Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu baslıktn bayagı var ama bende actım bebısım sırı kusuor doktora fazla goıtme ımkanım yok bu yuzden sızlerden bılgı almak ıstyorum 2.3 degıl gunde 20 yı gecıordur cok emıor buyuzdendır dıye dusunuorum ama aranızdada aynı durumda olan varmı
bu baslıktn bayagı var ama bende actım bebısım sırı kusuor doktora fazla goıtme ımkanım yok bu yuzden sızlerden bılgı almak ıstyorum 2.3 degıl gunde 20 yı gecıordur cok emıor buyuzdendır dıye dusunuorum ama aranızdada aynı durumda olan varmı
benim oğlumda tam 12 ay kustu kilo alımı normalse endişe etmene gerek yok emzirdikten sonra hemen kaldırma yatırırkende biraz eğimli yatır biz genelde pusetinde yatırıyoduk daha rahat ediyodu bizimkinin kusması fışkırır tarzıdaydı dr bebek reflüsü demişti gelişimi iyi olduğundan ilaçsız geçmesini bekledik umarım kısa zamanda geçirirsiniz
fışkırır tarzda kusmuyorsa sorun yok canım.fazla emiyorsa onu çıkarıyordur.bebeğin ne kadarlık canım ayda yaklaşık 1 kilo alması gerekiyor.ona göre hesapla
fışkırır tarzda kusmuyorsa sorun yok canım.fazla emiyorsa onu çıkarıyordur.bebeğin ne kadarlık canım ayda yaklaşık 1 kilo alması gerekiyor.ona göre hesapla
canım ne renk kusuyor bu önemli sarı renk mi kusuyor ben öyle anladım yazdıklarından. Eğewr öyleyse bağırsak darlığı vardır ve acil müdahale gerektirir. benim oğlum doğduğundan beri sarı renkte kusuyordu 14 alık olana kadar anlamadılar ve yeni teşhis kondu ameliyat oldu şimdi iyi Allaha şükür eğer sarı renk kusuyorsa ve hemen götür doktora kilo alımı iyiyse sorun yok diyenlere de aldırma benim oğlum 1 yaşına kadar normal kilo alıyordu 1 yaşındaki çocuk 2 ayda 7 kiloya düştü ben kıl payı kurtardım oğlumu sende bu durumları yaşama
sarı değil bazen peynir gibi bazen açık su rengi gibi ... evt5 ya yinede ben en yakın zamnada götüreyim ihmale geelcek bir şey değil .. teşekkür ederimm