• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen yalancı

Cok üstünkörü ilk yazdıgına baktım.

Ailesiyle gittigi yeri mi kısıtlayacaksın yani..Anlamadım. Yalan konusmaya kendin itmissin. Bir de sen sunu kısıtladın ben de bunu kısıtlayım yapmazsan ayrılırız...Cocuk musunuz? Seni sacma bir seyden kısıtlıyorsa konusursun bak böyle böyle dersin, kısıtlamanın gereksiz olduguna ikna edersin, içinin rahat etmesini saglarsın. Dedigini yapim karsılıgında ben de sunu yaparım diyip kücük hesaplar yapmak seni yıpratır en cok, öyle de olmus.

Cok üstünkörü ilk yazdıgına baktım.

Ailesiyle gittigi yeri mi kısıtlayacaksın yani..Anlamadım. Yalan konusmaya kendin itmissin. Bir de sen sunu kısıtladın ben de bunu kısıtlayım yapmazsan ayrılırız...Cocuk musunuz? Seni sacma bir seyden kısıtlıyorsa konusursun bak böyle böyle dersin, kısıtlamanın gereksiz olduguna ikna edersin, içinin rahat etmesini saglarsın. Dedigini yapim karsılıgında ben de sunu yaparım diyip kücük hesaplar yapmak seni yıpratır en cok, öyle de olmus.

Üstünü körü bakmak yerine dikkatli okuyup yorum yapmayı deneyin bence.
Belki bana bir yararı olur cevabınızın.
Yorumunuzu okumadım .

Üstünü körü bakmak yerine dikkatli okuyup yorum yapmayı deneyin bence.
Belki bana bir yararı olur cevabınızın.
Yorumunuzu okumadım .

17 sayfa okumam su an mümkün olmadı. Sana buradan kimsenin bir faydası olacagını sanmıyorum, zaten kendi bildigini okuyacaksın. Direk tersliyorsun insanları cünkü, sana kötü bir sey diyen olmamıştı... Konun basından itibaren cocukluk kokuyor, bunun sen de farkındasın. Yasın 20'den fazla degildir muhtemelen de...Anca kendini yıprattıktan sonra ders alırsın sen...Sana kolay gelsin...

17 sayfa okumam su an mümkün olmadı. Sana buradan kimsenin bir faydası olacagını sanmıyorum, zaten kendi bildigini okuyacaksın. Direk tersliyorsun insanları cünkü, sana kötü bir sey diyen olmamıştı... Konun basından itibaren cocukluk kokuyor, bunun sen de farkındasın. Yasın 20'den fazla degildir muhtemelen de...Anca kendini yıprattıktan sonra ders alırsın sen...Sana kolay gelsin...

Yorumları okumadan "insanları tersliyorsun kötü birşey diyen yok" demek te bana pek olgunluk gibi gelmedi ama neyse.
Bana buradan " çoğu " kişinin faydası oldu. :1:
Yaş sınırımı var konular da?:ssz:
19 yaşındayım. Ve herkesin derdi kendine büyük yani.
17 sayfayı değil sadece yazdığımı ve son 2 sayfayı okuyun belki anlarsınız.:51:
Tekrar tekrar açıklamak yoruyor insanı, size de kolay gelsin :34::34:

ilk sevgilisi misiniz ? ya da o sizin ilk sevgiliniz mi ? yaptıklarınız fazla çocukça olmuş .bir ilişkiden çok birbirinizin üzerinde egemenlik kurmaya dönmüş bu iş.
ikinizde hatalısınız ama kimse bu kadar sıkmaya gelmez sen sussaydın biraz mesaj atmasaydın aramasaydın onun atmasını bekleseydin ama bunları da onun başına kakmasaydın hep ben atıyorum gibisinden . işler bu duruma gelmemiş olurdu belkide ayrılmak çocuk oyuncağı değil en ufak şeylerde olmuyorsa ayrılalım denmemeli zaman zaman herkesin ilişkisinde sıkıntılar olabilir ama fındık kabuğunu doldurmayan nedenlerden tartışıp sorunları çözmeden üst üste birikirse böyle olur . senden önce de bir hayatı vardı sevgilinin aynı şekilde seninde öyle tek hayatı sen değilsin ki ailesi var arkadaşları var seninde vardır sende biraz arkadaşlarınla vakit geçir derim böylece birbirinizin üzerine bu kadar düşmemiş olursunuz :34:

Ozaman cabalamaniza gerek yok..yalan soyleyen bir insana da guven olmaz degil mi? Guvenmediginiz bir insanla evlilik dusunmeyin ..dusunulmez yani..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk sevgilisi misiniz ? ya da o sizin ilk sevgiliniz mi ? yaptıklarınız fazla çocukça olmuş .bir ilişkiden çok birbirinizin üzerinde egemenlik kurmaya dönmüş bu iş.
ikinizde hatalısınız ama kimse bu kadar sıkmaya gelmez sen sussaydın biraz mesaj atmasaydın aramasaydın onun atmasını bekleseydin ama bunları da onun başına kakmasaydın hep ben atıyorum gibisinden . işler bu duruma gelmemiş olurdu belkide ayrılmak çocuk oyuncağı değil en ufak şeylerde olmuyorsa ayrılalım denmemeli zaman zaman herkesin ilişkisinde sıkıntılar olabilir ama fındık kabuğunu doldurmayan nedenlerden tartışıp sorunları çözmeden üst üste birikirse böyle olur . senden önce de bir hayatı vardı sevgilinin aynı şekilde seninde öyle tek hayatı sen değilsin ki ailesi var arkadaşları var seninde vardır sende biraz arkadaşlarınla vakit geçir derim böylece birbirinizin üzerine bu kadar düşmemiş olursunuz :34:

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle.
17 yaşında tanışmıştık. Yani çocukluk oldu bu ilişki baştan aşağıya falso yani yeni yeni dank ediyor bu kafama.
Ben sıkma bunaltma taraftarı bir insan değildim ama sessiz sakin de olamıyorum maalesef.
Yaşım ve yapım gereği çok fevri bir insanım.
Ben durumun farkındaydım ama o hiç farkına varamadı bunun ben sıkma bu işin sonu hoş değil dedikçe bunalttı.
Dam'dan düşenin halini dam'dan düşen anlar- pskolojisi ile aynısını yaşattım ona ki bitirsin bu saçmalığı diye.
Ama yalan'a başvurdu.. Neyse bitti zaten artık.
Hastalıklı bir ilişkiydi ve kesip attım:49:

Yorumları okumadan "insanları tersliyorsun kötü birşey diyen yok" demek te bana pek olgunluk gibi gelmedi ama neyse.
Bana buradan " çoğu " kişinin faydası oldu. :1:
Yaş sınırımı var konular da?:ssz:
19 yaşındayım. Ve herkesin derdi kendine büyük yani.
17 sayfayı değil sadece yazdığımı ve son 2 sayfayı okuyun belki anlarsınız.:51:
Tekrar tekrar açıklamak yoruyor insanı, size de kolay gelsin :34::34:

20'den fazla olmadıgın asikar zaten, yasını demene bile gerek yok. İstegin üzerine okudum ve fikrim degismedi :) Umarım, yarın öbür gün tekrar yalan söylemeye mecbur bırakmazsın, cünkü sırf inadından o yapıyor diye kısıtlama yapıyorsun, kısıtlamaların mantıklı degil, aklını kullanıp farklı yollar izlesen bu hale gelmez biraz önce dedigimi yaparsan. Bir ikna edemezsin, iki ikna edemezsin, üçüncü de ikna edersin.

Seni üzüp polemige girmek degil niyetim, tümünü okumaya vaktim olmadı, okudum, fikrimi söyledim. Gerisi sana kalmıs elbet, hayatını vezir de eden sensin rezi de...

İyi günler dilerim sana da...

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle.
17 yaşında tanışmıştık. Yani çocukluk oldu bu ilişki baştan aşağıya falso yani yeni yeni dank ediyor bu kafama.
Ben sıkma bunaltma taraftarı bir insan değildim ama sessiz sakin de olamıyorum maalesef.
Yaşım ve yapım gereği çok fevri bir insanım.
Ben durumun farkındaydım ama o hiç farkına varamadı bunun ben sıkma bu işin sonu hoş değil dedikçe bunalttı.
Dam'dan düşenin halini dam'dan düşen anlar- pskolojisi ile aynısını yaşattım ona ki bitirsin bu saçmalığı diye.
Ama yalan'a başvurdu.. Neyse bitti zaten artık.
Hastalıklı bir ilişkiydi ve kesip attım:49:

rica ederim zaman zaman hatalar yapılabilir hepimiz insanız sonuçta ayrılmışsınız iyi yapmışsınız ya da kötün yapmışsınız diyemeyeceğim sonuçta sizin hayatınız kimseye de düşmez böyle şeyler demek umarım herşey gönlünüzce olur :31:

ne kadar sağlıksız bi ilişkiniz var gıcıklığına ailesiyle yemeğe gitme mi dedin. sen de pek masum sayılmazsın yani.

Back
X