- 20 Nisan 2012
- 97
- 29
- 88
- Konu Sahibi floyd_boddah
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar yazım biraz uzun olabilir kusuruma bakmayın 3 senelik bir sevgilim vardı son 2 yılı sürekli kavgalarla geçti ben koştum ben ağladım ben süründüm ama bir türlü neden böyle yaptığıma anlam veremiyordum mantıgım aklım hayır bunları onun için nasıl yaparsın desede birşey sanki beni ona itiyor ve ben ne yaparsam yapayım kendime engel olamıyordum onunla çıkmaya başladıgımda henüz 19 yaşındaydım bir gün kavag ettik ve ben ona küfür ettim kendime engel olamadım o kadar kızdırmıştıki beni onun ardından gelen küfür çok daha sert oldu ve küfürde anneme laf etmişti annem mesajlarımı okudu istemedi kesinlikle ve haklıydıda ama ben ısrarla önce ben küfür ettim sucluyum diyordum çok aşıktım onunla bi hayat paylaşama duygusu beni öldürüyordu ve hayatım boyunca yapacağım en büyük yanlışı yaptım eger birlikte olursak babam artık bize karışamaz diyip onunla birlikte oldum çok pişman oldum günlerce ağladım sonrasında 2sene boyunca cok berabat günler geçirdim onun yüzünden kapılarında agladım gidemedim çok konuştugumu itici oldugumu söyledi defalarca yüzüme ve kendime güvenmi kaybetmeye başladım sinirlendiğimde kendime hakim olamıyor ağlama krizlerine giriyordum hayatımı maf etmişti resmen ve bunu gecte olsa farkettim ama ne yaparsa yapsın ondan kopamıyordum korkuyordumda en cok beni kimse sevmez sanıyordum cünkü hep bunu söylerdi yüzüme seni kimse çekemez en büyük hataları yaptım çalışmadı para verdim borcu vardı ödedim elini cebine attırmadım onun bilmiyorum neden yaptım bunları çünkü küçüklüğümden beri kendime aşıladıgım ben degildim bu ve son olarak kopanayıp konuşmaya devam ettik alışkanlıksın sen benim için sende bana karsı alışkanlık hissediyorsun diyordu bana 3 gün önce ayrıldık su sebepten mesaj hakkımız yoktu şirket telefonumdan arıyordum onu belli aralıklarda fakat akşam eve gittiğimde aiilem evde oldugu için telefonla konuşamıyor bütün gece arayamıyordum onu neyse ayrılık konumuza gelelim kuzenim beni aradı dısarı cıkalım dedi olur dedim erkekti kuzenim arabasını bindik kardeşimde gelecekti arkadasındaydı onu beklemeye başladık sigara içmek için camı actım karşısıdan halası geliyordu ben gördüm onu göz göze geldik ama kafam cok dalgındı tam emin olamadım bende ne olur ne olmaz arayım haber vereyim dedim onu aradım o anda kuzenmi kıskanacagını bildiğim için babannem hastande kuzenim bizdeydi kardeşimi bekliyoruz hastaneye gidecegiz dedim o da tamam dedi ardından onun kuzeni onu aramış ama o acmamıs ertesi gün yanına gittimşirket telefonumu istedi kuzenini aradı kuzeni floydu gördük yanında biri vardı falan demiş o da durumubilgiden o da anlatmıs sonra yanıma geldi onları gördükten sonra beni aradın dedi bende görmedim o zaman müsaiitim dedim tartıştık cok kötü bir şekilde bana halamı gördmüşün dedi bende görmedim dedim cidden tanıyamadım ama işte sana güvenmiyorum bir sürü laf ayrıldı bendenben huzurluyum su an ama suclu hiisediyorum birazda kendimi ama yanlış birsey yapmadım ben su anda facebokunu actı dondurmustuk hesaplarımızı hep onu takip etmek istiyorum o başkasıyla olursa ölürüm gibime geliyor ama içmde ona karşı inanılmaz bir nötrlük ve duygusuzluk var bana yolda insanların içinde tartışırken beni iktirdi işte sen sen kmsn ne yapıyıorsun dedim yoldan insanlar gecerken 3 senedir altıma yatansın dedi ağlamadım hiç bişey yapmadım dondum sadece o kadar nefret ettim ki ondan şimdi cok korkuyorum ya ben ona takık kalırsam başkasına aşık oldugmda eski sevgilimle birlikte oldugumu ona anlatamaktan korkuyorum yalnız kalmaktan korkuyorum evlenememekten yuva kuramamktan bana bir akıl verin kafayı yycegim artk
öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum su an dil degil ama bir ehliyet kursuna gidiyorum ailemle dohbetler televizyonlar bu o varkende sürekli yapıyordum zaten ama aileme karşı kendimi suçlu hissediyordum facebooktan engelledim numaramı değiştirdim fakat şirketin bana verdiği numara var onu değiştirmem imkansız bu ancak işten ayrılırsam gerçeklerşir, sürekli aynı sorularla kendimi yiyorum ben ben saygı duyulmayacak bir kişimiyim diye kendi kendimi sorgulamaktan yoruldum yaptıgım hatalardan fazlasıyla ders aldım ve defalrca allah 'a yalvardım beni ondan uzak tut diye sevgisine hiçbirşeyine inanmadım beni öldüren suçluluk duygum vijdanım korkularım kaygılarım önüme bakmama engel olan seylerdi bunlar tam olarak ben bi adamı sevdim o adam beni kullandı benim düşüncelerimi bu yöne cekmeye basardı salaklıgımdan mıdır yoksa ilk kez asık olmanın verdği aptallıktanmıdır nedir biöyle bir hata yaptım onunla bir geleceğim olmadgımı anladıgımda ise cok gecti cok sey kaybettim ben bu hastalıklı ilişkden beyin olarak bitme asaması beni sevindiriyor fakat hala kendime engel olamayıp onu takip etme istegim beni kendimle celişkiye düşürüyor aramak istiyorum bazen ama daha sonra ne yapıyorm ben oluyorum cidden gururumu hiçbirzaaman koruyamadım ben bu ilişkide en ailem ben arkadaslarıma eettiği küfürleri hatırladıgımda kanım donuyor işin garibide su bna küüfür ettiğinde dayanamayıp su yaşıma kadar küfür etmemiş ben öyle küfürler ediyordum ki ona kendimi böyle korugumu sanıyordum ben ben olmaktan cıkmıştım sanki bana hastalık buluşturan bi virüs kanımda dolanıyor gibiydi o benden ayrılmasaydı ben bitirektim bu ilişkiyi fakat ne zaman ilişki bitse beni ısrarla arar takip eder ve tehtid ederdi ve bende korkup barışırdım iş yerime kadar geldi en son kavgamızda kapının önünde gördüm onu cektim ne yapıyorsun dedim senin ne mal oldugunu insanlara anlatacagım seni rezil edecegim yaşadıgın sehirde insan içine cıkmazsın diye beni tehtid etti beni itti ben bi şekilde onu gönderdim ama cok korkuyorum artk ne kimseye güvenim ne insanlara karsı olan samimiyetim kalmadı ben sürekli gülen birisiyken suıratssız soguk birisi oldum cıktım eeger zaten bir daha ona dönersem kendimden bile süphe ederim bilmioyorum cok karısıgım su an onu seviyorumuyum ki bu soruyu uzun zamandır kendime soruyorum hayır ama bana anı diye yaşattıgı sadece kavgalardı silkelenip kendime gelemiyorum
guclu olmaya calıs bırak ne varsa yapsın herkes kendıne yapar allaha sıgın guven dua et...
ılerle yuksel o senı kaybettıgıne yansın.. bız kadınlar canımız yandıgımızda dısardan gucsuz gozukebılırız ama emınımkı cok ama cok gucluyuz.. yılmayız yukselırız ve bızı ıstemeyenler bızı uzenler kendı uzduklerıyle kalırken bız mutluluga ulasmısızdır bıle belkıde![]()