Çok fazla nazar değmesi

Umudumvarmis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
47
29
3
35
Elbette nazar olmayabilir elbette psikolojik veya fizyolojik olabilir ama ben buna bağladım ve sadece bu durumu nasıl atlatabilirim gibisinden bir tavsiye almak istemiştim kibirden değil yani. Öyle düşünen varsa da lütfen yazmasın çünkü budurumun muhakemesini kendi içimde yaptım

Yahu bir işim bir gün yolunda gitse 4 gün ters gidiyor. Arkadarşlar çok bunaldım artık. Her konuda böyleyim

Kpss ye hazırlanıyorım tek başıma evde çalışıyorum ve çok güzel bir şekilde ilerlerken eve çatkapı misafir geldi benimle hemen hemen yaşıt biri beni kitapların içinde canlabaşla çalışırken görünce başladı işte
Sen bu hızla kazanırsın ay negüzelde çalışıyorsun falan filan diye. Teşekkür ettim geçtim kenara o günde çalıştım

ama ogünden sonra bişeyler oldu 10 gündür ne zaman ders başına geçsem başım dönüyor gözüm kararıyor çok kötü oluyorum. Dualarımı ediyorum ama olmıyor yıldızı çok düşük olanlardanım ben en küçük olayda işim ters gitmeye başlar.
Şunu da söyleyeyim o kişi sanırım benim başarılı olmamdan da çok korkuyor klasik akraba işte anlarsınız zaten. Unrumda değil o ama gözü çok değiyor

Benim bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım sizler neler yapıyorsunuz. Çok çabalıyorum çalışmak için ama olmıyor demin çalışmaya başladım ama şuan kafam öyle ağrıyorki anlatamam

NOT: lütfen yok nazar yoktur. Yok inanmam diyenler yorum yapmasın. Herkesin inancı kendisine

Son düzenleme:
nazara inanırım tabiki ama her şeyi nazara bağlamayın ya

arkadaş demiş çok nazara geldiğinize inanıyorsanız okuyun kendinizi.

Birde bas donmesi demissiniz tansiyon olmasin ya da seker dusuklugu uykunuzada dikkat edin

5 kere ayetel kürsi oku olsun bitsin
Sabah öğle akşam yatarken okuyorum ama olmuyor işte

Bir tanesi bile yeter bana göre...
Bana göre de yeter ama bize göre ilerlemiyor hayat

Neden herseyi nazara bağlıyorsun? Altinda yatan neden belki baskadir
Ben de çpk düşündüm fesatlık yapma umut dedim kendi kendime belki sınav psikolojisidir diye ama değilmiş. Ben çabalamaktan gocunmayan birisiyim ama elime kitap alınca bir anda bastırıyor ağrı ve baş dönmesi ve o günden sonra oldu. Hani olur ga bir bakış görürsün anlarsın zaten hah işte o bakışı görsüm ya kazanırsam diye olan korkuyu gördüm o gözde ben
olarası öyle sağlam inançla yaptıktan sonra dimi
Emin olun inanıyorum sağlamlığını ne siz ne de ben bilemeyiz o Allaha kalmış

7 ser kez Nas Felak Ihlas ve nazar ayetleri vardir okuyun birsey kalmaz ...sabah aksam 3 Nas.Felak Ihlas okuyun heeyden korur
En çok bunları okuyor yanına inşirah fatiha hasbinallah okuyorum hep
nazara inanırım tabiki ama her şeyi nazara bağlamayın ya

arkadaş demiş çok nazara geldiğinize inanıyorsanız okuyun kendinizi.
Herşeyi değilde güzel bir şey olduğunda bunu biri duyduğunda kötüye giden herşeyi diyelim. Aylarca kimseye göstermeden kendikendime çok güzel çalıştım ama çatkapı yakalandım ve artık olmuyor ve ben sadece dua edebiliyorum

Bak kendini bu sekilde doldurma gercekten bu nazarla pek alakali degil.. tek istegin sinavi kazanmak ve atanmak bu da sende baski yapiyor, aklin hep sinavda oldugu icin insanlarin sana bakislarini hep buna yoruyorsun ha nazara inanirim ama herseyide nazara baglamam

Her ne kadar kabul etmesende seninki sanirim psikolojik olabilir nazara cok fazla inandigin icin her olumsuz bir seyi nazara bagliyormussun gibi geldi bana :)

inancı sağlam biri olduğunu zaten konunda anladım merak etme psikoljikte olabilir mi hah nazar değdi işte olmayacak gibisinden kendini şartlamış olabilir misin

Kim bilir belki de haklısınız. Ki umarım psikolojiktir. Kendimi sık sık telkin ediyorum ama beni asıl engelleyen şey ders başına oturunca aniden gelen baş ağrısı göz kararması vs.
Umarım çabuk geçet
inancı sağlam biri olduğunu zaten konunda anladım merak etme psikoljikte olabilir mi hah nazar değdi işte olmayacak gibisinden kendini şartlamış olabilir misin
O psikolojik kısmı geçmiştim ben aylar önce sınava her hazırlananda olur ama tam gaz giderken böyle olması aklıma başka sebep gelmedi. Ve ne yapacağımı bilmiyorum buradan çözüm arıyorum belki atladığım birşey falan bilemiyorum inanki

Canım öyle insanlar geldiğinde çalışma kapat kitaplarını, ay hiç iyi gitmiyor falan de
Göze geliyorsun

Kurşun falan döktürtün o zaman. Plasebo etkisi de olsa işe yarar belki. Veya akrabanızı arayın, onu hiç suçlamadan "çalışamıyorum, bu gidişte kazanamayacağım. Kaç gündür hastalanıyorum, vaz mı geçsem ne yapsam, özel sektöre mi girsem" deyin. Belki üzülüp negatif enerjisini geri çeker. Veya siz onun çalışmadığınızı düşündüğünü bildiğinizden, belki psikolojik olarak rahatlayıp çalışmaya başlarsınız.

Ben her kitap basina gecisimde boyleyim, nazar desem annem terlikle kovalar

Canım öyle insanlar geldiğinde çalışma kapat kitaplarını, ay hiç iyi gitmiyor falan de
Göze geliyorsun
Genelde öyle yapıyordum ama aniden oldu. İnş bir daha olmaz

Dayanamadım yarım saat önce aradım şöyle böyle derken denemeler kötü bu sene olmayacak galiba falan dedim ve tamda düşündüğüm gibi üzülme düzelir falan diyeceğine aman boşver olmazsa olmasın herkes öğretmen memur olmak zorunda değil falan diye başladı ben de haklısın bırakıcam çalışmayı falan dedim ama kapattıktan sonra da sinir geldi bana ve daha çok hırslandım

Ben her kitap basina gecisimde boyleyim, nazar desem annem terlikle kovalar
Ama benimki hep değildi işte ben hırslı biriyim kötü bir olay yüzünden sınava çalışamadım en çok çalışmam gerekn zamanda ama üsttede yazdığım gibi o kişiyi aradım ve şimdi daha çok çalışmak istiyorum inşallah bu sene

Nazarsa niye dua edince geçmiyo o zaman?

İnsan beyninin sınırlarını bilemezsiniz. İnsan beyni kendi kendisini düşünce yoluyla felç edebilecek güce sahip.Ama siz yine de nazar olduğunu düşünüyosanız sorun yok.

Ne güzel işte, hırsla çalışırsınız gizli gizli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…