• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fena taktım kafama:(

nasıl yani erkek arkadasın bilmediği numaralara cevap vermemelimi? Neden? ya ananasına babasına bırsey olsa bırı arasa haber etmek için haber almasınmı?
:53:

ahh canım en büyük derdin bu olsun..seni ekşiden falanmı saldılar aramıza :)) böyle bir konu olamaz zira..bence sen büyük dert görmemişsin..evin barkın yıkılmış gibi midene ateş düşmüş zira..gülsemmi ağlasammı bilemedim şu haline..allah yardım etsin arkadaşına ne diyim..

Senin bu şüphecilikle , bu kıskançlıkla sonun ne olacak Lorena :31:
Bunda bişey yok, istese sana söylemezdi, senin de ruhun duymazdı kimin aradığını :10:

Valla Allah arkadaşınıza sabır versin. Hala sizinle birlikte ise tebrik etmek lazım çünkü kimse özellikle erkekler bu kadar baskıyı kaldırmaz. Bir yerde dur diyecektir. Bence yardım alın normal değil çünkü. Kendinize de zarar veriyor bu durum.

Ne var bunda ?
Bende bir çok kere hocamı arayıp halini hatırını sordum evet bu insanlık benim için çünkü çok emeği vardı bende.
Yeri geldi bi işim düştü mail attım.
Şimdi ben hocama aşık mı oluyorum ?
Saçmalamayın lütfen !
Öğrenciler bi çok sorunla karşılaşabilir ve hocalarını arayabilir bunda anormal bir durum yok.
Anormal olan her bayan öğrencinin sevgilinize hayran olduğunu düşünmeniz !
Nedir bu insanlarda sevgilim var, artık bende o da asosyal olmalıyız takıntısı ?

Lorena gene sınırları zorlayan bir konuyla karşımızdasın.
Seni heycanla bekliyordum.
Benimde notla ilgili bir sorunum vardı hocamı aramıştım mesela.
Kendimi sapık gibi mi hissetmeliyim ?
Mesela bir hocama mail atmıştım bir kaç kere bazı sorunlarla ilgili .
Adama aşık mıyım dersin? Varya senin gibi bir sevgili bir eşe sahipse kadın bana bayag bir saydırmış olmalı :D
Sen bu adamın konumunu kaldıramayacaksın bu adam seninle evlenmeyecek .
Sorun ettiğin şeye bakar mısın allah aşkına ya.
Normallikle uzaktan yakından alakası yoook.

Yahu bu bölümde ne çok "hasta" kadın var. Bu bir hakaret olarak algılanmasın ama gerçekten psikolojik sorunlarınız var. Gerçekten ben bayan olarak okurken daralıyorum, bir de erkeklerin halini siz düşünün. Aynı şeyleri erkekler yapsa kafayı yeriz. Gidin tedavi olun lütfen birlikte olduğunuz insana yazık başka bir şey değil.

oooowww sen bu adamı nasıl okula yolluyosun mazallah okulda kız öğrenciler yerler yerler :56:

Kendime kıskanç baskıcı şüpheci derdim artık kararım değişti.:61:

Kıskanç değilmişim hatta ve hatta melekmişim :51: :128::64:

Son düzenleme:
Sevgilinin yerinde olsam koşa koşa kaçardım, biri benim telefonuma müdahale edecek ahh, yüzümü göremez ki bir daha etsin =))

Her an herkes baska bır numaradan seni/beni/fanusta yaşattığın sevgilini arayabilir Lorena!!!
Tabi senin için hayat sadece sevgilin/sevgiline asıldıgını zannettıgın kızlardan ibaret olduğu için normal hayatta insanın başına gelebilecek olaylardan bi'habersin.Dışarıda bir dünya var biliyormusun ?
Yabancı numaraları açmamalı diyorsun ama annesi evde düşüp bayılmış yada bişey olmuştur komşusu arıyordur,bankadan arıyorlardır,evini su basmıştır haber vermek için arıyorlardır.Sırf sen istemiyorsun diye bu şekilde gelen tepefonları açmadığını ve doğrabilecek sonuçları düşünebiliyomusun ? Aaa pardon sen sevgilinle ilişkin ve onun seni her an aldatma ihtimalini düşünmekten başka hiçbir şey düşünemiyorsun ki...
Kafayı zaten bozmuştun bu telefonla daha da uç noktalara dogru uygun adım marş gidiyorsun.
Ve sen böyle devam edersen senin iş hayatın diye birşey olmayacak.Çünkü başka bişeye konsantre olamıyorsun ki .Sonun her girdiğin işten verimsizliğin sonuc kapı dışarı konmak olacak..
Hadi bırak işi gücü bu kadar üzüntün,sıkıntıların sende ileride ülser,mide kanaması daha da ilerisi daha kötü hastalıklara sebep olmasın.
Ama kime diyoruz...

arkadaşım buraya yazacağına bir psikiyatriste gitsene, durumunun vehametini öğrenmen açısından

söyle bır konulara baktımda ...

inanılır gibi değil çoluk cocuk muhabbeti bakma etme dedim baktın elini tutma dedim tokalaştın kantine gitme maile cevap verme :53:

bu kıskançlık senı de sevgılnıde bıtırır.senı aldatcak ınsan her turlu aldatır ruhun duymaz cnm .ki sen boyle sıktıkça yasak elma yı aklına sokarsın çocugun snra uğraş dur.midende ateş fln bı aradı dıye aman dıyım daha buyuk bı sorunda ne hale gelceksın sen sakın ol dur duşun bı hakım ol kendıne.

benim de eşim servisle işe gidiyo..hep kadınlar var serviste..e okulda da ne yaptığını bilmiyorum..gitti adam netcem şimdi :18:

:27:

haklısınız hep hepinizin yorumunu dikkatlice okuyorum ama bi anda değişemem ki,bu tekrar söylüyorum inanmayanlar yorum yapmak zorunda değill yok seni şurdan mı saldılar bilmem ne..ne kadar ayıp ya ne biçim tabir bunlar,benim yazdıklarım birilerine normal gelmeyebilir ama yerimde olmadan konusmak kolay..
düzgün bi şekilde yorum yapan herkese tşk ediyorum buraya yazma fln diyosunuz ama yazınca sizin yaptığımın yanlış olduğunu söylemeniz bana iyi geliyo bi süre düzeliyorum ama sonra yine takıyorum kafama herşeyi.
bide sevgilim için nasıl dayanıyo yazık fln demişsiniz şunu söyliyim onun kıskançlık konusunda yapttıklarını anlatmadım onunda benden aşağı kalır bi yanı yok,ayrıca bu konular yüzünden çok kavga ettik çok kötü günler yaşadık..nasıl dayanıyo diyenler olmuş,dediğim gibi belli etmiyorum ona artık sorun çıkarmıyorum ama bu defa içime dert oluyo işte en son hangi gece rahat uyudum hatırlamıyorum

mrb kızlar
ben 2 haftadır burada değildim dün geldim bugün sevgilimle görüştük,konuşuyoduk işte öylesine başka ne var ne yok diye sordum,unuttum söylemeyi beni 2 tane kız öğrenci aradı yaz okuluyla ilgili dedi.notlarına itiraz etmişler v.s..
normalde arayanları haber veriyo bana böyle,tanımadığı numaralarıda açmıyodu ama teline format attığımızda tüm numaralar gidiyo,yine format atmış numaralar gitmiş,yani arayan bi tanıdık da olabilir diye cvp vermiş,ama belkide yalan söylüyo belki de kzlar aradığında numaralar gitmemişti.
neyse işte ben eve geldiğimden beri mideme ateş düşmüş gibi hissediyorum ona bşy demiyorum uzun zamandır tartışmıyoruz benim kıskançlıklarım yüzünden çünkü ona yansıtmıyorum ama bu olayıda içime attım ve şu an çok kötüyüm:((ne diye cevap vermiş ya:(

aradaki yorumları okumadım sızı yazdıklarınızdan az cok bılıyorum fıkrınız degısmıycek gene aynı davranıcaksınız ama kızların açısından sıze olayı ozetlıyım zamanında bende yaz okuluna kaldım cunku.oncelıkle ben o kızlardan bırı olıyım ve derdım okulu bıtırıp mezun olmak zaten yaz okuluna kalmanın amacıda budur butun yazımı heba etmısım arkadaslarım denız kum plaj tatıl pesındeyken ben kafamı gomup ders calısmısım sınava gırmısım ve bekledıgım notu alamamsım hocamı arayıp ondan akıl ıstemısım sınav kagıdıma ıtıraz etmek ıstıyorum hocam napabılırm dıye..sımdı bana burda gosterırmısınız o kızlarla erkek arkadasınız arasında sızın sandıgınız gıbı ne gecmıs yada gececek olabılır?emın olun sızın bu dusunduklerınız o kızların akıllarının ucundan gecmemıstır onların derdı mezun olabılmek nerden bılıyosun demeyın aynı seylerı yakın zamanda yasadım lutfen ınsanlara ya ama soyle ama boyle dıye bahaneler uydurup kendı yanlısınızdan kacmayın gıdıp bı tedavı olun bu bu kadar zor degıl.:19::19::19::19:

Herkes sizin sevgiliniz için ölüp bitmiyor bunu anlayın artık. Sevgilinizi arayan, koluna dokunan, yanından geçen, selam verenlerin son niyeti sizin sevgilinizi ayartmaktır. Bari bir de tasma takın adamın boynuna bu adam Lorenanındır diye de yazın üstüne tam olsun.

Bazen bu konuları kk ahalisinin asabını bozmak için açtığınızı düşünüyorum. :31:

hay agzına saglık arkadasım ya :42::42::42::42::42::42:

Back
X