Çok Filim Hareketler Bunlar

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.601
373

cokfilmhareketlerbunlar.jpg

BKM Mutfak ekibi gerçek tatilin peşinde.

Herkesin tatilden beklentisi farklıdır.

BKM Mutfak’ın filminde hepsine yer vardır.

Yaz tatilinde sadece aşkın peşinde olanlar, tatile gidemeyip evde sivrisineklerle savaşanlar, sadece günübirlikçi olarak denizle buluşanlar, yazı mezuniyet balosu ile karşılamak için önce mahalleliyle uğraşanlar, yaz tatilinin en güzel hediyesi bisikletin değerini bilemeyenler, tatile uçakla gidenlerle tatili bitip okula dönerken halâ ayakları yerden kesilenler, hepimizin, hepinizin yaz hikâyeleri bu filmde.

Türk sinemasında denenmemiş bir anlatım dilini kullanan BKM Mutfak ekibi, dokuz ayrı öyküyü ve film türünü tek filme sığdırarak bir ilki gerçekleştirmenin peşinde…

BKM Mutfak’ın hayal gücüyle, sinemanın olanaklarının birleşiminden oluşan Çok Filim Hareketler Bunlar 26 Mart'ta seyirciyle buluşuyor!!
…

fragman şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:
dün gittik nilberamla
salon tıklım tıkış dolu ama hiç gülme sesi gelmedi diyebilirim bnde dahil çok sıkıldım izlerken
skeçlerine bile daha çok gülüyordum
k.bakmasınlar ama olmamış
fazlasıyla sinema olanaklarından faydalanmışlar ama olmamış

tam bir fiyaskoydu ya...

ne hayaller ile gitmistim,olmamis,yapamamislar...

TV'daki skecler daha basarili..

Resmen gülmek icin zorladim kendimi,sadece bi havuc ile hiyar'da gülebildim...

:gitme:

uçakta geçenler,bisiklet macerası,hıyarlı babanın tatil macerası hele o sivrisinekler yokmu çok güldük ya tavsiye ederim..:roflol:

filme karşı ön yargılarım var gitmeyi düşünmüyorum...skeçlerden oluşuyormuş ..zaten
tv de programları var daha farklı bir film olabilirdi...

hayal kırıklığına uğrattı beni açıkcası..ilk fragmanını izlediğimde buna gitmeliyim dedim..ama filme gidip izlediğimde kendimi cok zorladım gülmek için..

yorumları okuyunca şaşırdım..bende merak ettim açıkçası..gerçi mutfak ekibinin müdavimi değilim,sürekli izleyip gülmekten kırılan bi tipte değililim,ama çok sevildikleri ve beğenildikleri için şaşırdımCADIARZUbende en kısa zamanda izlicem ve yorumlarımı yapıcamhihoyyyt

Berbat bi filmdi evde tvde izlenebilir ama sinemada izlenmeye değecek bir film değil kesinlikle.:oklava:

vallahi ben gittim çok beğendim gülmekten karnımız yırtılacaktı neredeyse nişanlımla :ecrin_bebek: ayrıca salondaki bikaç kişinin gülme sesinden biraz gerildim o da ayrı bişi alsanaalsanasmile filmi merak edenler gitsin derim ben arkadaşlar güzeldiyerimseniben

bkm nin bibölümünü evde değilde sinema da izledim tek farkı buydu ben pek beğenmedim ama 300 günübirlikçinin hakkını yiyemem çok güzel bi benzetmeydi

Back
X