Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap bekliyorum gelirse haber veririmBen de merak ettim şu an
AnlamadımÇok heyecanlı bir konu
Yani kaç farkı yorum gelebilir ben onu daha çok merak ettim
Mesaj attım whatsapp'tan girdiği halde cevap yazmadı görüldü olmadı ama sonuçta girmiş.Bence de deli mi ne.Sabah beni uyandırdı bir deKadını ısrarla ara ya da mesaj yaz
Arkadaşını ara
Kadın deli
Sizinki de çok komikmişGeçmişte benim de yaşadığım bir olay geldi aklıma.
Orta yaşlarda bir hanım senelerce düzenli olarak beni arardı hep aynı isimle hitap ederdi kendini de tanıtırdı.Bende bıkmadan teyze benim adım o söylediğin isim değil yanlış aradın derdim o da bana aaa olur mu kızım sabah konuştuk ya derdi , Whatsapp tan foto yollardı; sonra teyze yanlış attın bak artık rahatsız oluyorum dediğimde sen attın kızım bana bu fotografı kim bu fotoğraftaki derdi.
En son tabi sıkıldım engelledim başka bir numaradan ararsanız savcılığa gideceğim dedim ondan sonra bitti![]()
Bence aynı tip teyzeler,maalesef psikolojileri bozuk ve canları sıkılıyor diye tahmin ediyorum ben.Sizinki de çok komikmişAma hadi sizinki sizi tanımayan etmeyen biriymiş.Ya beni tanıyan,arkadaşımın annesi olan bu kadın niye yapıyor bunu
![]()
arkadașina sorsan daha net bir cevap alırdınArkadaşlar geçen günlerin birinde bir arkadaşımın annesi beni aradı.Duymamışım arayacaktım tekrar ama aklımdan çıkmış unutmuşum.Sonra 2 gün sonra filan baktım telefonuma üç cevapsız çağrı yine o aramış.Döndüm bu sefer ,aradım açmadı.
Ve bugün sabah telefonumu tesadüfen yatağımın yanına koymuştum.Telefon sesiyle irkildim baktım yine o kadın arıyor.Uyku sersemliğiyle açamadan kapandı zaten çok az çaldırdı.Yine bıraktım telefonu uykuluydum çünkü.Yine çaldı telefonum bu sefer yetişip açabildim.Alo dedim.Alo dedi o da.Buyrun dedim.Ses gelmedi.Alo alo buyrun dedim.Çat kapattı.
Sizce de çok mantıksız değil mi neden böyle yapıyor olabilir,hayır yanlış da aramış olamaz çünkü ben de o da birbirimizde kayıtlıyız.Belki şimdi aman boşverin açmayın diyeceksiniz.Doğru ama çok merak ettim açıkçası bunun mantığı nedir
Senin telefonlarini kasti acmadigini sanmistir..sen aradiginda bu kez kendisi acmıyor bunuda bilerek yapiyor. Aklinca kisasa kisas...Arkadaşlar geçen günlerin birinde bir arkadaşımın annesi beni aradı.Duymamışım arayacaktım tekrar ama aklımdan çıkmış unutmuşum.Sonra 2 gün sonra filan baktım telefonuma üç cevapsız çağrı yine o aramış.Döndüm bu sefer ,aradım açmadı.
Ve bugün sabah telefonumu tesadüfen yatağımın yanına koymuştum.Telefon sesiyle irkildim baktım yine o kadın arıyor.Uyku sersemliğiyle açamadan kapandı zaten çok az çaldırdı.Yine bıraktım telefonu uykuluydum çünkü.Yine çaldı telefonum bu sefer yetişip açabildim.Alo dedim.Alo dedi o da.Buyrun dedim.Ses gelmedi.Alo alo buyrun dedim.Çat kapattı.
Sizce de çok mantıksız değil mi neden böyle yapıyor olabilir,hayır yanlış da aramış olamaz çünkü ben de o da birbirimizde kayıtlıyız.Belki şimdi aman boşverin açmayın diyeceksiniz.Doğru ama çok merak ettim açıkçası bunun mantığı nedir
Ara arkadaşını söyle. Kadın tuhaf ise kadını da engelle. Arkadaşını da görme bir dahaOnu düşündüm de şimdi ayıp mı olur diye.Zaten çok tuhaf bir kadın,hareketleri filan bana çok tuhaf geliyor.