çok garip hissediyorum yardımm !!

Merhaba güzelim,
Söyleyeceklerimi yanlış anlamazsın umarım, yaşça büyük ve senden biraz daha tecrübeli olmama dayanarak bunları yazıyorum çünkü...
Birincisi çıktığın kişi için hayatımı mahfetti demişsin ??, Yanlış, hayatını sen kendin mahfetmişsin çünkü. Daha gencecik yaşında seni bu kadar aşağılayıp hor gören birini ailene zorla sokmak için kendini ona teslim etmişsin bu bir , mutlu olmadığın sürekli kavga ettiğin biri ile iki yıl daha çıkmaya ve birlikte olmaya devam etmişsin bu iki , onsuz yaşayamayacağına kendini inandırmakla kalmayıp, bundan O'nun da emin olmasını ve sana daha basit davranmasını sağlamışsın bu üç...
Şimdi saçma sapan bir kavgayla ayrılmışsınız, sen içinde duygusuzluk ve nefret hissettiğini söylerken bile, bu hislere tutunup ondan kurtulmayı seçmek yerine bir tarafınla halaa ona bağlı kalmaya çalışıyorsun bu da dört...
Herşeyden önce sen bir insansın ve genç bir bayansın , önce kendine güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenmelisin. Sen kendine saygı duymaz güvenmezsen kimse sana saygı duymaz ve güvenmez.
Eğer ilerde bir başkasıyla sağlıklı mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsan, ilk adımın bu çocukla ilgili herşeyi içinde soğutmaya gayret etmek olmalı. Face den takip etmek, kiminle olduğunu öğrenmek falan senin çektiğin sıkıntılara çözüm olmaz aksine içindeki yaraları daha çok kanatır. Bırak kiminle ne yapıyorsa yapsın, geçmişte sana yaşattıklarına bir baksana, sen bu kadar mutsuz olduğun bir insanı niye takip etmeye devam edesin ki ?
Şimdiden ilerde evlenemzsem yalnız kalırsam vs diye tasalanmayı bırak, ben kendimi nasıl toplarım hayata nasıl dört elle tutunurum diye düşünmeye başla.

Bir ucundan başla hadi floydu kurtarma operasyonuna,
Kendine yeni bir hat almakla ve nolursa olsun bu çocuğun numarasını kaydetmemekle başla, facebook ta onu engelle ve hiçbir şekilde girip bakma ne yapıyor diye...
Sonra maddi imkanların dahilinde dil kursu, ehliyet kursu vs gibi bir kurs bul ve aksatmadan derslere gitmeye çalış. Hem kafanı başka şeylerle meşgul etmiş, hem yeni bir arkadaş ortamına girmiş olursun iyi gelir. ancak onunla birlikte takıldığınız yerlere yakın biryerde olmasın bu kurs, mümkünse sana çok uzak olmayan ama daha önce gitmediğin bir semt olsun, mekan değişikliği de iyi gelir insana
Kız arkadaşlarınla falan onun hakkın da hiç konuşmamaya, sorana ayrıldık bitti konuşmak istemiyorum demeye dikkat et.
Akşamları evde ailenle aynı odada oturup tv falan izlemeye, günlük sohbetler etmeye çalış,yatağına çekilip kendinle fazla başbaşa kalma ,
Annenden özür dile onu istemeden de olsa kırdığını, hatanın farkına vardığını söyle, evin sakin olduğu bir zamanda ikinize birer türk kahvesi yap, geçin ana kız karşılıklı dertleşin, anneler ne kadar katı görünürlerse görünsünler evlatlarının acı çekmesine dayanamazlar, seni biraz teselli etmesine izin ver, bu sohbette ne olursa olsun annenin söylediklerini can kulağıyla dinlemeye ve aklına yatmasa bile itiraz etmemeye çalış, sonradan söylediklerinde haklı olduğunu anlayacağın yaşların gelecek
Çocuk aklına geldiğinde sana söylediği iğrenç sözleri ve çevreden geçen insanların bakışlarını hatırla ve hemen " kendime bunu daha fazla yapmayacağım, ben güçlü bir insanım, kendime güveniyorum " diye duyabileceğin bir sesle birkaç kez tekrarla, sesli olarak söylediğinde, kendini duyacaksın ve beynin bu cümleyi bir süre sonra komut olarak algılamaya başlayacaktır inanıyorum.
Son olarak çocuk seni ararsa bir kez dahi olsa cevap verme, o olduğunu bilmeden açsan da telefonu sesini tanıyınca kapat konuşma, sana görüşelim dese bile kesinlikle ve kesinlikle görüşme istemiyorum de kestir at.Seni köşeye sıkıştırmak, görüşmek için birlikte olduğunuzu herkese söyleyeceğine dair tehdit etmeye kalkarsa da hiç umursama, "beni seven insanlar senin boş sözlerine tav olmazlar boşuna uğraşma " de kendine güvenen ve keyifli bir ses tonuyla
Canım aklıma gelenler bunlar ama bu yazdıklarımı üstüste birkaç kez oku kafanda düşün bunları
ben en kısa sürede kendini toplayacağını ve bugünleri unutup bir başkasıyla daha mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşayacağını düşünüyorum.
Unutma aşk ve sevgi tek başına yaşamaz, saygının onlara eşlik etmesine ihtiyaç duyarlar. Saygı olmayan yerde yaşayan ise sadece takıntıdır ve yerini bir başka şey doldurana kadar ömrü vardır...

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum su an dil degil ama bir ehliyet kursuna gidiyorum ailemle dohbetler televizyonlar bu o varkende sürekli yapıyordum zaten ama aileme karşı kendimi suçlu hissediyordum facebooktan engelledim numaramı değiştirdim fakat şirketin bana verdiği numara var onu değiştirmem imkansız bu ancak işten ayrılırsam gerçeklerşir, sürekli aynı sorularla kendimi yiyorum ben ben saygı duyulmayacak bir kişimiyim diye kendi kendimi sorgulamaktan yoruldum yaptıgım hatalardan fazlasıyla ders aldım ve defalrca allah 'a yalvardım beni ondan uzak tut diye sevgisine hiçbirşeyine inanmadım beni öldüren suçluluk duygum vijdanım korkularım kaygılarım önüme bakmama engel olan seylerdi bunlar tam olarak ben bi adamı sevdim o adam beni kullandı benim düşüncelerimi bu yöne cekmeye basardı salaklıgımdan mıdır yoksa ilk kez asık olmanın verdği aptallıktanmıdır nedir biöyle bir hata yaptım onunla bir geleceğim olmadgımı anladıgımda ise cok gecti cok sey kaybettim ben bu hastalıklı ilişkden beyin olarak bitme asaması beni sevindiriyor fakat hala kendime engel olamayıp onu takip etme istegim beni kendimle celişkiye düşürüyor aramak istiyorum bazen ama daha sonra ne yapıyorm ben oluyorum cidden gururumu hiçbirzaaman koruyamadım ben bu ilişkide en ailem ben arkadaslarıma eettiği küfürleri hatırladıgımda kanım donuyor işin garibide su bna küüfür ettiğinde dayanamayıp su yaşıma kadar küfür etmemiş ben öyle küfürler ediyordum ki ona kendimi böyle korugumu sanıyordum ben ben olmaktan cıkmıştım sanki bana hastalık buluşturan bi virüs kanımda dolanıyor gibiydi o benden ayrılmasaydı ben bitirektim bu ilişkiyi fakat ne zaman ilişki bitse beni ısrarla arar takip eder ve tehtid ederdi ve bende korkup barışırdım iş yerime kadar geldi en son kavgamızda kapının önünde gördüm onu cektim ne yapıyorsun dedim senin ne mal oldugunu insanlara anlatacagım seni rezil edecegim yaşadıgın sehirde insan içine cıkmazsın diye beni tehtid etti beni itti ben bi şekilde onu gönderdim ama cok korkuyorum artk ne kimseye güvenim ne insanlara karsı olan samimiyetim kalmadı ben sürekli gülen birisiyken suıratssız soguk birisi oldum cıktım eeger zaten bir daha ona dönersem kendimden bile süphe ederim bilmioyorum cok karısıgım su an onu seviyorumuyum ki bu soruyu uzun zamandır kendime soruyorum hayır ama bana anı diye yaşattıgı sadece kavgalardı silkelenip kendime gelemiyorum

Şirket numaranı değiştirmenin imkansız olduğunu düşünmüyorum canım. Bu işleri organize eden biri ile üstü kapalı bir konuşma yapıp, istemediğin insanlar tarafından rahatsız edildiğini bu nedenle numaranı değiştirmen gerektiğini söyleyebilirsin bence. Bir dene ne kaybedersin ?
Seninle ilgili kime ne anlatırsa anlatsın, anlattıklarını ispatlayabilecek mi , gerekirse işyerinde güvenlikle ilgilenen kişilerden yardım isteyebilirsin, seninle görüşmek için her yola başvurduğunu, çirkin davranışlar ve sözler ettiğini söyleyip şirketten uzak tutulmasını rica edebilirisn. gerekirse annenle konuşup babanın yardım etmesini isteyebilirsin, aileler iyi günde kötü günde birbirlerini koruyup gözettikleri için ve her ne hata yapılırsa yapılsın birbirlerini affedebildikleri için vardırlar, evet şu an suçlu hissediyor olabilrisin ama hem onların seni affetmesine izin ver hem kendin kendini affet ve önüne bakmaya başla.
Hiçbirşey çözümsüz değil sen yeter ki bu işi bitirmek konusunda kararlı ol,
Onu seviyor muyum sorusunu kendine sormayı da bırak artık, cevabın evet olsa ne olacak, bu insanla mutlu olamayacağın şu ana kadar yaşadıklarından belli zaten, ilerde ne değişecek ki
bu soruyu sorup durman sürekli kendine onu düşündürmekten başka işe yaramaz, seninse şu anda ihtiyacın olan onu değil sadece kendini düşünmek...
Bir daha ona dönersem diye birşey sözkonusu bile olmamalı. Şu an yaşadığın sıkıntıların hepsini gökyüzündeki birer kara bulut gibi düşün, o kara bulutlar hep gökyüzünde kalabiliyor mu ??? Dökebileceği kadar yağmuru döküp sonunda çaresiz esen rüzgarla dağılıp gidiyor ve masmavi güneşli bir gökyüzü çıkıyor ortaya,
senin de bulutların dağılacak ve gökyüzün yine mavi ve güneşli olduğu günler gelecek buna inan ve bir an önce silkelen
ayrıca bu insanlar bunları yaşadın diye bütün insanlara karşı samimiyetini ve güvenini kaybetmen doğru değil, hiçkimse birbirinin aynı değil olamaz, mutlaka bu hayatta güvenebileceğin sana saygı duyacak, güvenecek sevecek birileri olacaktır, ama sen bütün insanları aynı kefeye koyarsan aralarında iyilerini görmen de mümkün olmaz...
Yardım istediğin için bunları yazıyorum , ama en büyük yardımı sen kendine edebilirsin,

guclu olmaya calıs bırak ne varsa yapsın herkes kendıne yapar allaha sıgın guven dua et...

ılerle yuksel o senı kaybettıgıne yansın.. bız kadınlar canımız yandıgımızda dısardan gucsuz gozukebılırız ama emınımkı cok ama cok gucluyuz.. yılmayız yukselırız ve bızı ıstemeyenler bızı uzenler kendı uzduklerıyle kalırken bız mutluluga ulasmısızdır bıle belkıde

zaten ben konum olarak ondan yüksekte çalışıyorum pazarlama mezunuyum açıktan uluslar arası ilşkiler okuyorum ve 2 dil ögrenmek için kursa gideceğim paramı briktiyorum ehliyetimi aldım arabamıda alıyorum yakında o ise daha işine başlamamış ekonomik özgürlüğünü kazanmamıs okulunu bitirmemiş birisi hayır gözüm nasıl bu kadar kör olabildi bitti bir kere bile aglamadım gözümden yaş gelmedi sadece aradım onu o gün sen beni nasıl iktirrsin sen nasıl birisin dedim ben yoluma bakıyorum ve o yolda sen yoksun dedi ne diyosun ben sana bunumu sordum diyorum bitti diyor o kadar cok aklıma takılıyor ki kendme yaptırdıgım hakaretler inan bazen yolda önüne cıkıp bi tane yapıstırmak istiyorum agzının ortasına öyle güçlü olucak ki gün gelicek devan dönecek kapısında kosturdugu kız ayaklarında süpürge yapıcak onu Allah a her gün dua ediyorum her gün eski ben olabilmek için kendime güvenimi ve özsaygımı kazanabilmek için

ardınıza bakmadan yeni bi yol çizin
dönüpte geriyi asla düşünmeyin

kendizi sadece kendinizi düşünün, önemseyin,değer verin
kimseyi de kendinizden fazla yüceltmeyin

şurda sadece ben en az 10 kere yazdım , lütfen erkeklere güvenip evlenmedeen bi şeyler yaşamayın .

Ömür boyu beraber olmayacağınız biri ise ondan sonrakine ayıp , yok ömür boyu beraber olacağınız biri ise zaten bir ömür geçireceksiniz ne bu acele .

Kendinizi de üzmeyin , erkekler artık farklı şeylere daha çok değer veriyor .

kendine olan saygını geri kazanmak istiyorsan bu adamın adını bile ağzına alma.. 3 yıldır ........ yatansın sözü varya burda bitirdi beni. bu ne demek ya bu insanoğlu bu kadar çirkefleşebiliyor. hatalarından ders almışsın birdaha bulaşma. önüne bak hayatını kur. Allaha sığınırsan herşeyin en hayırlısı bulur seni. kimseye kendinden çok değer vermiceksein işte bunu yaşayarak anlıyorsun. bir musibet bin nasihatten daha etkili çünkü. bu yaşanacakmış demekki. tecrübe kazandın birdaha kendini bu kadar ezdirmezsin. kendindeki özelliklerin farkında ol. kendine güven daha güçlü ol herzamankinden. korkma sığın Allahına arkadaşım.. ve önce sen kendini affet içinde..

"Beni kim ister?" diye düşünme. her malın alıcısı vardır kuzum. Böyle argo falan mal dediğime bakma gerçekten her kişinin her şekilde kısmeti açıktır. Sen de artık hayatını adam gibi yaşamak istemişsin ki bitmiş bu ilişki. artık bundan sonrası çok güzel olucak hiçşüphesiz. Her insan hata yapar hem de defalarca. Büyük bi pişmanlık duyup tövbe ettiysen, bundan sonra olacaklar için endişelenme. Hatalarını her anlamda telafi et.

bayanlar çok güçlü ve hırslı kesınlıkle o yuzden yoluna bakmaya çalıs canım bence de ... zamanla kaybettiğine yanacağı durumda olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…