Cok fazla soru isareti? Platonik mi yoksa hayal mi ?

Estefania

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
2
0
1
27
Bu sene mart ayi icerisinde tanidim onu. Bir organizasyonda beraberdik onu ilk gordugum zaman heyecanim ve bu da kim acaba sorulari pesimi birakmadi oldukca hayran biraktirici bir dis gorunusu vardi sadece onu gormek icin son gun butun oteli dolasmisligim vardir. Yemek gecesinde tanistik konustuk mukemmel yuz hatlari vardi ve oldukca samimiydi arkadasim onun bana olan yakinligini anlamisti bile ama ben inanmamistim. Fakat ertesi gun ilk adimi o attikonustuk tanistik tanidigim insanlardan farkli biriydi 1-1,5 ay iletisim halindeydik iliski yolunda ilerliyorduk cocuk her zaman benim isteksizligim ve onu durmadan arayip sormamamdan sikayetciydi belki ben onun yakisikliligi yuzunden pesinden kosturan kizlardan biri degildim konusmamiz sirasinda antalyada yazlik sitemizin yanyana oldugunu ogrendik her neyse 1,5 ay konustuk ama sonra o yazmayi kesti ben de konusmayi bir kac kez mesaj attim ama sanki zorla cevap veriyormus gibi hissettim zaten sunu anladim her sey tiple olmuyormus kisiliklerimizin ve ilgi alanlarkmizin da uymasi gerekiyormus her neyse ama ben baglandim buna baya ruyalarima hala girdigi oluyor oyuzden simdi tatile gidicez heyecanlanmaya basladim ama ayni zamanda kafamda bir suru soru var biz nasil tekrar konusacagiz belki bu sefer farkli olucak belki yeni bir yerde tekrardan her seyi unutarak yeni bir iliskiye adim aticaz ama ben daha ne yapacagimi onunla nasil tekrar iletisime gececegimi bilmiyorum yardim edin kizlar

sen kendını bıraz fazla naza cekmıssın galıba normal naber nasılsın hıc bısey olmamıs gıbı dogal davran bence herhangı bı yuz ıfadesı yada vucut ıfadesı takınma yasadıklarınıza gore gayet normal ol gorursen felan hatta bız tatıle geldık aklıma geldı uzun zamandır konusmuyoruz musaıtsen goruselım ıstersen de boyle yanı :)

Ya hiç sorma öğrendim ki meğer yurtdışındaymış. Mesaj attım takmadı cevap bile yazmadı bende artık bıraktım umursamıyorum ...

Güzelim yurtdışındaysa nasıl mesaj atsın, internet üzerinden yazmayı dene veyahut orda kullandığı hattın numarasını biliyorsan o şekilde ulaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…