- 16 Haziran 2011
- 16.126
- 70.476
- 798
- Konu Sahibi siyahvekirmizi
39 yasinda bu Kadar düsünüyorum daha ilerleyen yaslardamasaAllah nasil bi cesaret.
İnsan ömrü uzadı. Evlenme yaşı arttı. Biyolojik saatimizde kendini yeni düzene uydurdu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39 yasinda bu Kadar düsünüyorum daha ilerleyen yaslardamasaAllah nasil bi cesaret.
Sitede 30+ bu kadar bekar kadın , 30+ yeni evli çocuksuz kadın varken bu tarz mesajları görünce çok kızıyorum açıkçası.
Günün birinde bize de nasip olur ise çocuğumuzla o kadarlık bir yaş farkı olacak çünkü.
nsaıl olsa sen yapmıcan dimi cadı yap gitsin uhhh![]()
Benimde çocuğumla aramda o kadar yaş olacak o yüzden bi dene yapıcam bi daha da o işe koyulmicam yaş farkı benim için önemli bir unsur ben normalde karşıyım. Şahsen istemem çocuklarım varsa. Ama herkes kendisi bilir. Kızma aplam istiyosan sende yap oda yapsın öbürü de herkes kendisi bilir. Ben şahsen kendi fikrimi paylaştım.
Ayy öyle deme kız imkan olsa bende yapıcam ama biliyosun durumları işte.Yarama tuz basma
![]()
ben nişanlandıgımda kayınvalidem kazayla hamile kaldı
ve bedenen ve yüz ifadesi olarak yaşını başını almıştı
menepoz zannederken gebe oldugunu öğrendi
ve aldırmadı
düğünümde kundakta bi kaynım vardı ve kayın validem hayatımda yaptıgım en güzel şey diyor
fotosunu paylaşmak istedim
tatlı kaynım emircikEki Görüntüle 1239931
Bence çokta güzel olur. Hem iki kızın varmış onlar bakar zaten sana çok iş kalmaz bence:)Merhaba arkadaslar ben 39 yasinda iki cocuk annesiyim büyük kizim 18 Kücük kizim 15 yasinda,bu zamana Kadar baska cocuk düsünmedim hatta kesinlikle istemedim ücüncü cocugu fakat kizlarim cok baski yapiyor kardes istiyoruz diye o Kadar israr ediyorlarki acaba onlara haksizlikmi yapiyorum ilerde pismanmi olurum diye son zamanlarda aklim karisti.Biz bu arada Almanyada yasiyoruz dün Kücük kizim geldi anne biliyormusun gazetede okudumki Almanyada artik kadinlar ilk cocuklarini 35 ten sonra yapiyorlarmis diyor,arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var gercekten bu yasta olucak ismi?
tmm sustum sende durumlar nasıl kafan güzelleştimiBenimde çocuğumla aramda o kadar yaş olacak o yüzden bi dene yapıcam bi daha da o işe koyulmicam yaş farkı benim için önemli bir unsur ben normalde karşıyım. Şahsen istemem çocuklarım varsa. Ama herkes kendisi bilir. Kızma aplam istiyosan sende yap oda yapsın öbürü de herkes kendisi bilir. Ben şahsen kendi fikrimi paylaştım.
Ayy öyle deme kız imkan olsa bende yapıcam ama biliyosun durumları işte.Yarama tuz basma
![]()
Neden olmasn kızlarında yardmcı olur. Bebek kokusunu özlemissindir. Geç bi yas dağil ki. Hem belki erkek olur ,babalar hep erkek çock ister ya bakarsn o da sevinir. Onu da tadın...Merhaba arkadaslar ben 39 yasinda iki cocuk annesiyim büyük kizim 18 Kücük kizim 15 yasinda,bu zamana Kadar baska cocuk düsünmedim hatta kesinlikle istemedim ücüncü cocugu fakat kizlarim cok baski yapiyor kardes istiyoruz diye o Kadar israr ediyorlarki acaba onlara haksizlikmi yapiyorum ilerde pismanmi olurum diye son zamanlarda aklim karisti.Biz bu arada Almanyada yasiyoruz dün Kücük kizim geldi anne biliyormusun gazetede okudumki Almanyada artik kadinlar ilk cocuklarini 35 ten sonra yapiyorlarmis diyor,arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var gercekten bu yasta olucak ismi?
tmm sustum sende durumlar nasıl kafan güzelleştimi![]()