Çok faydalı bir program...."Çocuk deyip geçmeyin"

çocuk menfaat duygusuyla değil,yardımlaşma duygusuyla yetişmesi lazım.

dersini bitirirsen parka götüreceğim demek çocukla pazarlık yapmak demektir.bu doğru bir davranış değilidr..o da size karşı pazarlık yapacaktır...

çok güzel canım maşallah sürekli takip ediyorsun , kısa kısa not almak çok mantıklı , ben de arşivden dinliyorum daha çocuğumuz çok ama insanın çocuk konusunda kendini geliştirmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum

çok güzel canım maşallah sürekli takip ediyorsun , kısa kısa not almak çok mantıklı , ben de arşivden dinliyorum daha çocuğumuz çok ama insanın çocuk konusunda kendini geliştirmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum

teşekkür ederim:71:
elimden geldiğince,tabiki önemli olan uygulamak...
sizde dinledikçe hangi tarihli program hangi konudan bahsediyor diye kısca yazarsanız çok sevinirim.

27 ekim 2009 tarihli program

sindirerek,dövülerek,bağırılarak,ceza ile çocuk terbiye olmaz.

koşulla,şartlandırarak,negatif veya pozitif tetikleyerek terbiye çocuğun ruhuna zarar verir.

ceza insan terbiyesinde kullanılmaz.

insan vicdanı ile terbiye olur.

evet dinlemiştim o hikayeyi ve çok etkilenmiştim gerçekten çok etkileyici düşündürücü bir hikaye .

bende şimdi açtım netten dinliyorum benimde 2 oğluşum var büyüğüm 4 yaşında küçüğüm 15 aylık
paylaşımın için çok teşekkürler

bugün ergen psikolojisinden bahsetti.ilk önce erkek ergenlerin davranışlarından daha sonra da kız ergenlerin psikolojilerinden bahsetti.

çocuğunuz daha küçük,ergen olmasa bile dinleyin bence ...

arşivden muhakkak dinlemenizi tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar.

radyo dinler misiniz bilmem,ama ben çocuk eğitimi ile ilgili çok güzel bir programa rastladım.

programın ismi'' ÇOCUK DEYıP GEÇMEYıN''

BURÇ FM de her salı ve çarşamba 11-12 arası yayınlanıyor.

isteyenler canlı yayına bağlanıp soru sorabiliyor.

cepten mesaj veya mail de atarak soru sorulabiliyor.

ben dinliyorum.çok faydalanıyorum.

tavsiye ederim.

artık pazartesi günleri de yayınlanıyor....

az önce buradaki tüm sayfaları okudum.özellikle şu prograları cd ye çekip hem kendim dinlemeyi düşünüyorum hem de arkadşlarıma hediye etmeyi..faydalı olur diye sizlerle
de paylaşayım dedim.[
B]

18.11 2009
8.12.2009
16.12.2009
5.1.2010
7.7.2010
13.7.2010
29.7.2010
15.11.2010
29.11.2010[/B]

21 ekim 2009
29 ekim 2009
29.12.2010 (ergenlik)
30.3.2010(çocuklarda şiddet ,saldırganlık)
14.4.2010
27.4.2010(çocukları tacizden nasıl koruruz?)

18-19-25-26 mayıs (ergenlik)
29 aralık 2010 da ergenlik konusu işlenmiş.
1.6.2010 (ergenlik)
13.1.2010(baskıcı öğretmen modeli)
19.1.2010(mükafat)

uzun zamandır takip ettiğim bi program. eşlerle dinlenmesinde fayda var bence bu programın. erkeklere de çocuk yetiştirme konusunda ne kadar görev düştüğünü açıkça anlatıyor.

merhaba iki yasında bir kızım ve dört yaşında bir oğlum var fırsat buldukça arşivden dinlemeye başladım. Çok yararlı bir program paylaşım iiçin teşekkürler

bende diinliyorummmmm
çok ta seviyorummm
kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum bu proğramı...
bebeğime hamileykn dinlemeye başlamayı çok isterdim
ama zararın neresinden dönersen kardır değilmi:)

dinledikten sonra görüşlerimi bildireceğim teşekkürler

Back
X