Çok garip bir şey oldu.Duygularım karışık.Geçen kavgayı şikayet etmiştim başlıklı konu açmıştım.Onun devamı?Siz ne düşünüyorsunuz?

MelodiXX MelodiXX , adam da kızı kaydetmiş, durumlarına bakıyormuş. neden tek taraflı bakıyorsunuz ki?
Adam kızı kaydetmeden önce konu sahibi polisin sesini beğendi diye geri aramış. Şöyle düşün eşin sevgilin polis ve bir ihbar için vatandaşı arıyo adres bilgisi alıyo. Aradığı bayanda sevgilinin sesini çok beğendiği için kaydetip geri arıyo tepkin ne olurdu ?

konu sahibi geri aramamış galiba, polis onu aramış, dediğiniz gibi olduysa siz haklısınız. ben öyle okudum sanki. polis arasa da normal, anormal değil.

konu sahibi geri aramamış galiba, polis onu aramış, dediğiniz gibi olduysa siz haklısınız. ben öyle okudum sanki. polis arasa da normal, anormal değil.
İlk konusunda kendisinin polisin sesini beğenip aradığını söylemiş burda yorum yapan arkadaşlarımız söyledi o değil sen aramıştın şimdi burda böyle diyorsun diye. Yani hoş bir durum değil.

Konunuzda karşı tarafın dönüş yaptığını söylemişsiniz ama diğer kavgayla ilgili açtığınız konuda da kavga dağılınca sizin karşı tarafı arayıp kavganın dağıldığını söylediğiniz yazıyor? hangisi doğru? adamın sesini beğenince siz aramışsınız polis değil zaten polis arayınca olay yerine gider neden tekrar arasın ki. İyi o zaman sesini beğendiğiniz herkesi kaydedin durumuna ilişki durumuna kadar bakın kargocu, sucu vs. falan.. bir de ismini nereden gördünüzde stalklayıp ilişkisi olmadığını gördünüz valla hayret

Polis arıyor aslında böyle durumlarda ama tabi gidip olayı bizzat gördükten sonra. Eski konusuna ben de tekrar bi baktım da abooovv. Ablacım sanırım kullanıcı adın gibi yalnızlıktan dolayı biraz kolay etkilenir olmuşsun. Biraz erkekleri geri plana atıp kafanı meşgul edecek başka aktiviteler öneriyorum, böyle olmaz.

Konuya bir açıklama getiremedim.gerçekten ben bir konu hakkında fikir alacağım,paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşıyorum ama Bana dediğiniz Allah senin gibileri kocamdan korusun oluyor. Gerçekten kendimi ifade edemiyorum ya da siz çok kötü düşünüyorsunuz. Adamı ben olayın şokuyla jandarma diye kaydettim.Sonra watsapta durum paylaştım ve bu kişi durumumu gördü. Yani oda beni kaydetmişti. Sonra diğer hesaplarına baktım adam evli felan değil belki kız arkadaşı vardır ama ona dair bir şeyde yok. Durum bu yani. Yinede çok teşekkür ederim hepinizin mesajları için :)

Bu forumda dengesiz bir polis memuruna çok büyük aşk besleyen, onunla bir dargın bir barışık fırtınalı bir ilişki yaşayan bir üye var. Hatta bugün o çocukla ilgili yeni bir konu açtı sanırım. Acaba sizin durumlarınızı takip eden polis aynı polis mi ? 🤔

Back
X