Çok Garip Duygular İçersindeyim

kız ne değişik konular açıyon sen :rolleyes: daha da öncede kendni çiğ bulduğun sevebilecek miyim diye bahsettiğin konun vardı senin:KK56:

Birini 3 yıldır yarı platonik seviyordum.
İlk bana o açılmıştı ama kişisel ailesel sorunlarımdan dolayı tanışma teklifini reddetmiştim.
Ama 3 yıldır gözümü kapasam onu görüyordum.
Dışarıda ona benzeyen insanları görünce heycanlanıyordum.
Akşam yatarken sanki onun yanında uyuyor sabah onunla uyanıyordum.
Bir hafta önce başka biri istemeden hayalime girdi ve ne alaka dedim.
O anda unutamadığım kişi hem aklımdan hem kalbimden silindi.
Yüzünü hayal etmeye çalışıyorum olmuyor.
Şimdi bu istemeden hayalime gelen haber yollamış aileme bunu öğrendim çok şaşırdım.
Eyvah yine başa döndüm dedim ama bu sefer haber yollayan bikaç gün aklıma geldi sonra o da silindi. Bunu da senelerce platonik seveceğim ben galiba platonik olmayı seviyorum derken birkaç günde unutmama hem sevindim hem bir boşluk oluştu içimde.
Çok garip değil mi?

bak psikiyatriye gittim ve bu konularda cok rahatım ve rahat konusucam....

hafiften kafayı kırmak üzeresin...hiç normal biseyden basetmıyosun.aciiiil diyorum bak acil bi psikiyatriste git ve aynen bunları anlat.sana sağlam bir ilaç verır 1 aya bişeyin kalmaz...ama gitmezsen hayali kahramanların olur.onlarla evlenırsın hatta cocuk aldırırsın..olmadı dogurur isim koyarsın evlendırır mürüvvetini görursun..sonra bi bakmışssın BAKIRKÖY RUH SAĞLIGI HASTANESİNDE düşünen adamın önünde sevdiklerini bekler neden ziyarete gelmedi lan bunlar diye hayıflanır sigaraya gömülürsün..yapma git doktora.bak bende gittim.merak etme fişlenmıyosun ;) öptüm cnm sevgiler

bak psikiyatriye gittim ve bu konularda cok rahatım ve rahat konusucam....

hafiften kafayı kırmak üzeresin...hiç normal biseyden basetmıyosun.aciiiil diyorum bak acil bi psikiyatriste git ve aynen bunları anlat.sana sağlam bir ilaç verır 1 aya bişeyin kalmaz...ama gitmezsen hayali kahramanların olur.onlarla evlenırsın hatta cocuk aldırırsın..olmadı dogurur isim koyarsın evlendırır mürüvvetini görursun..sonra bi bakmışssın BAKIRKÖY RUH SAĞLIGI HASTANESİNDE düşünen adamın önünde sevdiklerini bekler neden ziyarete gelmedi lan bunlar diye hayıflanır sigaraya gömülürsün..yapma git doktora.bak bende gittim.merak etme fişlenmıyosun :KK66: öptüm cnm sevgiler
Teşekkür ederim
O hayallerim yok oldu şükürler olsun.
Şaşırdığım şey ise bunca yıl hayal dünyasında yaşarken şimdi hayal kuramamam.
Ben küçükken de çok hayaperesttim. Buna bağlıyodum.
Şimdi hayaller birden kesilince kalakaldım, aslında normal olan bu.
Sanırsam o içimdeki aşk duygusunu özlüyorum.

neden evlilik düşünmüyorsun?
kaç yaşındasın?
okuyormusun çalışıyormusun?

İstemiyorum evlenmek
27 olacağım
Okumuyorum çalışmıyorum

yalnız mısınız ya da çok fazla yalnız kalıyorsanız normal bu tür imgelemeler

Evet genelde yalnız takılıyorum

Neden imkansız?

Sağlık sorunlarım ailesel sorunlarım vs. bunları açmak istemiyorum netice olarak öyle bir isteğim olmadığı için imkan verilmiyor. Ya da istek verilmiyor belki de hakkımda hayırlı değildir. Bilemiyorum. İnsani bir durum olarak görmüyorum

Öyle değil onu bi anda unuttum hatılayamıyorum :)
ergenlik dönemimde bende yalnızlıktan böyle hayaler kurardım, gerçek aşkı bulunca veya olgunluğa erişince geçiyor bildiğim kadarıyla, belki sende de hayalperestlik bitmiştir artık olgunlaşmışsındır, gerçek hayata gerçek aşka atılmaya hazırsındır.

ergenlik dönemimde bende yalnızlıktan böyle hayaler kurardım, gerçek aşkı bulunca veya olgunluğa erişince geçiyor bildiğim kadarıyla, belki sende de hayalperestlik bitmiştir artık olgunlaşmışsındır, gerçek hayata gerçek aşka atılmaya hazırsındır.
Olabilir ben de hep kendimi ergen gibi hissediyordum gerçekten, önceki konumda da bahsetmiştim.
Daha kendi ayaklarımın üzerinde duramadım ergenlik de uzun sürmüştür bu yüzden.
Çok sessiz bir insanımdır hiçbir zaman asabileşmedim ailemin sözünden çıkmadım ergenliği hayallerle yaşadım ama uzun sürdü. İşte bi yandan verilince bi yandan alınıyor heralde :) Şimdi leyla leyla geçirdiğim günlere yanıyorum

Back
X