birine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
biraz önce geliyorum dışardan.onunla görüştüm.davranışlarımdan anladı bazı şeyleri.ona açık açık söyledim sonra da sana aşık değilim.insan olarak çok iyisin ama sevemiyorum dedim.çok mu kaba davrandım bilmiyorum.sürekli nedenini soruyordu bana ben de söyledim.
o da bana " umarım karşına aşık olduğun biri çıkar o da seni bu şekilde yarı yolda bırakır" dedi..şok oldum.sonra da yüzüğü çıkardı verdi.
ilerde aynısını da ben yaşadım artık dediği gibi

arkadaşlar neden sevemiyorum sorusuna gelince daha önceki konularımda bahsetmiştim ama okumayanlar için tekrar yazayım.kendini geliştirmiş biri değil.bazen konuşurken çok kabalaşıyor benimle abi diye konuşur laf arasında.çok çok özür dilerim ben de köylüyüm ama o üzerinden bazı şeyleri atamamış bunu söylerken bile üzülüyorum ama ALLAH rızası için köylüleri aşağılıyor diye düşünmeyin.bilakis ben de köylüyüm köy hayatını da çok severim.giyim tarzı da çok klasik.genel kültürü çok zayıf.onu öpmek istemiyorum.içim hiç ısınmıyor