cok gezen kv

biri_biricik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
141
48
34
Kizlar merhaba.Benim kv le normalde
buyuk bir sorunum yok cok sukur fakat gecenlerde bana misafir gelecek ve benimfe kucuk bebegim var.Esime bebegi ona birakip alisveris temizlik yapacagimi soyledim.Esimde annesiyle konusurken soylemis.Oda bir yere gidecekmis hemen isimi halledip gelirim.Cocuga bakarim oda islerini halleder demis.Bende sevindim.Oglene dogru kaynim geldi bebek uyurken.Yenge isin varmis
annem yolladi dedi bende rahatladim
cocuk uyanirsa bakar diye 2 saat
durdu isi vardi gitti.Cocukda uyudu
gittikten yarim saat sonra uyandi.Ben
temizligin yarisini hallettim ama
cocukla yedir temizle mizirtisi derken
is uremiyo.Aradim napiyosun
diye.Bisey yapmiyorum dedi.Sasirdi
sen napiyosun dedi.kaynimin gelip
gelmedigini sordun.sonra evde
olmadigini soyledi.Dedim
biliyorumkacta gelceksin.İkindiden
sonra dedi.Tamam dedim
bende.Disardan bisey isteyip
istemedigimi sordu.Neyse geldiginde
aradi ben bulundugumuz semte
geldim alincak bisey varmi dedi vee
ondan bile 40 dk sonra geldi.Bende
gelcek cocukla oturcak diye bekledim
ama sinir oldum.Neyse saat 19.00 da
geldi.Bende oncesinde annemi
cagirmistim.Ben cocugu yikarken
oturmuslar.Ciktim gayet piskin piskin
oturuyo.Mevzusunu bile
acmadi.Sadece yemegi pisiriyim mi
yapilcak bisey varmi dedi ama zaten
yaptircak degilim saat kac olmus o
saate yemek mi kalir.Sagolsun iyidir
ama okadar cok gezerki hergun bir
yere gider.Benim ihtiyacim oldugunu
biliyo ve bile bile neden gidiyo ona
kirildim.Gittigi yerde Allahin dagi
arabasiz gelinmiyo anlasilan mecbur
beklemis ama gelcem deme dimi ama??? Neyse o aksam gecti.Ertesi gun
gene misafir gelecekti koca bir tencere
dolma yapti daha evvel konusmustuk
cokta yardim etti tabak hazirlamaya.Ekstrada4 kiside cagirmis yani durum bu kizlar.Uzattim ama okursaniz memnun olurum.Ben kirildim beter kvler var farkindayim benimki gene melek onlara gore fakat bu haretine kizdim.Esimde hak verdi ve annesine kizmis oda kirilmis falan ama ben sogudum.Sizce nasil davranmaliyim?

aman bir de sana gelse ne yapacaksın? Herkesin derdi başka işte.
Başında pineklemesindense böylesi daha kolay değil mi?

ınan gelmemesı gelmesınden ıyı :)
esım sımdıden annesı evımızı zapt edecek dıye benden daha cok gergın
gızlı gızlı mı dogumunu yapsak en son haberı olsun annemın zırt pırt gelmesın yıne sinirini oynatır sütün mütün kesılır dıyo :KK70:

kayınvalideniz özgür bir birey ister gezer ister oturur hiç karışmaya, yorum dahi yapmaya hakkınız yok sonuçta büyüklere güvenerek iş sorumluluğu altına girmiyoruz

söz verip gelmediyse ayıp etmiş ama ay çok geziyo vs asla yorum dahi yapmam...
Ben gezmesine tozmasina laf etmiyorum konunu geneline bskarsaniz.Tabiki ozgur istedigini yapsin.Konuya daha uygun bir baslik bulamadigim icin cok gezen kv yazdim fakat bozuldugum kisim soz verip gelmemesi.İlk bebeginizse ve esinizin aile ve annesinden dolayi cok geleniniz olursa anlarsiniz beni..

peki siz,o her yardıma çağırdığında,bütün planlarınızı iptal edip,hemen kayınvalideye koşturur musunuz?kadın doğru olanı yapmış.işi bitince gelmiş,ayrıca ertesi gün hem bir tencere dolma sarmış,hem size yardımcı olmuş.bence de bu kadarı yeterli.
sizin soğuyacağınız varmış,bu da bahanesi olmuş.

Ooo cok gezen insan en sevdigimm. Sen de cik gez kaynananla kiz ben olsam oyle yaparim :KK70: neyse mevzuya geliyim. En azindan gelmis. Ben de yaziyi okurken bekledim ki kadin gelmedi yazacaksin. Tabi biraz kirilabilir insan ama bu kadar sorun etmemek gerek. Ne dertler var. Gec olmus biraz ama olsun en azindan bahane uretip yok ben gelemiyorum dememis. Gezmek bi insan icin hobi olmussa gercekten yerinde duramiyo insan. Ben de cok geziyorum kendimden biliyorum

yahu kimse çocuğumuza bakmak zorunda değil ki, kadın yine çıkmış gelmiş ertesi gün ne güzel yardım etmiş dolma getirmiş daha ne olsun. boşverin içinizi karartmayın. :KK69:

Ben gezmesine tozmasina laf etmiyorum konunu geneline bskarsaniz.Tabiki ozgur istedigini yapsin.Konuya daha uygun bir baslik bulamadigim icin cok gezen kv yazdim fakat bozuldugum kisim soz verip gelmemesi.İlk bebeginizse ve esinizin aile ve annesinden dolayi cok geleniniz olursa anlarsiniz beni..
kayınvalidem çok uzakta yaşıyor annemde uzakta bugüne kdr herşeyimi tek yüklendim evet çok zorlanıyorum ama başka seçeneğim yok doğumumdada gelecekleri bir 40 gün snra yine yallah esra kolları sıva yapacak birşey yok

Cok karisik
Esinize temizlik yapcam cocuga bak diyosunuz kayinvalide ben gelcem diyor kayniniz geliyor cocuga bakiyor.esiniz gec geliyor sonra.kayinvalideniz koca bi tencere dolma yapip size yardim ediyor.
Hep sikayet hep sikayet...ben anlamadim derdinizi

Çocuğun yaşını yazmamışsın tam bilemedik etrafı karıştırma çağında mı da bu kadar yardıma ihtiyacın var

Kayın gelmiş Kv gelmeyince anneni çağırmışsın

Hayatı zorlaştırmayın misafir gelecekse gelsin bir kek bir börek kesmedi ise bir de mıdır yeter de artar bunlar da uyku sırasında hallolur 49 çeşit yapsanız da yine bahane bulan bulur

Bir de madem anneniz var gelebilecek Kv şuraya gideceğim deyince uzak olduğunu da biliyormuşsunuz sen gelme annemi çağırayım neden demediniz

Sanki misafirler Kv nin tanıdığı diye onun yardım etmesini istemişsiniz gibi geldi

Of böyle şeyler okuyunca gerçekten sinir oluyorum.bikere herkesin bebeği çocuğu var, benimde 2 tane.çocuk varken temizlik yapamamaniz kayinvalidenizin sorunu değil. Kendinize guvenmiyorsaniz misafir ağırlamayın. Ayrıca gelmek zorunda değil söz verdiği için yinede gelmiş.dolma yapmış yardım etmiş.farkindamisiniz nekadar rahatsiniz aslında karışmıyorda. Ayrıca kaynini gonderecek kadar da düşünceli. Ama siz hala bidi bidi soyleniyorsunuz. Kimseye guvenerek yasamayin.lohusaligimda bile kimseden ne yardım ne bir kaşık yemek istemedim. Bu size herseyi anlatiyordur umarım. Kayinvalidenin gezmesine laf etmiyorum diyorsunuz bal gibi de ediyorsunuz.söz veripte gelmiş ayrıca. Bende kayinvalide meraklısı değilim ama haksizsiniz.esinizi de boşuna doldurmayin.

buyuk bir sorunum yok cok sukur fakat gecenlerde bana misafir gelecek ve benimfe kucuk bebegim var.Esime bebegi ona birakip alisveris temizlik yapacagimi soyledim.Esimde annesiyle konusurken soylemis.Oda bir yere gidecekmis hemen isimi halledip gelirim.Cocuga bakarim oda islerini halleder demis.Bende sevindim.Oglene dogru kaynim geldi bebek uyurken.Yenge isin varmis
olmadigini soyledi.Dedim
sonra dedi.Tamam dedim
oturuyo.Mevzusunu bile
cokta yardim etti tabak hazirlamaya.Ekstrada4 kiside cagirmis yani durum bu kizlar.Uzattim ama okursaniz memnun olurum.Ben kirildim beter kvler var farkindayim benimki gene melek onlara gore fakat bu haretine kizdim.Esimde hak verdi ve annesine kizmis oda kirilmis falan ama ben sogudum.Sizce nasil davranmaliyim?
Kadın bu yaştan sonra hayatını yaşıyor tadını çıkarıyor demek ki.

olmadigini soyledi.Dedim
sonra dedi.Tamam dedim
oturuyo.Mevzusunu bile
Ulan besle buyut kotuysen kotusun iyiysen gene kotusun..yahu kadın gezer ığluyla evlendiniz anasınıda mı tapuladınız..valla burda açılan konulara bakınca bende gelinim ama gelinlikten tiksindim..çocuk var diye iş yapamıyorsanız misafir ağırlamayın kardeşim.

kayınvalidenin çok gezmesinden size ne?

konunu
peki siz,o her yardıma çağırdığında,bütün planlarınızı iptal edip,hemen kayınvalideye koşturur musunuz?kadın doğru olanı yapmış.işi bitince gelmiş,ayrıca ertesi gün hem bir tencere dolma sarmış,hem size yardımcı olmuş.bence de bu kadarı yeterli.
sizin soğuyacağınız varmış,bu da bahanesi olmuş.
Evet ben kv mi kirmam cagirdiginda giderim.Zaten kirilmamin sebebi buydu.Ben gitmeseydim veya kiran bir gelin olsaydim ertedi gun oyle davranmazdi.

X