Çok gerginimm mantıklı karar veremiyorum şu an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli aktif paylaşım mı yapıyorsunuz ki hergün ss alacak ne buluyorlar?? Aktif paylaşım yapıyorsanız amaç konuşulmak farkedilmek değil mi neye bozuluyorsunuz bu durumda 🤓
Evet bi son ütücü daha 😂 sevgili hanım kardeşim ben beni eleştir diye yazmadım iki şık arasında kldım şıklardan birini söylemen yeterliydi konu dışı yorumlara gerek yok. Konuşulmak olsa amacım neden bu kadar gerileyim ki hı bi düşün mesela 🧐

Madem bu kadar bu islerden anlıyorsunuz onların ss almasına filan mani olamazmisiniz. Konu ya sizin gibi hakim değilim ondan soruyorum.
Ben olsam akrabalarin en dedikoducusuna durumu bildiğinizi bunları yapanları en e kısa zamanda çok kötü rezil edeecginizi anlatın. Laf aramızda kalsın başlığıyla. Siz daha kahvenizi bitirmeden emin olun o mesajlar yerine ulaşır.

O da paldır küldür olmaz mı ki ya 🙄
İyi de amacını zaten o ınsanları hayatınızdan çıkarmak değil mi?
Durum attıktan sonra da engelleyecekmişsiniz
Durum atıp, engelleyip, inşallah anlamışlardır diye ummak yerine direkt kime ne söylemek istiyorsanız söyleyin bence

Evet bi son ütücü daha 😂 sevgili hanım kardeşim ben beni eleştir diye yazmadım iki şık arasında kldım şıklardan birini söylemen yeterliydi konu dışı yorumlara gerek yok. Konuşulmak olsa amacım neden bu kadar gerileyim ki hı bi düşün mesela 🧐

O zaman kapatıverin profili kimse malzeme bulamasın, ben anlamıyorum biri benim profilime girse 15 dakika oyalanacak bişe bulamaz çünkü paylaşım yapmıyorum, ayrıca yeteneklerinizi ve yetkilerinizi böyle şeylerle harcamayın, zira burda bi üye kvkk ihlalden az daha işten atılıyordu benden uyarması. Ha bir de bunlar boş işler 🥸

Madem bu kadar bu islerden anlıyorsunuz onların ss almasına filan mani olamazmisiniz. Konu ya sizin gibi hakim değilim ondan soruyorum.
Ben olsam akrabalarin en dedikoducusuna durumu bildiğinizi bunları yapanları en e kısa zamanda çok kötü rezil edeecginizi anlatın. Laf aramızda kalsın başlığıyla. Siz daha kahvenizi bitirmeden emin olun o mesajlar yerine ulaşır.
Ss almalarına engel olamam malesef o kadarına yetkisi olmaz çalışanlarının dışında kmsenin es kaza yaptım diyelim başım belaya girebilir 😂 ben direk gireyim konuya diyorum ya alttan iş çevirmek onlara yakışır öyle yaparsam dedikodu yapıyo gibi olurum

Ben senin yerinde olsam diğer herkese gizli yapar onların isimlerini yazarak

"profilim de böyle bu şekilde ne yapmaya çalıştığınızı mantığıma sığdıramadim beni merak ediyor olsanız nasılsın diye sorardınız beni bu şekilde takip etmenizden büyük rahatsızlık duyuyorum o yüzden beni merak eden arasın buradan sizi engellemmek durumundayım " yazar izlerdim. 😄
Hatta yani madem yazılımciyim diyorsunuz haklarında bir kaç birşey öğrenip onlara karşı kullanırdım .

Nefret ediyorum böyle insanlardan gereksiz oksijen israflari

bazen en güzel cevap görmezden gelmektir. siz yazı paylaşırsanız önemsemiş olursunuz. onların istediğini bir yerde tepsi ile vermiş olursunuz. en güzeli hiç cevap vermeden engellemek istemezseniz takiplerini sessize alın. Zaten zor şeyler yaşamışsınız. Gereksiz insanlara takılıp gününüzü mahvetmeye değer mi? Siz yolunuza bakın. Gerisi onların sorunu. Valla yüzüme bir şey demedikten sonra cevap vermem. Ha yüzünüze bir şey derler. O zaman en okkalısından yapıştırırsınız. Ben olsam daha çok story, paylaşım yaparım gezer eder. çatlasınlar 😂

Niye dolaylı yoldan gidiyorsunuz ki?
Kimler olduğunu tek tek bildiğinize göre direkt o kişilere mesaj atın

Bu tarz insanlar aynı zamanda o kişiler tarafından takip edilmekten gizli de bi haz alıyorlar hala şunlar için önemliyim minvalinde hareketler yani.

O zaman kapatıverin profili kimse malzeme bulamasın, ben anlamıyorum biri benim profilime girse 15 dakika oyalanacak bişe bulamaz çünkü paylaşım yapmıyorum, ayrıca yeteneklerinizi ve yetkilerinizi böyle şeylerle harcamayın, zira burda bi üye kvkk ihlalden az daha işten atılıyordu benden uyarması. Ha bir de bunlar boş işler 🥸
Kapalı zaten yahu. Toplam beş tane fotom var işin garibi bu zaten. Takipçilerime takip ettiklerime storylerima bakıyolar. Kapattım stroylerimi onlara artık zaten yine bakıyolar 🙄 yok ya ben ihlallik bişi yapmıyorum ki 😇

bazen en güzel cevap görmezden gelmektir. siz yazı paylaşırsanız önemsemiş olursunuz. onların istediğini bir yerde tepsi ile vermiş olursunuz. en güzeli hiç cevap vermeden engellemek istemezseniz takiplerini sessize alın. Zaten zor şeyler yaşamışsınız. Gereksiz insanlara takılıp gününüzü mahvetmeye değer mi? Siz yolunuza bakın. Gerisi onların sorunu. Valla yüzüme bir şey demedikten sonra cevap vermem. Ha yüzünüze bir şey derler. O zaman en okkalısından yapıştırırsınız. Ben olsam daha çok story, paylaşım yaparım gezer eder. çatlasınlar 😂
İşte bu benm mantıklı düşünen halim 😂 şu an gerginim 😇😂😂

Asiri basit uygulamalar var. Bende de yüklü. Saçma sapan insanların screenshot aldığını görüyorum mesela. Evliyim, eski erkek arkadaşım yok. Baya yilda 2 foto falan atiyordumdur taş çatlasın.Yine de insanlar birbirine akrabalara atıyorlar. Başkasını taciz etmemeyi özel hayatını ihlal etmemeyi öğrenecek insanlar. Kimse sosyal medyasını kapatmak zorunda değil. Ben sürekli profilime bakan is yerimi araştıran LinkedIn üzerinden bakan bir okul arkadaşımı hatirliyorum mesela. O yapmamayi öğrenecek, ben değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X