• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fazla zıplayamıyorum ?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Aktif spor yapan biriyim . Hoplarken veya zıplarken Tuvaletim olmamasına rağmen idrar kaçırıyorum ya da kaçıracak gibi oluyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı , neden olabilir ?

oturdugunuz yerde cisinizi tutuyormus gibi pelvik kaslarinizi sık bırak yapın
bayanlar dogumda yaptigi icin pelvik kaslari cabuk esnermis bu yuzden olabilir belki

kegel egzersizi deneyin ama dogum yaptiysaniz ise yarayacagini sanmam.
ben de 2 dogumdan sonra benzer sebeplerle ameliyat oldum. ziplayabiliyorum artik sukur

Yine de pilatesi deneyin
Özellekile ya çember ile yada küçük top ile
Bacaklarınızın arasına alın, sıkıp sıkıp bırakın. Tam anlatamamış olabilirim youtube da çok sayıda videoa vardır mutlaka. Bana çok iyi geldi belki sizinde işinize yarar.
Çok teşekkür ederim 💜

Yine de pilatesi deneyin
Özellekile ya çember ile yada küçük top ile
Bacaklarınızın arasına alın, sıkıp sıkıp bırakın. Tam anlatamamış olabilirim youtube da çok sayıda videoa vardır mutlaka. Bana çok iyi geldi belki sizinde işinize yarar.
Bu arada pilates yaparım genelde ama sıkma bırakma tarzi seylere dikkat ederim

ben de 2 dogumdan sonra benzer sebeplerle ameliyat oldum. ziplayabiliyorum artik sukur
Merhaba 2 dogumdan sonra mesanem sarkmış sizde durum nasildı acaba doktor amleiyata gerek yok çiş kacirana kadar dedi ama ben mesaneyi gorebiliypeum aynayla sizinde oylemiydi ameliyat sureciniz nasildi donus yaparsaniz cok sevinirim

Merhaba 2 dogumdan sonra mesanem sarkmış sizde durum nasildı acaba doktor amleiyata gerek yok çiş kacirana kadar dedi ama ben mesaneyi gorebiliypeum aynayla sizinde oylemiydi ameliyat sureciniz nasildi donus yaparsaniz cok sevinirim
Mesane degildir muhtemelen gordugunuz rektoseldir. Ameliyat oldum.ama.cok da memnun degilim.

Merhaba şuan ne durumdasınız ameliyat oldunuz mu bendede aynı durum var ve vajina girişi sanki kapatıyor ilişkide bir sorun yaşıyor musunuz

Merhaba şuan ne durumdasınız ameliyat oldunuz mu bendede aynı durum var ve vajina girişi sanki kapatıyor ilişkide bir sorun yaşıyor musunuz

Merhaba ameliyat sureci nasil oluyor acaba. Benim ilk dogumda sarkma oldu suan hamileyim ilerledi sanirim oranin gurntusu biraz daha degismis henuz ele gelmiyor dsiardan da. Dr sezaryan yapabiliriz dedi. Ama sonuc olarak yinr sarkma ameliyati olmam gerekecek sanirim

Merhaba sizin sorun devam ediyorvmu .benim de oyle vajinayi kapatan birsey var. Normalde orda hicbirsey gorunmezken dogumdan sonra oldu. Orta dereceli demildi

Back
X