Çok gerginimm mantıklı karar veremiyorum şu an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne profilinize gireni görebilirsiniz ne de screenshot alanı ... ya da ben çok geride kaldım.

Tabi profil ile kastım, Instagram, facebook gibi profiller.

Burada olsa kitabını yazarım, kim baktı? nereye baktı? kaç dakika kaldı?

Teknik olarak mümkün mü? Evet teknik olarak mümkün ama siz global uygulamalarda iz bırakma yetkisini nasıl alacaksınız? o yüzden biraz fantezi
Bakmasan bakıyorum demem herlde ama bu işin detayına girmemize lüzum yok bence 😊 zaten konu bu da değil kendimi ispatlama çabasına girmicem mesleki açıdan isteyen hurafe falanda diyebilir, bu benim yaptığım veya gördüğüm şeyleri değiştirmez dimi? İki şık arasında kalıp fikir istemekken amacım burda mesleğime veya yaptığım şeyin detayına takılmakta ne kadar doğru acaba ve bildiğim kadarıyla siz yetkili birisiniz kalkıp buna takılmanızı anlarım ama bu şekilde eleştirel bi yorum yersiz olmadı mı? Ki ben daha öncede mesj atmıştım sizlere konunun içeriği yerine kişilere takılıyo herkes platform açısından düşüncelerim budur diye(bir kullanıcı olarak görüş bildirmiştim). Teşekkür ederim yine de sayenizde şimdi hanımlarımız gaza gelip bi de mesleki açıdan linç yicem 😂

Bakmasan bakıyorum demem herlde ama bu işin detayına girmemize lüzum yok bence 😊 zaten konu bu da değil kendimi ispatlama çabasına girmicem mesleki açıdan isteyen hurafe falanda diyebilir, bu benim yaptığım veya gördüğüm şeyleri değiştirmez dimi? İki şık arasında kalıp fikir istemekken amacım burda mesleğime veya yaptığım şeyin detayına takılmakta ne kadar doğru acaba ve bildiğim kadarıyla siz yetkili birisiniz kalkıp buna takılmanızı anlarım ama bu şekilde eleştirel bi yorum yersiz olmadı mı? Ki ben daha öncede mesj atmıştım sizlere konunun içeriği yerine kişilere takılıyo herkes platform açısından düşüncelerim budur diye(bir kullanıcı olarak görüş bildirmiştim). Teşekkür ederim yine de sayenizde şimdi hanımlarımız gaza gelip bi de mesleki açıdan linç yicem 😂

Sizin pasiflora fazla olmuş bence sizde halüsinasyon yapmış , sabah akşam bi tatlı kaşığı olacak 🤓

Hanımlar konu yine farklı yönlere kaydı neyse sorun değil gününüzü şenlendirebildiysem ne mutlu 😊 mesleki açıdan kendimi kanıtlamak zorunda değilim fakat burda kısa bilgi vereyim içiniz rahatlasın 😊 ben yazılım bölümünü Ankara üniversitesinde okudum halk eğitimden almadım ki alanlarıda aşağılamam. Sosyal hizmet bitirdim ardından ve şu an psikoloji okuyorum. Bu kadar batıyosa insanların akademik başarıları oturup şişmeyin sizde okuyun. Konu bu değildi ama cidden her konuda özellikle dikkat ediyorum ne kadar özgüvensiz insan varsa yazıp konu sahibini aşağı çekmeye çalışıyor. Çekemezsiniz arkadaşlar kmseyi aşağı diyelim ki çektiniz,yükselmiş olmuyorsunuz

Bunu nerden bildiğimi sormayın aldığım eğitimleri ve mesleki kariyerimi söyleyemem ama yemin ediyorum gördüm 🤓
pasiflora öyle mi içiliyor ben hep gece yatarken içiyordum sabah sersem yapmaz mı bi de bir süre sonra bir tatlı kaşığı yetmiyor sanki..bu ara tekrar başlıcam ben de pek gerginim.

Nereye kaçıyım konu saçma sapan yerlere geldi
Çünkü insanların sorularına cevap vermemek için hemen karşı tarafı suçlamaya başlıyorsunuz. sizi linç eden yok.
Engin bilgilerinizle insanları ezen sizsiniz. İnsanlara öz güvensiz diyerek aşağılayıp bir de onlardan medet umarak soru soruyorsunuz. Bence siz çok üst düzet arkadaşlarınıza sorun bu soruları malum biz sizin kadar eğitimli değiliz

ayrıca şu lafınız çok aşağılayıcı. en azından biz haddimizi biliyoruz
Bu kadar batıyosa insanların akademik başarıları oturup şişmeyin sizde okuyun.

Ben kendime hacker demiyorum 😂 sistem güvenlik uzmanı diyorum 😂
Wuhuu White hat 😍😍 konuya gelirsek açıkçası ben de sadece o kişilere açık bir paylaşım yapıp gördükleri an çıkarırdım arkadaşlıktan, hayatımdan.

Çünkü insanların sorularına cevap vermemek için hemen karşı tarafı suçlamaya başlıyorsunuz. sizi linç eden yok.
Engin bilgilerinizle insanları ezen sizsiniz. İnsanlara öz güvensiz diyerek aşağılayıp bir de onlardan medet umarak soru soruyorsunuz. Bence siz çok üst düzet arkadaşlarınıza sorun bu soruları malum biz sizin kadar eğitimli değiliz

ayrıca şu lafınız çok aşağılayıcı. en azından biz haddimizi biliyoruz
Asla kmseyi aşağılamak niyetinde değilim neyimde ben aşağılıcam haşa. Ama konu burda mesleğim değilken neden yalancı yerine koyuluyorum onu anlamadım çok mu değişik bi şey söyledim beşinci boyttan geliyorum falan mı dedim niye bu kadar garip karşılandım anlamadım. Benm sorum basit ya mantıklı düşünemediğim bi anda yazdım akıl istedim burdaki insanların tecrübelerine güvenmesen neden yazayım ama her konudada linç eden bi kitle var şu durumda gerek yok ya

Asla sizi böyle bir duruma düşürmek gibi niyetim olmadı. Lakin bu tür uygulamalardan bahsedip insanların kullanıcı bilgileri entegre edilen uygulamalar konusunda bunun mümkün olmadığını bu sebeple sosyal medya bilgilerini herhangi bir arayüze girmemeli gerektiğini ifade etmeye çalıştım.

Ve bu mümkün ise de kendimi bilgisiz, geri kalmış biri olarak lanse ettim.

Özetle size özel değildi

Asla kmseyi aşağılamak niyetinde değilim neyimde ben aşağılıcam haşa. Ama konu burda mesleğim değilken neden yalancı yerine koyuluyorum onu anlamadım çok mu değişik bi şey söyledim beşinci boyttan geliyorum falan mı dedim niye bu kadar garip karşılandım anlamadım. Benm sorum basit ya mantıklı düşünemediğim bi anda yazdım akıl istedim burdaki insanların tecrübelerine güvenmesen neden yazayım ama her konudada linç eden bi kitle var şu durumda gerek yok ya
Beş parmağın beşi bile bir değilken bütün insanların aynı olmasını bekleyemezsiniz. Kural dışı hareket edeni yönetime bildirirsiniz gereğini yapar. elinize mikrofon alıp linç time var linçleniyorum demezsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X