- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.818
- 158
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Bu denli müşkûl durumda olmana üzüldüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede bu sebepten dolayıdır. Numarayı silin problem kalmazBenzer bir durumda polisi aradım ve daha sonra gelecek olan ekipten bir memur arayıp adres detayını sordu. Yani aramadı anormal değil. Anormal olan sizin ekleyip peşine düşmeniz. Bu wp durumlarından hiç anlamıyorum ama adamın durumlarına baktığınızı adam görebiliyorsa kim bu diye eklemiş ve sizin kim olduğunuzu anlamaya çalışmak için durumlarınıza bakıyo olabilir.
O dediğiniz dolandırıcılık için.Asıl normal olmayan olay, polisin seni şahsi cebinden arayıp bilgi edinmesi, kamu spotlarında sanki öyle bir bilgi veriliyordu, polis sizi telefondan aramaz, diye? Yanlış mı biliyorum
Rehbere bağlan diye bi seçenek var eğer o kişi telefon numarasıyla kaydolmuşsa ya da numarasını eklemişse tavsiyelerde çıkıyorcep telefonu numarasından sosyal medya nasıl bulunuyor? ben de eski flörtümün instagramını arıyorum da:) el atan olursa sevinirim.
Beni de aramislardi tam ve net adresi alıp bilgi almak için. Araba küçük çocuğa çarpmıştı ara sokaklardaydi.sahsı numaradan sıze polıs donus mu yaptı ?
ben olsam whatsaabıma falan eklemezdım nıye ekledınız kı sokakta tanık oldugunuz kavgayı olması gerektıgı gıbı sıkayet ettınız gerı tekrar nıye sahsı nosundan sızı arıyor polıs ? onu anlamadım