- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
Arada gidicemAyy ne güzel bi heyecan.Siz sık sık o kafeye gidin bakalim belki tekrar karşilaşirsaniz
İşte ne çıkacagı bellide olmuyor hiç ama yinede bir adı soyadını öğrenip bakmak isterdim bır bakardımBenim bir arkadaşda aynen böyle işte
Lahmacununu ısırırken bi çocukla göz göze gelmiş çocukda garson, anne çocugun ismini sorsana demiş
Annesi hemen evladım senin ismin ne diyince soyadınıda söylemiş
Sonra bizim fırıldak bunu arattı instagramda şıp diye buldu ama bir saat sürdü çocuk aşna fişneci çıktı
böyle şeyler karşılıklı güzel, önemli olan ilk adımın ondan gelmesi, ne yazık ki olduğu yeri boş geçirmeyen erkekler var . Erkeklere çok güvenmeyin ne sözlerine ne gözlerineTam içini bilemem ama ben öyle hissettim sürekli bakıyordu goz goze geliyorduk başımı kaldırıpdum göz goze gelıoduk aşırı hissettim ama tabiki içini tam bilemem .Aynen dediiğiniz gibi yapayım instda yukleyım etıketleyım
Benim bir arkadaşda aynen böyle işte
Lahmacununu ısırırken bi çocukla göz göze gelmiş çocukda garson, anne çocugun ismini sorsana demiş
Sonra bizim fırıldak bunu arattı instagramda şıp diye buldu ama bir saat sürdü çocuk aşna fişneci çıktı
Zaten Her bakanın peşine düşülürse işimiz yaş başımıza ne geldiyse o seksü bakışmalardan geldi zatenSasirdim ama sasirmadim. Bana da boyle seyler hiç tatli gelmiyor ya 2 kelime bile etmedigin insan "bakti" diye bu kadar peşine düşmek baya yokluktaymiş gibi duruyor daha çok
Zaten Her bakanın peşine düşülürse işimiz yaş başımıza ne geldiyse o seksü bakışmalardan geldi zaten
Banada çok sevimsiz geliyor arkadaşada demiştim ben artık seni tanımıyorum diye bide annesine söylüyor çok yakışıklı ismini sorsana diye
Lahmacun yerken gözüm kimseyi görmez hele de sıcacık geldiyse soğumadan yemem lazımBenim bir arkadaşda aynen böyle işte
Diymi ama..Lahmacun yerken gözüm kimseyi görmez hele de sıcacık geldiyse soğumadan yemem lazımArkadaşınız nasıl fark etmiş adamı, helal olsun. Ayrıca lahmacun bir erkekten daha çok mutluluk verir kadınlara, bunu da unutmasın deyip diyetimin bilmem kaçıncı günü salatasını yiyorum şu an
Aynen birbakayım ❤ cocuk cok sıgara içip duruyordu bir oturuşta 4-5 tane bitirdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?