Çok fazla uyuyorum

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
1 aydır çok fazla uyuyorum bıraksalar günlerce uyucak gibiyim
calısıyorum ama yorulmuyorum işte 9-5 calısıyorum pc basındayım hep
5 den sonra eve gidip yemek vs işinden sonra oturup ders calısıyorum 8 de uykum gelıyo :/
kendımı zorluyorumm dayanmayaa calısıyorm ama yok kendımı yataktaa buluyorum
kalkıp yüzümü yıkıyorm dolasıyorum oturuyorm derse yok yine bastırıyıo uyku
inanınn yatmakdan ağrıyo artık her yanım yaa akşam 8 sabah 8 yatıyorum hergün ve sabah hala zar zor kalkıyorumm
doktora flanmı gıtmem lazım acaba ...?

Bence doktora git canım. Yemeklerden sonra oluyorsa kolestrol olabilir, kansızlık da halsizlik yapıyor. Ama istersen bekleyebilirsin de, havalardan dolayı hepimiz hep uyumak istiyoruz

bünyeni alıstırmıssın canım uykuya.gun boyu uyu aksam yenıden uykum gelır.aksam yemeklerını cok yeme ve geç yeme mumkunse.agırlık çöker ustune.evınız cok sıcaksa uyku yapabılır.bünyenı alıstır bugun 8 de yattıysan 1 hafta boyunca 9 da yat.bu sekılde uykunu düzenle.kafan sureklı uyusuk olur cok uyumaktan.düzenlıyecek tek kısı sensın ıradene baglı.

öylee saten butun zamanımı uyuyarak gecırıorumm saten
2 -3 saat daha fazla calıssam derse benim karımaa satenn amaa cok direnıyorm yok resmen masada uyuklluyorm
sabah yıne uyusuk sekılde ofısteyım :26:

cnm ayni durum bende de var halsizlik, yorgunluk biraksalar uykum geldigi an uyuyacagim dayanamiyorum uykuma doktora gittim hersey normal cikti
bugün müstakbel kaynanamla konustum nazar degmistir dedi okutturucam kendimi :))

havalardanda olabilir cnm

belkıdee havlardan cnmmm yanı inş kurtuluruzz bu durumdn bakalımm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…