çok fena beddua yedim iflah olmam sanırım artık :(

İyi de bunun niye bedduası olsun ki?

Sevmediğin adamla evlensen sana dua mı edecekti?

Teşekkür etmeli sana, kim ister kendisini sevmeyen bir kadınla ömür geçirmek?

Tutmaz o beddua
Buraya bir kadın gelse sözlendik beni sevmiyormuş ayrıldı benden dese, hepimiz sözlenene kadar aklı nerdeymiş deriz bence dimi.
Konu sahibide aynısını yapmış sevmediği biriyle insan neden sözlenip ümit verir :110:

Buraya bir kadın gelse sözlendik beni sevmiyormuş ayrıldı benden dese, hepimiz sözlenene kadar aklı nerdeymiş deriz bence dimi.
Konu sahibide aynısını yapmış sevmediği biriyle insan neden sözlenip ümit verir :110:
Yok be bibi,ben böyle düşünmüyorum.
Sözlenmek karşındakini tanımak için var sonuçta.
Sözlenmiş tanımış olmamış.
O zaman seviyormuş işte, tanıyınca daha derinden sevmemiş.

Adam kürdanla dişlerini karıştırıp gömlek cebine atıyormuş. Sonra da sarı sarı dişlerini konu sahibine gösteriyormuş. Bir de dişlerini fırçalamıyormuş.

Yani ben de bunu gördüğüm anda soğurdum mesela.

Yol yakınken dönmüşsünüz. Ama o da cevabını vermiş. İkiniz de soğuk su içersiniz sonra yollarınıza bakarsınız. Hayırlısı olsun, üzülmeyin bi lafa.

iyi yapmışsın .
simdi zor gelie sonra o da sevinir

Yok be bibi,ben böyle düşünmüyorum.
Sözlenmek karşındakini tanımak için var sonuçta.
Sözlenmiş tanımış olmamış.
O zaman seviyormuş işte, tanıyınca daha derinden sevmemiş.

Adam kürdanla dişlerini karıştırıp gömlek cebine atıyormuş. Sonra da sarı sarı dişlerini konu sahibine gösteriyormuş. Bir de dişlerini fırçalamıyormuş.

Yani ben de bunu gördüğüm anda soğurdum mesela.

:kusmuk::kusmuk: :kusmuk:

birine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
biraz önce geliyorum dışardan.onunla görüştüm.davranışlarımdan anladı bazı şeyleri.ona açık açık söyledim sonra da sana aşık değilim.insan olarak çok iyisin ama sevemiyorum dedim.çok mu kaba davrandım bilmiyorum.sürekli nedenini soruyordu bana ben de söyledim.
o da bana " umarım karşına aşık olduğun biri çıkar o da seni bu şekilde yarı yolda bırakır" dedi..şok oldum.sonra da yüzüğü çıkardı verdi.
ilerde aynısını da ben yaşadım artık dediği gibi :KK43:
arkadaşlar neden sevemiyorum sorusuna gelince daha önceki konularımda bahsetmiştim ama okumayanlar için tekrar yazayım.kendini geliştirmiş biri değil.bazen konuşurken çok kabalaşıyor benimle abi diye konuşur laf arasında.çok çok özür dilerim ben de köylüyüm ama o üzerinden bazı şeyleri atamamış bunu söylerken bile üzülüyorum ama ALLAH rızası için köylüleri aşağılıyor diye düşünmeyin.bilakis ben de köylüyüm köy hayatını da çok severim.giyim tarzı da çok klasik.genel kültürü çok zayıf.onu öpmek istemiyorum.içim hiç ısınmıyor :KK43:
tek söylemek istediğim şu ileride eğer ki bir sözlünüz, nişanlınız koca adayınız (her neyse ) olursa sakın ha sakın değiştirrim die düşünmeyin bari , çünkü ilk level '' zamanla severim'' kelimesi ikinci level '' değişir, değiştirrim '' levelidir bana göre, saygılar efenim :KK31::KK31::KK31:

Söz nişan vs. insanların birbirini tanıması için var, yakından tanıyınca sevmediniz ne var bunda.
Keşke herkes sizin gibi olsa evlenince değişir belki severim, ben eğitirim düzelir bambaşka biri olur demese bu kadar sorunlu evlilikler yaşanmasa

birine bir haksızlık yaptığında mutlaka acısının çıkacağına inanırım.daha önceki konularımda yazmıştım.biriyle sözlendim.ama ısınamadım.zamanla severim diye düşünürken daha da soğudum.
biraz önce geliyorum dışardan.onunla görüştüm.davranışlarımdan anladı bazı şeyleri.ona açık açık söyledim sonra da sana aşık değilim.insan olarak çok iyisin ama sevemiyorum dedim.çok mu kaba davrandım bilmiyorum.sürekli nedenini soruyordu bana ben de söyledim.
o da bana " umarım karşına aşık olduğun biri çıkar o da seni bu şekilde yarı yolda bırakır" dedi..şok oldum.sonra da yüzüğü çıkardı verdi.
arkadaşlar neden sevemiyorum sorusuna gelince daha önceki konularımda bahsetmiştim ama okumayanlar için tekrar yazayım.kendini geliştirmiş biri değil.bazen konuşurken çok kabalaşıyor benimle abi diye konuşur laf arasında.çok çok özür dilerim ben de köylüyüm ama o üzerinden bazı şeyleri atamamış bunu söylerken bile üzülüyorum ama ALLAH rızası için köylüleri aşağılıyor diye düşünmeyin.bilakis ben de köylüyüm köy hayatını da çok severim.giyim tarzı da çok klasik.genel kültürü çok zayıf.onu öpmek istemiyorum.içim hiç ısınmıyor :KK43:

Isınamadığınız biriyle yola çıkmanız hatalı olmuş ancak olmuş bir kere. Hatanın üzerine odaklanmanın çok da anlamı yok.
Bundan sonrası önemli. Empatiyi elden bırakmayın.

Kendini sevmeyen bir kadınla evlenecek kadar gurursuz muymuş bu adam?
Bir de dediği lafa bak ya.
Her sözlenen evlenecek diye bir kural mı var?

Olay evlilik gününe kadar yaklasmadan söylemeniz iyi olmus. Tanisir tanismazmi sözlendiniz yani bi süre sevgili kalsaydiniz keske sevip sevemiycegni ozaman anlardiniz.

Onun duasıylamı doğdunki bedduasıyla ölesin. :KK14:

Sözlenmeler bunun için zaten. Evlensen daha kötü olacaktı. Kalp kırıklığıyla böyle söylemesi normal.

Ayrılmanız en iyisi olmuş...

Öpemiyor,ısınamıyorsanız ayrılarak onun hayatını da kendi hayatınızı da mahvetmemis olmuşsunuz..

Sevebileceginiz iyi insanlar çıkar karşınıza inşallah :KK15:

İçin rahat olmalı bence. Sen kötü bi niyetle kötü bişey yapmamışsın ki. Sevmeden, ısınamadan sırf olman gerektiği için onun yanında kalman ona daha çok haksızlık olurdu. Binevi duygularıyla oynamış olurdun daha çok. Yol yakınken en iyisini yapmışsın.

Yerinde olsam aynı şeyi bende yapardım. Sonuç olarak hepimizin evliliğe dair çok güzel hayalleri var ve bu hayalleri istemediğim, ısınamadığım bi adamla gerçekleştirdiğimi düşünemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun içinde rahat olsun bence korkma.

Beduadoner dolasir sahibini bulur.kendine kim beddua etmiste onun sevdigi kendini sevmemis.
Sevmiyorsaniz evlenemezdini ama kewke nisanlanmadan tanimaya calisaydiniz.bende erkekte agirlik beklerim oyle kiro abi muhabetini hic sevmem.
Merak.etme uzuntusnden olmez hatta yakinda hayatinda biri varmis diye duyarsin.

Beddualar tutsaydı şuan herkes yamuktu. :) Merak etme beddua kötü bir kalbin imzasıdır. İyi yapmışsın ayrılarak. İleride hem onu hem de kendini üzecektin. Merak etme bir şey olmaz. Takılma bunlara...

Bende hergün birine beddua ediyorum ve tutacağına inanıyorum ama Sen benim hayatımı mahvettiği gib birşey yapmamışsın .hem erkekler pek aldırmaz kızlar gibi üzülmez çok . sevmiyorsan en baştan sözlenmeseydin keşke ne yaşatırsan onu yaşarsın çok üzülmüş söylemiş olabilir sözlenmeden önce bıraksaydın keşke

Keşke baştan ümit vermeseydin.Ama gerçeği soylemissin.için isinmiyorsa en dogru karar ayrilmak.bedduaya gelince bence takma durust olmussun.yerini bulmaz.

Ayrildiysaniz daha whatsaptan falan yazmayin madem niyetiniz yok sonra yanlis anlayabilir tekrar umutlanabilir,hem eger sevmeyen o olsaydi catir catir soylerdi diye tahmin ediyorum erkek kabaligiyla :110:,toparlanin artik cokta hitpalamayin kendinizi

Back
X