Çok erken Regl Oldum

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Merhabalar aslında sırf bunu sormak için üye oldum ama eğlenceli bir yermiş
Şimdi ben hep düzenli regl olan biriyim ama bu ay 15 gün bile olmadan erken oldum. Bir de aşırı bir akıntı geliyor ped kullanıyorum düşünün doktora gitmiştim hiç bir şey yok dedi. Şimdi erken de olunca bu ay adetin 4. gününe randv. aldım yumurtalıklarıma da baksın diye yarına randev.
İçim içimi yiyor normal mi durum?
Bu arada bekarım ( Akıntı için gittiğim doktor üstüne basa basa evli misin, ilişki ye girdin mi diye sordu da ! Hiç biri olmadı bekarım. )
He bir de çok sancılı geçiyor adet dönemlerim acillik olduğum zamanlar oldu.
Doğru mu yere açtığım konuyu bilmiyorum yeni üye oldum şimdiden teşekkür ederim herkese

benimde kızım bir kaç defa 15 günde bir oldu..doktorada götürmedim..sonra kendiliğinden düzeldi..
Ben de çok korktum bir de 1 yıldır akıntı sorunum vardı bu da üstüne eklenince baya bir korktum ama korkulacak bir şey değilmiş doktor olabileceğini söyledi bir de akıntı ileride anne olabilme belirtilerimmiş genç kızlarda normalmiş
İsterseniz sizde kızınızın adetinin 4. günü bir gidin bir genel baksın hem içiniz rahatlar hem de kontrol ettirmiş olursunuz sene de iki defa olmadı mutlaka bir defa gitmek gerekiyor diye okumuştum bir yerde

bu olay 4-5 yıl önce olmuştu..bir kaç gün önce götürdüm..adetin 3. günü..normal dedi..kisti vardı oda kaybolmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…