• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok gerginimmmm

Geçen hafta perşembe günü sevgilimle sürtttnme yoluyla ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı , boş alma falan olmadı. Ben çok kuruntu sahibi biriyimdir gittim Ella ertesi gün hapı attım çünkü sanırım sevgilimin boxerında zewk suyu vardı bugun adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi sizce nedeni ne olabilir

Eğer sadece sürtündüyseniz, bir de üstünüzde iç çamaşırları vardıysa, üstüne boşalmadıysanız ve sen o zevk suyuyla hamile kalmayı becerdiysen zaten doğur o çocuğu zira kendisi bir mucize eseri dünyaya geliyor demektir. Bilmem anlatabildim mi.

Valla camasirlarla ve hapi aldiktan sonra hamile kalabilirsen diger bi arkadasin dedigi gibi o cocugu dogur.. Sahsen biz aylarca denedikte olmadi..

Hamile degilsin arkadasim havalardan filan gecikmistir.

şurda konu açana kadar google dan biraz faydalansaymış arkadaş keşke. şimdiki gençliğe acıyorum. bizim zamanımızda tü kakaydı bide biz o halde bliyoduk şimdiki gençliğin bütün bilgi kucaklarında dünyadan haberleri yok :47:
heee konu sahibi merak etme hamile değilsindir.

bır dahakine araya yastık koyun..

donlarınızın içinede cıft kat havlu, 1 ped, 1 yaglı kâğıt, 1 kıvam arttırıcı nısasta, 1 krem santi..

hafızam beni yamultmuyorsa,tarıf aynen böyle..

Son düzenleme:
7 günlük hamilesin canım.
geçmiş olsun.

bug0n doğacak çocuklara isim:
kız olursa: boş
erkek olursa : alma

adam gibi yapın şu işi yapamayacaksan tırsıyoraan yükün altına girme.

hey allahım 2014 olmuş sürtünmüş gebemiymiş.!

Aynı konuyu daha öncede açmışsın amacın ne her ay cinsel yaşamınla ilgili bizi bilgilendirmek mi?

Son düzenleme:
Geçen hafta perşembe günü sevgilimle sürtttnme yoluyla ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı , boş alma falan olmadı. Ben çok kuruntu sahibi biriyimdir gittim Ella ertesi gün hapı attım çünkü sanırım sevgilimin boxerında zewk suyu vardı bugun adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi sizce nedeni ne olabilir

Bu kadar detaylı yatak odası maceralarınızı anlatmanın amacı nedir?
Valla biz sizin gebe olup olamadığınızı bilemeyiz, doktora giderseniz bizden çok yardımcı olurlar.
Fazlası ile kuruntulu birine göre fazla rahatsınız bence.

Yok daha neler, sürtünmeyle hamilemi kalınırmış...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X