• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fena taktım kafama:(

arasınlar onlarda bi sorun yok ztn numaraları farklı oluyo onların benim derdim kız öğrencilerin araması
Bebişim özel mesaj kutun dolu. sana bi email ve şifre versem girer misin, konuşalım fb da. sadece ben ekliyim hesapta.

ayrıca diğer konularnda da 10 kez falan yazmıştım sevgilin bunu özellikle yapıyor senin dişi sineği bile kıskanıp olay çıkardığını bilen bir adam beni de 2 kız öğrencim aradı diye laf atmaz ortaya..sen onu kıskanıp olay çıkardıkça o bundan acayip bi zevk alıyor mutlu oluyor bence.ciddiyim,dalga geçmiyorum..

sen devam et ona istediğini ver ki daha da çıldırtmaya çalışsın seni.

amin . cok saol:(

bilmiyorum ki başka ne konuştular ,bin kere dedim cvp verme diye oda diyoki ya arayan hocaysa diye açtım numaralar kayıtlı olsa açmazdım. şu an telefonunda hiç numara yok hepsi yeniden kaydedilcek

Iyide onemli bi telefon olabilir,hastalik var saglik var acil birsey olabilir niye acmasin yani acinca ne oluyor ?
Cok abartiyorsun gercekten hep soyluyor sana hic mi kendinin farkina varmiyorsun..
Canina yazik ya sacma sapan seyler yuzunden mutsuz olmanin ne mantigi var..
3 gunluk dunyayi kendine zehir ederek neden geciriyorsun :31:

dedim nerelerde bu Leonela, hiç mi sevgilisi derslere girmiyor? hiç mi yanından bir bağyan geçmiyor? hiç mi reklamlarda kız görmüyor? yoksa kör falan mı oldu da Lorena böyle rahat :27: bak meğer 2 dene kız aramamış mı :27:

yavrum seninle dalga geçiyor sevgilin.. kadesaya katılıyorum, sen olay çıkart diye yapıyor.. ne güzel adamın egosunu yastık gibin kabartıyorsun, o da seni sinirlendirip sen hazır küsmüşken keyfine bakıyor :27: demedi deme kesin biri var başka :ssz:

Son düzenleme:
Ben artik senin gercekligine ciddi ciddi inanmamaya basladim..

Asiri kiskancsin demeyecegim, farkli boyutlardasin..
her konunda burda aldigin/alacagin tepkiler belliyken niye her seferinde konu acma geregi hissediyosun, garip 1.

Sevgilin gibi Sabirli bi adam dunyamizda varmidir, garip 2.

Hadi var diyelim, bu adam saf mi seni bile bile arayan ogrencileri gelip sana anlatiyo, garip 3.

Bu kadar guvensizlige/sık bogaz edilmeye hangi akla hizmet ayrilmiyorsunuz, garip 4.

Adami arkadasindan kiskandin, ogrencisinden kiskandin, kuzeninden kiskandin. Siz cift olarak kimlerle, nasil sosyallesirsiniz bu sekilde garip 5.

Sevgili lorena kizma bana ama gerceksen de, degilsen de tedaviye ihtiyacin var bence..

]

Sonra ne oldu da değiştiniz peki?

beni üzecek bi kaç şey yaptı]

Bebişim özel mesaj kutun dolu. sana bi email ve şifre versem girer misin, konuşalım fb da. sadece ben ekliyim hesapta.

süper olur cnm ben mesaj kutumu başaltayım

ayrıca diğer konularnda da 10 kez falan yazmıştım sevgilin bunu özellikle yapıyor senin dişi sineği bile kıskanıp olay çıkardığını bilen bir adam beni de 2 kız öğrencim aradı diye laf atmaz ortaya..sen onu kıskanıp olay çıkardıkça o bundan acayip bi zevk alıyor mutlu oluyor bence.ciddiyim,dalga geçmiyorum..

sen devam et ona istediğini ver ki daha da çıldırtmaya çalışsın seni.

bunu söylediğinde olay çıkarmadım ki içime attım,kıskandırmak için anlamamıştır bence çünkü ne olursa bana anlat diyorum
yani kıskandırmak için mi yapıyo

dedim nerelerde bu Leonela, hiç mi sevgilisi derslere girmiyor? hiç mi yanından bir bağyan geçmiyor? hiç mi reklamlarda kız görmüyor? yoksa kör falan mı oldu da Leonela böyle rahat :27: bak meğer 2 dene kız aramamış mı :27:

yavrum seninle dalga geçiyor sevgilin.. kadesaya katılıyorum, sen olay çıkart diye yapıyor.. ne güzel adamın egosunu yastık gibin kabartıyorsun, o da seni sinirlendirip sen hazır küsmüşken keyfine bakıyor :27: demedi deme kesin biri var başka :ssz:

ya düşünsene normal olan belirli bir olgunlukta,yaşta ve eğitim seviyesinde olan bir adam bu derece kıskanç olan bir kadına anlatır mı bu tip şeyleri? kaç kere anlatmışsa balşına gelenler malum..lorena kendine de yapıyor sadece sevgilisine değil,kendinide mahvediyor..seven adam hiç değilse sevgilim üzülür diye susar..ama beyimiz maaşallah durmaksızın lorenayı çıldırtma yolları buluyor.bu adam bu kızla dalga geçiyor bence.

ya düşünsene normal olan belirli bir olgunlukta,yaşta ve eğitim seviyesinde olan bir adam bu derece kıskanç olan bir kadına anlatır mı bu tip şeyleri? kaç kere anlatmışsa balşına gelenler malum..lorena kendine de yapıyor sadece sevgilisine değil,kendinide mahvediyor..seven adam hiç değilse sevgilim üzülür diye susar..ama beyimiz maaşallah durmaksızın lorenayı çıldırtma yolları buluyor.bu adam bu kızla dalga geçiyor bence.

ben istiyorum anlatmasını ama,bide anlattığında tepki vermedim tmam diyip geçtim

arasınlar onlarda bi sorun yok ztn numaraları farklı oluyo onların benim derdim kız öğrencilerin araması

arasın kız öğrencileri ne olmuş yani ?
sen sevgiline güveniyormuşsun işte sorun yok o zaman.
diğer konularını okumadım ama bir arkadaş sevgilin bunu bilerek yapıyor demiş
olabilir.onunda belki kıskanılmak hoşuna gidiyodur.

ben istiyorum anlatmasını ama,bide anlattığında tepki vermedim tmam diyip geçtim

tamam da senin huyun belli yani iki kız öğrencisi aramış bunda bile üzüleceğini biliyor ki biz bile öğrendik o kaç yıılık sevgilin anlamadı mı bu huyunu yani? anlat desen bile anlatmamalı.

yok canım gerçkten sevgilinde bi gariplik var.

bak senin konularına inanamayıp sahte diye düşünüp yönetime msj atmıştım çok önceden ama değilmiş yani hepsi gerçek sanırım ve bu adam ksıkanılmaktan ilginç bi şekilde zevk alıyor bana göre.seni törpülemesi gereken yerde kışkırtıyor.

kesinlikle katılıyorum kadişim.. lorena alttaki yorumunla bile hala kendini kandırıyorsun canım, başka bir mesele de senin kendine güvenin yok, sevgilinde bunu çözmüş durumda.. zaten bu kadar kariyerli ve bu kadar çevresi olan biri, eğer sana bunu söylüyorsa tek mesaj vermeye çalışıyordur "bak benim peşimde kimler var" yani özetle ben hala hayatında biri olduğunu ve sana alttan mesaj vermeye çalıştığını düşünüyorum :ssz:

Yanlış anlama, önceki konularını bilen biri olarak tüm iyi niyetimle söylüyorum, kesinlikle tedaviye ihtiyacın var. Kıskançlık krizleri falan değil bu, kesinlikle başka bir boyut.

mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm:((ne diye cevap vermiş ya:(

Neden tanınmayan her numara sapık muamelesi görüyor?
Belki arayan kişinin bakiyesi yetmiyor başkasından arıyor, belki telefonu çekmiyor çeken birisinden haber vermeye çalışıyor. Belki de numarasını değiştirdi birisi ve haber vermek için arıyor.
Bu devirde telefon sapığı falan da kalmadı ayrıca, yanlış arayan numaralar bile özür dileyerek kapatıp bir daha rahatsız etmiyor.
Sanırım o arayan kişiler de öğrencileriydi, arkadaşı olsa ne farkeder gerçi. Aramışlarsa aramışlar, bu kadar abartılacak bir durum göremiyorum.
Ayrıca her arayan kişiyi "beni x aradı" diyip haber vermek de çok tuhaf, insan bunalır yahu, soran da bunalır söyleyen de.

canım kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyosun bence sevgilinden herşeyi söylemesini isteme en azından bu tip ufak şeyleri sevgilin seni sırf onu bunalttıgın için terketse ne hissedersin nasıl mutsuz olursun onu düşün belki bu düşünceyle biraz olsun hafifler kıskançlıgın

Sizi görünce hemen tanıdım. HAtırladığım kadarıyla da sevgiliniz üniversite de hocaydı.
Bence siz abartılı derecede kıskançsınız. sonuçta o bir hoca ve onu öğrencilerinin araması ( ki not için ) gayet normal. Bence siz çok çok çok büyütüyorsunuz.
Sorun onu arayanları açıp açmaması değil sizin bu kıskançlık duygusunu bastıramamanız, kendinize hakim olamamanız gibi görünüyor. Valla yine iyi alttan almış ben aynı şeyi yapsam sevgilim bana güvenmiyor musun diye beni topa tutar. Ki bende çok kıskanç biriyimdir ama bi yerden sonra insan kendini dizginlemeli. Bu sadece ilişkinize zarar verir. Sevgilinizi de ilişkinizi de yok yere yıpratmayın bence

Lorena nın butun konularını okuyorum. ama isin icinden cıkamıyorum ciddiye alamıyorum asla.
Eksisözlük yazarlarından birinin oldugunu düsünüyorum her defasında. :ssz::ssz::ssz:

biraz fazla abartıyorsunuz sanki erkeği bu kadar sıkmaya gelmez..

Hangi seneydi hatırlamıyorum..
Yaz okuluna kaldım, çok iyi geçmişti fakat sına sonuçları ile şok yaşamıştım. Hemen vakit kaybetmeden hocanın telefonunu danısmanımdan aldım ve aradım. Üstelik ailemle tatildeydim ve gitme şansım yoktu. Meger kağıtlardan biri karışmış ve okunmamıs hoca tekrar bana dönüp çok teşekkür etmişti, sonra farketseydim çok vicdan azabı duyardım iyki aradın demişti. İnsanın basına her sey geliyor şimdi bu konuyu okuyunca anladımki ben yeni evli ve yaşı dolmamış bebeği olan hocamı arayıp hakkımı arayarak çok kötü bişey yapmısım ve kadın beni öldürse yeriymiş.

Başkada bişey söylememe gerek yok sanırım.

Ben artık senin bir sevgilin olmadığını platonik olduğunu ve kafadan hayal kurup yazdığını düşünmeye başladım.
İnanmam için erkek arkadaşını görüp bi'de olayları ondan dinlemem lazım ama kıskanırsın:18::27::52:

Back
X