• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik kilolarla mücadele

Bence 60-65 arasina dusun. Benimde boyum 163 kilom 58 daha azi yakismiyor. Bende aktif fitness yapiyorum. Hatta 83 kilodan geldim 6 ayda 🥲

Eklentiler

• IMG_8319.webp
    IMG_8319.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
Bence 60-65 arasina dusun. Benimde boyum 163 kilom 58 daha azi yakismiyor. Bende aktif fitness yapiyorum. Hatta 83 kilodan geldim 6 ayda 🥲
Tebrikler iyi görünüyorsunuz🌸şuan kilo degilde dahada yagdan verip kas yapmaya calisiyorum eskisi gibi ve yürüyüşlere devam. Emzirdigim süre zorlaniyorum bakalim

Süpersiniz! 🧿 nasıl yaptınız neler yaptınız? Biraz anlatsanız motivasyon olur bize 😍
4 ay aralikli oruc yaptim gunde 10-15 bin arasi yurudum. Aclik surem 16-18 saatti. 20 kiloya yakin verince aralikli orucu biraktim fitnessa yazildim herseyi yiyorum 2 senedir aktif fitness yapiyorum. Bir de 9-17 yas arasi da aktif sporcuydum. Suan agirlik calisiyorum sadece

4 ay aralikli oruc yaptim gunde 10-15 bin arasi yurudum. Aclik surem 16-18 saatti. 20 kiloya yakin verince aralikli orucu biraktim fitnessa yazildim herseyi yiyorum 2 senedir aktif fitness yapiyorum. Bir de 9-17 yas arasi da aktif sporcuydum. Suan agirlik calisiyorum sadece
Müthişsiniz 🧿 aralıklı oruca ben de başladım, yeme süresinde canınız ne istiyorsa yiyor muydunuz peki?

Müthişsiniz 🧿 aralıklı oruca ben de başladım, yeme süresinde canınız ne istiyorsa yiyor muydunuz peki?
Evet ama kalori kisitlamasi yaparak. Canim cikolata istedi aldim yarisini yiyip yarisini kaldirdim veya cips istedi aldim 10-12 tane yiyip biraktim gibi. Zayiflamaya cok kararli oldugumdan durdurabiliyordum kendimi. Yaz doneminde zayifladim bazi gunler bir dondurma yiyordum o gunler 20 dk daha fazla yuruyordum. Mesela gunluk rutin olusturun 16 saat aclik 1 saat yuruyus gibi. Kacamak yaptiysaniz yuruyusu arttirin o gun

Evet ama kalori kisitlamasi yaparak. Canim cikolata istedi aldim yarisini yiyip yarisini kaldirdim veya cips istedi aldim 10-12 tane yiyip biraktim gibi. Zayiflamaya cok kararli oldugumdan durdurabiliyordum kendimi. Yaz doneminde zayifladim bazi gunler bir dondurma yiyordum o gunler 20 dk daha fazla yuruyordum. Mesela gunluk rutin olusturun 16 saat aclik 1 saat yuruyus gibi. Kacamak yaptiysaniz yuruyusu arttirin o gun
16 saat aclik 1 saat yuruyus ile ayda 2-3 kg yag kaybetmem mumkun. Hizli kilo vermeyi beklemeyin yavas ama kalici olsun. Ben 5 ayda verdim tum fazlaligimi sporla aclikla ve protein alimima cok dikkat ederek. Benim rutinimde 18 saat aclik 1bucuk saat yuruyus on plandaydi daha cok

16 saat aclik 1 saat yuruyus ile ayda 2-3 kg yag kaybetmem mumkun. Hizli kilo vermeyi beklemeyin yavas ama kalici olsun. Ben 5 ayda verdim tum fazlaligimi sporla aclikla ve protein alimima cok dikkat ederek. Benim rutinimde 18 saat aclik 1bucuk saat yuruyus on plandaydi daha cok
Yanıt için teşekkür ederim, her gün 1 saat yürüyorum aslında ama ben her zaman o yememe disiplinini sağlayamıyorum, günde 2 öğün yapmak da okay, sadece hep bir şeyler atıştırasım var 😢

10 aylik kızım var ve sabah, ögle vakit, aksam uyumadan ve geceleri hala emziriyorum ek gıda dışında.

Yıllardır fitnes yapan birisiyim hamileliktede devam ettim ama dunyayi yedigim icin 24-25 kilo aldim :)))

Sezeryan oldum 3,5 ay sonra yavaştan tekrar agirliklarla spora başladım. İlk aylar hala gucsuz hissediyodum şuan eskisi gibi 50-60kg squati rahatlikla yapabiliyorum..

10 kilom fazla kaldı ve haftanın 5 günü minimum 7000-10000 adim atmaya çalışıyorum onun dışında 2-3 kere spor salonunda agirliklarla spor. Protein ağırlıklı besleniyorum, şekeri biraktim sadece tuzlu krakerler çok canım geliyor akşamları..

1-2 aydır kilom durdu, yagdan veriyorum az ama ödemlerden vs kurtulamiyorum sanki :(

Şuan 81 kilo 167 boyundayim. Biraz gidim var ve memnun değilim, kilomu göstermedigmi duyuyorum ama eski halime dönmek istiyorum artık çok yoruldum :/
Benim vücut emzirirken kilo yavaş veriyor, 7 aydan sonra emzirmeyi azaltınca vücudum daha hızlı toparlandı… gunlukte 1900 kaloriden az tüketmem mümkün değil çünkü zaten aktifim ve kas kaybı istemiyorum

Sizce 10 kilo insanı cokmu cirkinlestirir?
Fazla Spor yapıldığında laktik asit artıp bebeğin sütü beğenmemesine neden oluyor gibi bi şey okumuştum, siz de emzirme ile ilgili ya da bebeğinizin aldığı kilo olarak bi sorun oldu mu?

Fazla Spor yapıldığında laktik asit artıp bebeğin sütü beğenmemesine neden oluyor gibi bi şey okumuştum, siz de emzirme ile ilgili ya da bebeğinizin aldığı kilo olarak bi sorun oldu mu?
Yo olmadir hiç bi şekilde normal devam etti hersey

Back
X