çok ezikleniyorum ve sesimi çıkaramıyorum

kristal kelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
68
25
28
2gün önce dedemle beaber gözlükçüye gittik babam çok acelecidir bende kardesime dedem gelsin dedim kardesimde gözlük kullanıyor beraber ve babaannemle beraber gittik ilk dereceler değişip degismedigini kontrol etmek için dr gittk orda dedem dr ye onu bosver sen benim kızıma bak kardesimden bahsediyo o önemli diğerini bosver meleğime bak onla fazla ilgilenme dedi çok bozuldum dr öyle diyince dr bana acır gibi baktı sonra orda nenem fenalastı odaya alıp serum taktılar amcamı ve babamı çağırdık basında beklesin gözlükçüye hmen gidelim diye biz gözlükçüye gittik dedem orda bu benim torunum buda benim kıymetlim kizim dedi oturduk gözlükleri bekliyoruz dedem orda kıza bu kızımın gözlüğü çok iyi olsun en iyisi en pahalısı olsun buninkide sadece camları değissin dedi neyse dedim seseimi çikarmadım sonra ordaki görevliye ben kızım için geldim sıdf o dedi diye onun hatrı var diye geldim dedi ben isteseymişim gelmez miş ordada gözlerim doldu yine sesimi çıkarmadım nenemin yanına gittik gözlükleri alınca nenem hep.kardesimi yanına çağırıyo hep sankı ben onu öldürcemde o yüzden yanına almıyo gibi eve geldik ingiltereden amcam gelmis eşini getirmemiş bendeyengemle tlf konusuyorum kapının girişinde duruyorum kardesim seslenmiş duymamısim nenem de çekil pislik körsün diye sağırmısında hiç bir işe yaramıyosun birsey yaptığın yok dedi bende özür diledim görmedim dedim

Sonra halamlar geldi 3halam nenemde ilaç alıcak ona hangi ilacin ne işe yaradığını neden kullandığını okuyorum bana kes sesini istemiyorum dedi bende bıraktım halalarım öyle bakınca ben bile kendıme acıdım

Sonra amcama oda hazırlamışlar bende orda onun eşyalarını yerlestircem kapıyı kitlemiser anahtarı istedim kardesimdeymiş gittim anahtarı almaya kardesim bırak ben yerlestiririm nenem alma kimseyı içeri demiş tamam al koy o zaman dedim ağlayarak eve geldim annem ne oldu dedi anlattım birsey olmaz onlar senin büyüğün dedi babam geldi sordu annesiyle arasi bozulmasin diye soylemedim ama zorlayınca söyledim ben onunla onun anlayacağı dilden konuşurum sen bekle dedi sonra nenem kardesimi göndermiş ben ona ne yaptım öyle trip atıp gitti demiş

Kardeşimi kıskanmıyorum yanliş anlamayın ama onlara ne yaparsam gözlerine gelmez ama kardesim veya halam bi tabak kaldırsin yıllar geçse unutmaz

Kardeşim sürekli yanlarında ben ise hastayım ayağa fazla kalkamıyorum ilaçlarla uyuyorum ya yataktayım yada hastanede serumla eve dönüyorum

Kardeşim sürekli yanlarında ben ise hastayım ayağa fazla kalkamıyorum ilaçlarla uyuyorum ya yataktayım yada hastanede serumla eve dönüyorum

Bu yüzden mi sizi sevmiyorlar?
Geçmiş olsun. Özel değilse hastalığınız nedir?
Gerçekten bu ayrımın sebebini merak ettim de.

sinir oluyorum böylelerine,bana böyle yapacaklar selam vermem kimi seviyorlarsa o ilgilensin:mad:

Oncelikle cok gecmis olsun...
Takilmayin bosverin...
Belki de siz annenize benziyor sunuzdur ondan sevmezler.cok sacma ama....bu geldi aklima

Gitmeyince senin bizden haerin yok falan hastayım diyincede yalan söylüyosun dedi krize girdim elerinde bayıldım çünkü bütün günlerini hastaelerde geçiren biri olarak bu epsinden çok zoruma gitti

Dedenle ninene bişey diyememeni güç de olsa anlarım da kardeşine neden bir şeyler dememişsin onu anlamadım? Hadi kardeşine de ağzın var dilin yok diye bir laf edememişsin diyelim,şöyle ağzının orta yerine okkalı bir şamar çakacak iki elin de mi yok senin kuzum?

Kas uyusturucu kulanıyorum kardesim benden güçlü uzun çünkü voleybolcu bense hastalıklı biriyim gücüm yetmez laf söyleyemem dili boyundan uzun

X