Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bu konuda biraz tartıştık ve gerçekten oturup konuşma kararı aldık yarın konuşacağız.
Söylediğiniz gibi bir yandan da alışmaya çalışıyorum, ama bazen fazla geliyor, ayh bi dur diyesim geliyo :))
Sizde de böyleydi demek , ne kadar sürede alıştın :))))
Nasıl gidiyor peki evlilik , büyük sorun oluyor mu bu durum :))bende eşime karşı böyleyimben böyle olduğum için onu anlamakta zorluk çekiyorum bazen nasıl rahatsız olur diye
Senin durum daha vahimmiş bacım, her yere beraber de gidilir mi12 yil olacak evleneli hatirlamiyorum bile ne ara nasil alistim.Ama her yere birlikte gitmek istiyor diye sikayetleniyordum hep dipdibeyiz yani arac bakimi yaptirmaya bile illa beni de goturuyordu oyleli.
Ben tek cocugum ve yalniz buyudum o yuzden alisik degildim
Hahaha karşı taraf ne diyordu bu durumaBen de böyleyim. Mıncırmadan sevemem. Böyle etlerini etlerini koparasım geliyor =)))
Gidiyoruz hatta ben dusa girerken kendi de pesimden girer.Senin durum daha vahimmiş bacım, her yere beraber de gidilir mi![]()
Hahaha karşı taraf ne diyordu bu duruma![]()
Okurken darlandım, allah sabır versin sanaGidiyoruz hatta ben dusa girerken kendi de pesimden girer.![]()
Eğer sevgilinizi seviyorsanız çok büyük sorun olmaz, bir şekilde orta yol bulursunuz. Ben biraz ona alıştım, o da biraz bana, bir şekilde denge kurmaya çalışıyoruz. Ama karşılıklı çaba olmasaydı çok zor olurdu.Bu çok büyük sorun oluyor mu peki ? Yani sevgi dili farklı olan insanlar birlikte olmamalı diyen de var çünkü. Kafam karışıyor o yüzden
Valla nasipse 5 yılı doldurmak üzereyiz eşim bazen bunalıyor bendenNasıl gidiyor peki evlilik , büyük sorun oluyor mu bu durum :))
İlk zamanlarınız nasıldı peki ?O da temas seven bi adam ama onu bile bunaltıyorum valla =)))
Kedilerimi sever gibi seviyorum aşka gelince
Biz artık bayağı samimiyiz, bi git öteye aşkım diyor hiç bozulmuyorum.
Çok mu zorlanıyorsun bu konuda ? Sevgililikte nasıldı mesela evlenince azalmadı mı hiç yakınlık isteği :))Benim kocam da böyle anca yanaşma dediğimde ya da kavga edince uzak onda da hiç dokunmazsa ayaklarıma dokunur bazen çok bunaltıcı benim gibi daralıyorsan zor
Yok sadece ona kızmışsam sevgiliyken de böyleydi aynı evdeydik yyineÇok mu zorlanıyorsun bu konuda ? Sevgililikte nasıldı mesela evlenince azalmadı mı hiç yakınlık isteği :))