Çok garip bir şey oldu.Duygularım karışık.Geçen kavgayı şikayet etmiştim başlıklı konu açmıştım.Onun devamı?Siz ne düşünüyorsunuz?

Benzer bir durumda polisi aradım ve daha sonra gelecek olan ekipten bir memur arayıp adres detayını sordu. Yani aramadı anormal değil. Anormal olan sizin ekleyip peşine düşmeniz. Bu wp durumlarından hiç anlamıyorum ama adamın durumlarına baktığınızı adam görebiliyorsa kim bu diye eklemiş ve sizin kim olduğunuzu anlamaya çalışmak için durumlarınıza bakıyo olabilir.
Bencede bu sebepten dolayıdır. Numarayı silin problem kalmaz

Asıl normal olmayan olay, polisin seni şahsi cebinden arayıp bilgi edinmesi, kamu spotlarında sanki öyle bir bilgi veriliyordu, polis sizi telefondan aramaz, diye? Yanlış mı biliyorum
O dediğiniz dolandırıcılık için.
Eğer bir şikayette bulunursanız aradığınız numaraya dönüş yapıp teyit ediyorlar.

cep telefonu numarasından sosyal medya nasıl bulunuyor? ben de eski flörtümün instagramını arıyorum da:) el atan olursa sevinirim.

Bende tüpçünunde numarası kayıtlı sucununda kayıtlı ve durum bakmaya o kadar meraklı da değilimdir.Ancak bazen baktığımda durum akmaya başlıyor ve herkesinkini görmüş oluyorum.Yani o sırada ay sucununkine bakmayayim kargocununkine bakmayayim demiyorum.Buyuk ihtimalle sizinki de öyle birşeydir.Polisler bu tarz şikayet olaylarında zaten kişisel telefonlarını kullanıyorlar artık.Sikayet olayından dolayı sizin telefonunuzu kaydetmiştir ve durumlara bakarken sizinki de akışta geçiyordur.

sahsı numaradan sıze polıs donus mu yaptı ?
ben olsam whatsaabıma falan eklemezdım nıye ekledınız kı sokakta tanık oldugunuz kavgayı olması gerektıgı gıbı sıkayet ettınız gerı tekrar nıye sahsı nosundan sızı arıyor polıs ? onu anlamadım
Beni de aramislardi tam ve net adresi alıp bilgi almak için. Araba küçük çocuğa çarpmıştı ara sokaklardaydi.

şimdi bence soru siz neden eklediniz

birisinin numarasını aramam gerekiyorsa ve bir kaç numara varsa örneğin önce sizi sonra da yan sokaktaki ihbarı arayacaksam iki numarayı da kaydederim

ama ayşe fatma değil

a b x hemen hızlıca kayıt

çünkü karışır sonra lazım olduğunda bir daha nasıl arayayım

adamın sizi eklemesi çok normal

siz onu neden eklediniz

beni de kargocu, paket servis elemanı, çaycı, çorbacı, halı yıkamacı günde bir milyon insan arıyor kimse ekli değil

bak ofisin çaycısı ekli ama o da beni eklememiş demek ki durum vs görmüyorum

adam beni eklese garipser miyim hayır zira ben çaycı olsam direkt ofis numarası ile kaydederim ki kolay olsun

ama sizin olayda polisi eklemem

Adamında kafası karışmıştır. Durumlarıma bakıyor neden yazmıyor diye. Şaka gibi ya. Silin gitsin ne istiyorsunuz yazsın mı ?

Konunuzda karşı tarafın dönüş yaptığını söylemişsiniz ama diğer kavgayla ilgili açtığınız konuda da kavga dağılınca sizin karşı tarafı arayıp kavganın dağıldığını söylediğiniz yazıyor? hangisi doğru? adamın sesini beğenince siz aramışsınız polis değil zaten polis arayınca olay yerine gider neden tekrar arasın ki. İyi o zaman sesini beğendiğiniz herkesi kaydedin durumuna ilişki durumuna kadar bakın kargocu, sucu vs. falan.. bir de ismini nereden gördünüzde stalklayıp ilişkisi olmadığını gördünüz valla hayret

Back
X