- Konu Sahibi evlivecesur
-
nerde pismanim dedim gosterirmisin cnm okelimeyi al yapistir goreyim lutfen
iyi ozaman pisman degilsen böyle devam et
ilk mesajina göre pismansin izlenimi olustu bende
hem korkuyorsun hemde vazgecemiyorsun adrenalin hosuna gidiyor belki
bunjie jumping gibi bise ama bunun ucunda ölüm yok
hakim ol,o zaman kendine.
bunu günah olarak görüyorsan yapmazsın olur biter. iradene hakim olmayı öğreneceksin bu durumda.
ha öğrenemiyorsan.
bu konuda yardımcı olacak kişilere uzmanlara danış.
irademe nasıl hakim olabilirim diye. ,gereken yardımı yaparlar sana.
Ben bir üyenin yazdığı şu yoruma takıldım...Gereğini yerine getiremiyorsanız müslüman olmuyorsunuz zaten
Ben bir üyenin yazdığı şu yoruma takıldım...
Oldu olacak Hristiyanlıktaki gibi aforoz da edin.... :bbo:
Kimse kimsenin dinini sorgulayamaz bazı 'gerekleri' yerine getirmiyor diye...lmaz:
Konu sahibi arkadaş, otur araştır Kuran'ı oku, sırf vaaz hoca dinlemekle gerçek bilgiye ulaşamazsın.... :umursamaz:
Dinimiz mantık dini, o sana doğruyu öğretecektir. yerimseniben
Biz ne desek boş... a.s
bu ramazanda bu ramazan programlarina baktim bol bol ve simdi bu ramazandan cikarken dusunmeye basladik nelermi aldik bu ramazanda ikimizde cok gunahkarmisiz neyapsak etsek gunahmis hersey yani söyle hayatimizdan örnekler vereyim kisaca cok sukur ikimizde baska insanlarla zina yapmadik kul hakki yemeyiz kumar ile hic isimiz olmaz alkolude sevmeyiz ama gel gelelimki goz zinasi yaptik cok gunahmis ve kapali biri degilim e tatile gittik mini dekolte giydim eglendim diskoya gittim hepsi gunah sonucta bikini giydim sere serpe guneslendim vucudumun 100 de 95 ciplakti yani bir karis mini derin dekolteler giydim oralarda e bunu hekes bilirki aslinda millet bakar oyle yada boyle esimiz icinde giysek kendimizi daha guzel buldumuzu soylemek icinde giysek millet bakiyor buda ayri bir gunahmis hep banami denk geldi bilmem bu ramazan´hangi kanali actiysam bunlardan bahsedildi zaten namaz kilmiyoruz bu bambaska buyuk gunah bir tek oruc tutuyoruz onuda rabbim kabul ederse isin kotu tarafi bunlardan vazda gecemiyoruz esimle simdiden onumuzdeki yilin tatil planini yapiyoruz ben simdiden yeni bikiniler bakiyorum yani hem korku var icimde hem öyle seyleri giyme yapma arzusu sizede bunlar oluyormu bana SIK OLUYOR DURUSTCE KENDIMI ANLATTIM KONUYU NEREYE ACICAMIDA BILEMEDIM sadece bunlari dusunen sadece benmiyim yoksa sizde boyle kendinizi muhasebe edermisiniz merak ettim sizede olurmu boyle seyler arkadaslar
♥gözyaşı♥;15085509 .!.:Arkadaşım başkaları gibi din ALLAH'la kul arasındadır, niyet önemlidir diyemeyeceğim kusura bakma. Zira din sadece niyetten ibaret olsaydı insana kurallar getirip o şekilde yaşaması için koskoca Kuranı-ı Kerim indirilip bazı şeyler farz kılıp bazı şeylerden de kul men edilmezdi. Din sadece inançla olmaz tatbikatıda farzdır. Evet yukarda saydıklarının hepsi günah ve bir çoğundan nefis dolayısıyla kaçamıyoruz. Size tavsiyem madem bu kadar düşünüyorsunuz biraz daha toparlanmaya çalışın. En başta kendizi kapatamazsınız belki ama namaz kılabilirsiniz. Zaten namaza başladımı kul, mevla diğerleri içinde yol gösterebilecektir. Samimi şekilde mevladan af dileyebilirsiniz, dua edebilirsiniz. Bu arada bu muhasebeyi yapabilmeniz ALLAH'ın bir ilhamıdır. Demekki mevla sizi önemsiyor ve bu tür düşünceleri kalbinize aklınıza sokarak sizden tövbe bekliyor. Bide iyice şeytandan farkı kalmayan, bu tür şyleri hiç düşünemeyen farkında bile olmayan adı müslüman ama kendi müslamanlıkla alakası olmayan taşlaşan insanları düşünün. Düşünüp pişmanlık duyabiliyorsunuz bu bir lutufdur. Ve onlardan bir gömlek öndesiniz.
eveet basladik istelmaz: ne demek seytan, bunlari düsünmeyen seytandan farki yok öylemi:roflol: seytan baskalarina zarar verir
hem arkadas pisman degilmis bana öyle dedi hani nerde yazdim kopyala göreyim dedi
bence bu konunu kapatilmasi gerekiyor acilinden
lafin nereye gittigini düsünmeden bilip bilmeden bos beles konusan cok:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?