- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
Aktif spor yapan biriyim . Hoplarken veya zıplarken Tuvaletim olmamasına rağmen idrar kaçırıyorum ya da kaçıracak gibi oluyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı , neden olabilir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yaptınızmı?Aktif spor yapan biriyim . Hoplarken veya zıplarken Tuvaletim olmamasına rağmen idrar kaçırıyorum ya da kaçıracak gibi oluyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı , neden olabilir ?
Ne ameliyati oldunuz ? Bu arada doğum yapmadım. O egzersizi deneyim. Teşekkürler.kegel egzersizi deneyin ama dogum yaptiysaniz ise yarayacagini sanmam.
ben de 2 dogumdan sonra benzer sebeplerle ameliyat oldum. ziplayabiliyorum artik sukur
Doğum yapmadım.Doğum yaptınızmı?
doğum sonrası yaşadım bende
Pilatesle çözdüm
Doğum yapmadım . Dediğiniz egzersizi denerim artıkoturdugunuz yerde cisinizi tutuyormus gibi pelvik kaslarinizi sık bırak yapın
bayanlar dogumda yaptigi icin pelvik kaslari cabuk esnermis bu yuzden olabilir belki
rektosel sistosel ve daraltma ameliyati.Ne ameliyati oldunuz ? Bu arada doğum yapmadım. O egzersizi deneyim. Teşekkürler.
Yine de pilatesi deneyinDoğum yapmadım.
Çok teşekkür ederimYine de pilatesi deneyin
Özellekile ya çember ile yada küçük top ile
Bacaklarınızın arasına alın, sıkıp sıkıp bırakın. Tam anlatamamış olabilirim youtube da çok sayıda videoa vardır mutlaka. Bana çok iyi geldi belki sizinde işinize yarar.
Bu arada pilates yaparım genelde ama sıkma bırakma tarzi seylere dikkat ederimYine de pilatesi deneyin
Özellekile ya çember ile yada küçük top ile
Bacaklarınızın arasına alın, sıkıp sıkıp bırakın. Tam anlatamamış olabilirim youtube da çok sayıda videoa vardır mutlaka. Bana çok iyi geldi belki sizinde işinize yarar.
Merhaba 2 dogumdan sonra mesanem sarkmış sizde durum nasildı acaba doktor amleiyata gerek yok çiş kacirana kadar dedi ama ben mesaneyi gorebiliypeum aynayla sizinde oylemiydi ameliyat sureciniz nasildi donus yaparsaniz cok sevinirimkegel egzersizi deneyin ama dogum yaptiysaniz ise yarayacagini sanmam.
ben de 2 dogumdan sonra benzer sebeplerle ameliyat oldum. ziplayabiliyorum artik sukur
Mesane degildir muhtemelen gordugunuz rektoseldir. Ameliyat oldum.ama.cok da memnun degilim.Merhaba 2 dogumdan sonra mesanem sarkmış sizde durum nasildı acaba doktor amleiyata gerek yok çiş kacirana kadar dedi ama ben mesaneyi gorebiliypeum aynayla sizinde oylemiydi ameliyat sureciniz nasildi donus yaparsaniz cok sevinirim
Neyden memnun degilsiniz acabaa bende cok korkuyprum doktor mesana o dedi ama bilmiyorum belkide rektoaeldir sanirim mr olmam gerek tam teshiz icinMesane degildir muhtemelen gordugunuz rektoseldir. Ameliyat oldum.ama.cok da memnun degilim.
Merhaba şuan ne durumdasınız ameliyat oldunuz mu bendede aynı durum var ve vajina girişi sanki kapatıyor ilişkide bir sorun yaşıyor musunuzMerhaba 2 dogumdan sonra mesanem sarkmış sizde durum nasildı acaba doktor amleiyata gerek yok çiş kacirana kadar dedi ama ben mesaneyi gorebiliypeum aynayla sizinde oylemiydi ameliyat sureciniz nasildi donus yaparsaniz cok sevinirim
Merhaba şuan ne durumdasınız ameliyat oldunuz mu bendede aynı durum var ve vajina girişi sanki kapatıyor ilişkide bir sorun yaşıyor musunuzMerhaba 2 dogumdan sonra mesanem sarkmış sizde durum nasildı acaba doktor amleiyata gerek yok çiş kacirana kadar dedi ama ben mesaneyi gorebiliypeum aynayla sizinde oylemiydi ameliyat sureciniz nasildi donus yaparsaniz cok sevinirim
Rektosel ameliyatı olmuşsunuz sıkıntılarınız dan kurtuldunuz mu memnun musunuz ameliyattanrektosel sistosel ve daraltma ameliyati.
Merhaba ameliyat sureci nasil oluyor acaba. Benim ilk dogumda sarkma oldu suan hamileyim ilerledi sanirim oranin gurntusu biraz daha degismis henuz ele gelmiyor dsiardan da. Dr sezaryan yapabiliriz dedi. Ama sonuc olarak yinr sarkma ameliyati olmam gerekecek sanirimkegel egzersizi deneyin ama dogum yaptiysaniz ise yarayacagini sanmam.
Merhaba sizin sorun devam ediyorvmu .benim de oyle vajinayi kapatan birsey var. Normalde orda hicbirsey gorunmezken dogumdan sonra oldu. Orta dereceli demildiMerhaba şuan ne durumdasınız ameliyat oldunuz mu bendede aynı durum var ve vajina girişi sanki kapatıyor ilişkide bir sorun yaşıyor musunuz