- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
günaydın.. akşam eşimle kötü bir olay yaşadık ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum. bilgisayar masasının raflarında dikiş ipim ve iğnem vardı dünden. bana bınları kaldır burdan dedi. bende şimdi değil işim var sonra dedim. şimdi dedi hayır dedim.. bak kaldırmazsan atarım dedi. at bak neler olur dedim. çıktı balkona atar gibi yaptı önce atmadı ben güldüm atarsan çok fena bozuşuruz dedim. alıyomusun dedi. şimdi değil sonra dedim ve attıııı... ben şok oldum. çıktım odadan ve konuşmadım. bunlar olurken ikimizde gülüyoduk ben şaka yapıyo sandım taki atana kadar. bu kadar saygısızca bişey yapabileceği aklıma gelmiyodu..
akşam hiç konuşmadım duş alırken bi geldi yanıma kapadım kapıyı. şimdi böylemi olduk dedi gitti. bidaha hiç konuşmadık. sabahta işe gitti aynı.
çok kırgınım basit bişey gibi ama bence çok önemli bunu ona nasıl anlatabilirim.varmı bi fikriniz. valla inanın 2. çocuk düşünüyoduk onu bile ertelicem 4-5 ay o derece canım sıkıldı
akşam hiç konuşmadım duş alırken bi geldi yanıma kapadım kapıyı. şimdi böylemi olduk dedi gitti. bidaha hiç konuşmadık. sabahta işe gitti aynı.
çok kırgınım basit bişey gibi ama bence çok önemli bunu ona nasıl anlatabilirim.varmı bi fikriniz. valla inanın 2. çocuk düşünüyoduk onu bile ertelicem 4-5 ay o derece canım sıkıldı