Çok Güzel Değil mi?

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.356
9.246
198
Çok seviyorum güzel bebeğimi pamuk gibi pamuk :16: Çok cadı çok akıllı insan gibi oldu artık.

$IMAG0015.webp

$DSCF2023.webp

$IMAG0004.webp

$IMAG0005.webp

$IMAG0006.webp

$IMAG0007.webp

$IMAG0012.webp

$IMAG0017.webp

$IMAG0019.webp

$IMAG0023.webp

$IMAG0034.webp

$IMAG0043.webp

Çok seviyorum güzel bebeğimi pamuk gibi pamuk :16: Çok cadı çok akıllı insan gibi oldu artık.

Eki Görüntüle 426052

ayyyy tipsiz sey.. ya cok tatlıymıs :26: kedileri cok seviyorum bizim evde de var bidene tipsiz:1: kopek olanından baska hayvanı kabul etse hemen bir kedi istiyoruz ama korkuyor vitrin tepelerine cıkıyor:1:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevabın için. Ben de çok seviyorum kediler, vahşi olmayan köpekler... :16: Hepsi tipsiz hepsi çok tatlı :33:

Evet çok güzel maşallah:nazar::emir_bebek:

Konunuzu 'dostlarımızın köşesine' taşıyorum,bilginize..

salak seniiiiiiiiiiiii:))))) benim tosunum avr aynı ona benziyooorrr ellleh şimdi gitti ama o nun yerine alexım (king doberman) aldımm

salak seniiiiiiiiiiiii:))))) benim tosunum avr aynı ona benziyooorrr ellleh şimdi gitti ama o nun yerine alexım (king doberman) aldımm

Oyy köpişler de bi başka. Dün akşam sokakta 4-5 aylık simsiyah bi köpiş vardı. Bi sevdim bi sevdim oooyyyş. Mayıştı iyice böyyle oh oh bi güzel bi güzel sevdim yattı uyku pozisyonuna ehehehe zor ayrıldım. Nasıl güzeldi nasıl akıllıydı... Birileri koca kase döner koymuş, karşıda dönerci vardı dedim ne güzel ya insan gibi insanlar var hala. Bana kalsa süt alırdım ekmekle koyardım, döner örnek oldu iyi fikir :))) Yemeğinin başından da ayrılmıyordu hahah. Suyu da vardı içim rahat bıraktım ama yine de küçük sayılır. Güzel de bir köşeyi yer edinmiş. Yakınlarda da dönerciler lokantalar bol bir yerdeydi, inşallah doyururlar güzel köpekciği. Kıyamam yine de üzülüyorum sokakta yemek arayacak yıllarca, hayatta kalma mücadelesini sürdürebilirse tabi...

Back
X