- 6 Mart 2013
- 255
- 289
- 103
- 37
- Konu Sahibi godzilla06
-
arkadaşlar merhaba. 27 yaşındayım. 5 aylık evli yaklaşık 3 haftalik hamileyim :)ama gerginlikten ölmek üzereyim.
Sigarayı bırakmaya çalışıyorum günde 1 yada 2 tane içiyorum. Felaket sinir yapıyo bu durum bende. Biliyorum bebeğimden kıymetli değil tamamen bırakmam lazım en kisa surede. Yalnız bu sinirli halimle eşimin de iş arkadaslarimin da burnundan getiriyorum. Sagolsunlar çok sevdikleri için ses cikarmiyolar sigarayı bırakmam destek veriyorlar çünkü. Ama böyle giderse yakında dayanamazlar gibi :)) ben bile zor dayaniyorim kendime.
Ayrıca düşük yapmaktan Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum cevremde hemen herkes ilk bebeğini düşürdügebelik hakkında çok bilgimde yok bu forumda okuyorum sürekli bilgi ediniyorum.sizden ricam bu dönemde böyle olmam normalmi gecermi eskisi gibi neşeli bi insan olabilirmi yim. Ayrıca bebeğinin daha ne kalp atışı ne kesesi görülmedi iki hafta sonraya randevu verdi doktor bu iki hafta gecermi :)) Teşekkürler
niqutin diye bir sakız var eczanelerde al da iki çiğne kapsülü ile eşim 3. gün siniri durdu çok şükür,hem hamilesinde sakızın çok bi sakıncası olmazarkadaşlar merhaba. 27 yaşındayım. 5 aylık evli yaklaşık 3 haftalik hamileyim :)ama gerginlikten ölmek üzereyim.
Sigarayı bırakmaya çalışıyorum günde 1 yada 2 tane içiyorum. Felaket sinir yapıyo bu durum bende. Biliyorum bebeğimden kıymetli değil tamamen bırakmam lazım en kisa surede. Yalnız bu sinirli halimle eşimin de iş arkadaslarimin da burnundan getiriyorum. Sagolsunlar çok sevdikleri için ses cikarmiyolar sigarayı bırakmam destek veriyorlar çünkü. Ama böyle giderse yakında dayanamazlar gibi :)) ben bile zor dayaniyorim kendime.
Ayrıca düşük yapmaktan Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum cevremde hemen herkes ilk bebeğini düşürdügebelik hakkında çok bilgimde yok bu forumda okuyorum sürekli bilgi ediniyorum.sizden ricam bu dönemde böyle olmam normalmi gecermi eskisi gibi neşeli bi insan olabilirmi yim. Ayrıca bebeğinin daha ne kalp atışı ne kesesi görülmedi iki hafta sonraya randevu verdi doktor bu iki hafta gecermi :)) Teşekkürler
Sigara olmasada sinir stres yaşayacaksın , ben hayatımda kullanmadım sigara ama kök söktürüyorum millete:) saolsunlar anlayışla karşılıyorlar..
İlk bebek düşecek diye bir kural yok benim bir yakınım kaza geçirdi 2 haftalık bebeği düşmedi şimdi kocaman oldu.
Yaşadıkları sadece sigaradan değil hormonlardan da bunu unutma belki daha rahatlarsın..
Nikotin bandi, sakizi?[/QU
bilmiyorum ki hamileyken kullanılabilir mi?
Aslında elde birazda, ortamdan uzaklaşıp yalnız kalınca sakinleşiyor insan..sen de dene:)Hormonlarıma savaş açsam kazanırmıyım ki :)) allahım sanada güç versin sağlıkla sıhhatle inşallah. Hayır bugun arkadaşın teki aaaaaa yeter ama godzilla seni biz mi hamile bıraktık dedi şaka yollu. Hak vermedim değil hani :)
ben çok sağlam bir içiciydim:)hamileyken bıraktım.evet sinir sıkıntı oluyor,ama geçiyor inanın..düşünmemeye çalışın.ben onun yerine bıol bol dondurma yemiştim:)
hiç içmeyin bence daha kolay olur..1-2 sigara sizi kurtarmadığı gibi zarar da veriyor..
ben hamileyken de emzirirken de içmedim..ama 2 sene sonra başladım tekrar salak kafam..bebeğim içn bırkamıştım,kendim için devam ettim,etmezolsaydım..
bence herşeyin olduğu gibi suyun da fazlası zarardır..ağzınız kuruyor sigara içmediğiniz için.boşluk oluyor bir de..sakız çiğnemeyi deneyin.kuruyemiş de hem sağlıklı hem atıştırmalık iyi olur.tabi abartmamak kaydıyla..ayrıca kuru meyveler de harika olur..bunlar hem ağzı boş tutmaz hem de sağlıklı atıştırmalıklar..çok fazla su içiyorum bende günde 3-3,5 lt içim dışım su oldu suyunda fazlası zarar mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?