evet ya benimde aynı sorun bu tıl daha yeni farkettim hemde saçlarımı düzleştiriyodum bir baktım allahım 10 tel vardır beyaz saç napıcam bilmiyorum valla ya acaba saçı çok boyatmak mı yapıyo ki off :uhm:
belki yukarda sarımsağı öneren arkadaş yutmaktan değil de saça sürmekten bahsediyordur bilmiyorumkismile
cnm boya da saçı beyazlatırmış ama eğer boyamaktan kasıt saç rengini açmaksa..çünkü saç rengi çok açıldığı zaman saçın kendi pigmentlerini öldürüyormuş ama koyu renklerde pek sorun olacağını sanmıyorum..
evet işte benimkini kesin boya yaptı sarı saçlarımın kendi doğal rengini kaybediyorum sanırım off ya siyaha mı geçiş yapsam acaba kolayda olmaz ki napsam bilemedim kuaförümle görüşeyim bakalım saçı beyazlatıyomuş mubilmiyorumkismile
ben 3 aydır kullanıorum bu turp kürünü.. ama siyh değil kırmızı turp. şimdi dikkatimi çekti siyah turp olması şartmıydı :) bn kırmızı turptan cok memnunum ama ozellıkle sıyhda alıyım
hep kullandıqım kürleri yarım bırakıyodum bunu inadiına uyguladım. Söyle söyleim 1 ay snrasında kuaföre gıttım fön cektircektim diplerin 4cm cıkmş dedi.. bende turplu sudandır die düşündüm normalde saclarım hiç uzamaz. sonra saçımı boyadım. 3 hafta turplu suyu kullanmadım diplerime baktım 3 hafta snra yarım cm cıkmış cıkmamış. Hemen tuplu suya geri başladım. ayda 2 cm rahat uzuyo. benim için iyi yani normalde aylar geçmesine ragmen diplerim cıkmazdı. Ayrıca parlatıyo. ben farkında olmuorum ama bi kaç arkadas sacların düzelmiş parlamış falan demişti (permadan yıprandıda) :) bu sekilde yani şimdi düzenli kullanıyorum memnunum..
turpu rendeledim. kaynattım suyla. süzdümç su ılıyınca yumurtanın akını koyup karıstırdım sacımı bununla yıkadım. 1 saat oyle beklettım durulamadım tabi. 1 saat snra şampuanla yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?