Çok evhamlıyım, şimdi de buna taktım...

nilan70

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
52
36
98
İstanbul
Arkadaşlar 12 haftalık hamileyim. 2 yıl önce böbrekler için ilaçsız tomografi çektirdim. Filimde yumurtalıklar yok orayı çekmemişler ama yakın sonuçta. Şimdi kafama takmış durumdayım. Acaba o zaman yumurtalarım etkilendi mi, şimdi çocuğum sağlıklımıdır diye. Eşim benim psikoloğa gitmem gerektiğini düşünüyor. Öyle paranoyak oldum ki!
Bu hamilelik beni çok yıpratıyor. Telefon açıp hastanenin radyoloğuna sordum. Öyle bir şey olmaz dedi.
Ama buradan birinin desteğine , bir annenin,hamilenin ben de karın tomografisi çektirdim çocuğum iyi demesine ihtiyacım var. Bilgisi olan varsa karşılığında dualarımı alacak.Lütfen yardım edin. Üzülmekten beynim ağrıyor.

Son düzenleme:
Canim bencede esini dinleyip bi psikolaga görünsen iyi olur bu tür seyler insanin hayatini mahfeder yasam kalitesini düsürür hatta dogumdan sonra evhamlarin dahada artabilir ablamda ayni sweyleri yasadi ve inanki kafayi yeme durumuna gelmisti nerdeyse:50:ama eger rahatliycaksan hamile kalmadan once bende bende tomografi cektirdim sistoskopi yaptirdim 2 yil antibiyotik kullandim ama allaha sükürler cok saglikli bir oglum var:nazar:önemli olan hamilelikte bu tür seylerin olmamasi merak edicek bisey yok icin rahat olsun saglikla kavusun bebeginize:emir_bebek:

Back