Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilin araştırma görevlisi sanırım.
bence numarasını öğrencilere vermesin.
ama bir şekilde ulaşıyorlarsa okul işleriyle ilgili olduğu için sorun göremedim ben.
bunu ben olsam sevgilime söylemeye gerek bile görecek kadar umursamazdım
iş sonuçta.
güvenmediğin bu adamla neden birliktesin madem? Ayrıl, uğraşma o zaman.
böyle kıskançlıkla, şüpheyle hayat mı geçer?
seni diğer konularından tanıyorum, ve Allah sevgiline sabır versin diyorum.
lorena bence sen abartıyorsun.
kayıtlı olmayan numaralara cevap vermesi seni neden bu kadar üzüyor ?
kıskançlığında bi dozu var canım.böyle her şeyi kafana takarak ancak
kendini üzersin![]()
mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm(ne diye cevap vermiş ya
![]()
Anlaşmışsınız peki ama sebebiniz nedir? Onu merak ettim açıkçası.
Bir sebep sundunuz herhalde bu anlaşma için.
Herkes sizin sevgiliniz için ölüp bitmiyor bunu anlayın artık. Sevgilinizi arayan, koluna dokunan, yanından geçen, selam verenlerin son niyeti sizin sevgilinizi ayartmaktır. Bari bir de tasma takın adamın boynuna bu adam Lorenanındır diye de yazın üstüne tam olsun.
Bazen bu konuları kk ahalisinin asabını bozmak için açtığınızı düşünüyorum.
Kız yine mi ya![]()
Senin konularını okuduktan sonra benim de psikolojim bozuldu, okulda hocalarıma selam veremez oldum, kadının teki gelip "ne selam veriyosun" diye saçıma yapışsa, al başına belayı![]()
evt
vermiyo ztn ama öğrenci işlerinden v.s bulabiliyolar
Allah banada sabır versin
vermesini istemiyorum çok karşıyım buna hem de 2 kez aramışlar ya((
Herkes sizin sevgiliniz için ölüp bitmiyor bunu anlayın artık. Sevgilinizi arayan, koluna dokunan, yanından geçen, selam verenlerin son niyeti sizin sevgilinizi ayartmaktır. Bari bir de tasma takın adamın boynuna bu adam Lorenanındır diye de yazın üstüne tam olsun.
Bazen bu konuları kk ahalisinin asabını bozmak için açtığınızı düşünüyorum.
Kız yine mi ya![]()
yazik senin sevgiline vallah.nasil dayanmis sana .sormasi ayip kac zamandir sevgilisniz?
![]()
Gel kuzum, fake bi facebook açalım sana, oradan konuşalım. Ben de sana yardım etmeyi çok istiyorum. Konuşsak da rahatlasan, eminim için rahatlayacak.okumayın o zaman değil mi ama
yine.)
seninle konusmayı cok istiyodum cnm ya biyerlere gittm kk yada giremedim
diğer arkadaşlarada söylüyorum konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda yardımcı olmak isteyen olursa eskiden böyle kıskanç olup bunu yenen yada çok umursamaz biri v.s konuşmayı çok isterim![]()
sevgilini bankadan ararlar ne bileyim kargodan ararlar vs. eee bunlarında numarası
kayıtlı olmaz telefonunda.ne yani irtibata geçemeyecek mi sevgilin bunlarla.
sizi bu duruma nasıl geldiniz ben anlmadım.sizin güveninizi sarsacak bir şey mi
yaptı ? :26:
evt mesela okuldan bazı erkekler arıyodu beni sevgilmimn yanında da olmuştu bu numara mı da nereden bulduklarını bilmiyodum,mesela bi gün biri aramışttı beni mrb fln dedi beraber ders alıyoruz numaranı arkadaştan rica ettim v.s not konusunda yardım istiyo güya..
kızlarda aynı şekilde sevgilimi zırt pırt arıyolardı.o karşılık vermez ama onların araması bile beni çileden çıkarıyo.bunlar iki yıl önce oldu bizim ilişkmizi öğrendikten snra yaşamadık hiç böyle şeyler ama okulda öyle kızlar var ki anlatamam ben sevgilime güvenmesine güveniyorum ama dayanamıyorum aramalarına ders için bile olsa
Ben gayet bi asistanla yemekhanede yemek falan yiyorum, çay kahve sohbet vs.aynen yaa korktum şimdi bende genç genç asistanlar var merhaba diyoruz, hatta hocam diyoruz gülüyorlar yok deme hocam falan diyorlar ya bunlarında varsa böyle sevgilileri eşleri yandık vallahii![]()
Sonra ne oldu da değiştiniz peki?3 yıldır ama ilk bir yıl böyle değildim