• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi dili farklılığı

O kadar da değil ya hahah ama böyle sürekli çocuk gibi sevilmek bana da garip geliyor

Ben de böyleyim. Mıncırmadan sevemem. Böyle etlerini etlerini koparasım geliyor =)))

Bugün bu konuda biraz tartıştık ve gerçekten oturup konuşma kararı aldık yarın konuşacağız.
Söylediğiniz gibi bir yandan da alışmaya çalışıyorum, ama bazen fazla geliyor, ayh bi dur diyesim geliyo :))
Sizde de böyleydi demek , ne kadar sürede alıştın :))))

12 yil olacak evleneli hatirlamiyorum bile ne ara nasil alistim. 😄😄 Ama her yere birlikte gitmek istiyor diye sikayetleniyordum hep dipdibeyiz yani arac bakimi yaptirmaya bile illa beni de goturuyordu oyleli. 😄😄 Ben tek cocugum ve yalniz buyudum o yuzden alisik degildim ama oyle kavga tartişma olmuyordu aramizda bu konu

12 yil olacak evleneli hatirlamiyorum bile ne ara nasil alistim. 😄😄 Ama her yere birlikte gitmek istiyor diye sikayetleniyordum hep dipdibeyiz yani arac bakimi yaptirmaya bile illa beni de goturuyordu oyleli. 😄😄 Ben tek cocugum ve yalniz buyudum o yuzden alisik degildim
Senin durum daha vahimmiş bacım, her yere beraber de gidilir mi 😂😂

Hahaha karşı taraf ne diyordu bu duruma😂

O da temas seven bi adam ama onu bile bunaltıyorum valla =)))
Kedilerimi sever gibi seviyorum aşka gelince
Biz artık bayağı samimiyiz, bi git öteye aşkım diyor hiç bozulmuyorum.

Bu çok büyük sorun oluyor mu peki ? Yani sevgi dili farklı olan insanlar birlikte olmamalı diyen de var çünkü. Kafam karışıyor o yüzden
Eğer sevgilinizi seviyorsanız çok büyük sorun olmaz, bir şekilde orta yol bulursunuz. Ben biraz ona alıştım, o da biraz bana, bir şekilde denge kurmaya çalışıyoruz. Ama karşılıklı çaba olmasaydı çok zor olurdu.

Nasıl gidiyor peki evlilik , büyük sorun oluyor mu bu durum :))
Valla nasipse 5 yılı doldurmak üzereyiz eşim bazen bunalıyor benden 😂😂 Bu konuda huyumu değiştiremiyorum ama başka şeylerle dengelemeye çalışıyorum. Ona özel alan açmaya çalıyorum. Büyük bir sorunumuz olmadı çok şükür

O da temas seven bi adam ama onu bile bunaltıyorum valla =)))
Kedilerimi sever gibi seviyorum aşka gelince
Biz artık bayağı samimiyiz, bi git öteye aşkım diyor hiç bozulmuyorum.
İlk zamanlarınız nasıldı peki ?

Benim kocam da böyle anca yanaşma dediğimde ya da kavga edince uzak onda da hiç dokunmazsa ayaklarıma dokunur bazen çok bunaltıcı benim gibi daralıyorsan zor
Çok mu zorlanıyorsun bu konuda ? Sevgililikte nasıldı mesela evlenince azalmadı mı hiç yakınlık isteği :))

ben sevgilinizi sevmediğiniz, ya da daha az sevdiğinizi düşünmüyorum açıkçası herkesin sevgisini gösterme ve sevgiyi talep etme biçimi farklıdır. şaka yollu değil de ciddi olarak erkek arkadaşınızla konuşmanızı öneririm. bu konuda bir sürü podcast/kitap vs var yani bu konuyu bireysel olarak algılamayıp farkındalığının artmasını sağlamalısınız bence. sevgi diliniz komple değişmez ama birbirinizi idare etmeniz kolaylaşır böylece. açık iletişim her zaman iyidir

Çok mu zorlanıyorsun bu konuda ? Sevgililikte nasıldı mesela evlenince azalmadı mı hiç yakınlık isteği :))
Yok sadece ona kızmışsam sevgiliyken de böyleydi aynı evdeydik yyine

Back
X