çok gerginim

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
sabah oğlumu giydirdim. eşofman ve kazak giydi. temiz pak ütülü.. gitti okula. bu arada 4.5 yaşında.bugün okulda dans edeceklermiş müzik falan..gösteri değil ama kendi aralarında eğlenecekler. öğretmen aradı biraz önce k.validemi mertin kıyafeti iyi değil daha güzelini getirin giydirin bugün kendi aramızda eğlenicez demiş..

çokkk ama çook sinirlendim. ya sen kim oluyorsun da 4.5 yaşındaki çocuğun kıyafetini yorumluyorsun. ben mi yanlış düşünüyorum.. bu arada k.validem abartma falan diyo bana. kıyafet götürüyo şuan okula ..nasıl sinirlenmem hiç üşenmemiş aramış ya çocuğun kıyafeti ne yırtık ne pis ne ütüsüz.. belki benim evimdeki en güzel kıyafet bu sen ne hadsiz bi öğretmensin ya...

Çok büyük bir terbiyesizlik .
Okula gidip bence ağzının payını verin .
O da kim ?
Şu an sinirimden yazamıyorum bile .
Eskiden böyle değildi öğretmenler .
Çocugunuzun onunde değil ama
Mutlaka gidip bi güzel konusun bence .

bir öğretmen olarak öğretmeninizi hatalı buldum,herşeyin bir adabı üslubu vardır.belki velinin elinde olan sadece odur ayıp etmiş.

bizimde bugün 23 nisan gösterimiz var öğretmenimiz pztesiden söyledi işte beyaz gömlek papyon kot pantolon giydirir misiniz diye ona göre de hazırlandık.eğer böyle bir durum varsa veliye birkaç gün önce söylenir.

bu arada öğretmenle kavgaya girmeyin sadece okula gidip durumu anlatın ve yaptığının yanlış olduğunu söyleyin.kavga size birşey kazandırmaz.zaten haklı olan sizsiniz.

çok düşüncesiz.belki benm durumum bu.belkiş en güzel kıyafeti bu..
çocugunda sinmesine sebep olur bu
ben olsam kv değil kendim giderdim ve uygun bir dille söylerdim....

ilk okul 3. sınıftaydım..
bi arkadaşımın annesi yoktu ve yerli malı haftasında babası kantinden birşeyler alması için para vermiş.
sıralarımızda otururken öğretmenimiz geldi ve o arkadaşımı çubuk krakerle meyve suyu almış diye ders boyunca tek ayak üstünde tahtanın önünde bekletmişti.
ağlayarak öğretmenim annem yok benim babam yapamıyor ki yemek yapamıyor demişti..
hiç unutmam o görüntüyü..
nedense yazdıklarınız bana o günü hatırlattı..

sabah oğlumu giydirdim. eşofman ve kazak giydi. temiz pak ütülü.. gitti okula. bu arada 4.5 yaşında.bugün okulda dans edeceklermiş müzik falan..gösteri değil ama kendi aralarında eğlenecekler. öğretmen aradı biraz önce k.validemi mertin kıyafeti iyi değil daha güzelini getirin giydirin bugün kendi aramızda eğlenicez demiş..

çokkk ama çook sinirlendim. ya sen kim oluyorsun da 4.5 yaşındaki çocuğun kıyafetini yorumluyorsun. ben mi yanlış düşünüyorum.. bu arada k.validem abartma falan diyo bana. kıyafet götürüyo şuan okula ..nasıl sinirlenmem hiç üşenmemiş aramış ya çocuğun kıyafeti ne yırtık ne pis ne ütüsüz.. belki benim evimdeki en güzel kıyafet bu sen ne hadsiz bi öğretmensin ya...

çok ama çok büyük bir terbiyesizlik etmiş. 23 Nisan öncesi eğlence olabilir ama özel bir kıyafet giydirmenizi istese ki buna hiç hakkı yok, önceden söylemesi gerekirdi. Bence olayın kendisi büyük, abartmamanız söz konusu olamaz. Ben de bir öğretmenim ama öğrencilerimin kıyafetleri hakkında asla velilerden böyle taleplerim olmadı, olmaz da. Kaldı ki siz mis gibi göndermişsiniz oğlunuzu. Tepki vermekte haklısınız.

bi arkadaşımın annesi yoktu ve yerli malı haftasında babası kantinden birşeyler alması için para vermişti.
sıralarımızda otururken öğretmenimiz geldi ve o arkadaşımı çubuk krakerle meyve suyu almış diye ders boyunca tek ayak üstünde tahtanın önünde bekletmişti.
ağlayarak öğretmenim annem yok benim babam yapamıyor ki yemek yapamıyor demişti..

ama bu çok kötü birşey,bu nasıl öğretmen demeyeceğim bu nasıl insan!

gerçekten gözlerim doldu boğazıma bir yumru oturdu :KK43:

canım ya o anki ruh halini düşünemiyorum siz bile hatırladığınıza göre o ömür boyu unutmayacak bunu.

bi arkadaşımın annesi yoktu ve yerli malı haftasında babası kantinden birşeyler alması için para vermiş.

kıyamam ya, içim nasıl sızladı. :KK43:

Çok kötü oldum ..

Oğlum da ana sınıfında bizimde bugün 23 Nisan törenimiz var okulda yarın okul olmayacağı için bugünden yapıyorlar, öğretmenimiz eve kağıt göndermişti hafta başında 23 Nisan töreni 22 Nisan'da kutlanacaktır. Kırmızı-Beyaz, sade Beyaz ya da sadece Kırmızı giydirmenizi rica ediyorum diye. Doğru olanda bu zaten. Kaldı ki bunlar kendi aralarında eğleneceklermiş kıyafet neden sorun olsun ki. Öğretmeniniz üslubu gerçekten çok çirkin olmuş.

Ve o öğretmen müsfettesi çocuğun bunları söylemesine rağmen bütün ders boyunca tek ayak üstünde bekletmeye devam etti öyle mi? Şu an içim öyle acıdı mi anlatamam.

Ay yavrum ya kıyamam iş yerinde ağlayasım geldi.
Ne vicdansız insanlar var.

bir öğretmen olarak öğretmeninizi hatalı buldum,herşeyin bir adabı üslubu vardır.belki velinin elinde olan sadece odur ayıp etmiş.

bizimde bugün 23 nisan gösterimiz var öğretmenimiz pztesiden söyledi işte beyaz gömlek papyon kot pantolon giydirir misiniz diye ona göre de hazırlandık.eğer böyle bir durum varsa veliye birkaç gün önce söylenir.

bu arada öğretmenle kavgaya girmeyin sadece okula gidip durumu anlatın ve yaptığının yanlış olduğunu söyleyin.kavga size birşey kazandırmaz.zaten haklı olan sizsiniz.
aynen böyle bi talebi olsa en güzelini alır giydiririm oğluma. ama hiç bişey denmedi bize normal bi gün gibi kendi aralarında parti yapacaklarmış. bende temiz pak giydirdim gönderdim. inan daha geçen maket ev istediler çalışıyorum işten gelir gelmez 1 hafta uğraştım yaptım gönderdim. sırf oğlum mahçup olmasın diye.

aynen böyle bi talebi olsa en güzelini alır giydiririm oğluma. ama hiç bişey denmedi bize normal bi gün gibi kendi aralarında parti yapacaklarmış. bende temiz pak giydirdim gönderdim. inan daha geçen maket ev istediler çalışıyorum işten gelir gelmez 1 hafta uğraştım yaptım gönderdim. sırf oğlum mahçup olmasın diye.

siz şimdi sakin olun,izin alabiliyorsanız okula gidin ya da telefon açın ve bu yaptığının doğru olmadığını böyle bir talapte bulunamayacağına söyleyin.bir daha bu gibi durumlarda önceden haber vermesini isteyin,öyle pat diye şunu şunu giydirin demekle olmaz bu işler.bi ayıbı öğrensin ki bir daha yapamasın.

içim acıdı ya :KK42:
öğretmen olmadan önce bi insanlığı öğrenmek gerekiyor sanırım. sen dahi unutamadıysan o arkadaşını hiç düşünemiyorum. Rabbim vicdan versin böyle öğretmenlere evlatlarımız kimlere emanet

çok düşüncesiz.belki benm durumum bu.belkiş en güzel kıyafeti bu..
çocugunda sinmesine sebep olur bu
ben olsam kv değil kendim giderdim ve uygun bir dille söylerdim....
ya işteyim çalışıyorum nasıl gitmek isterdim bi bilsen..

X