Çok halsizim kızlar

Mermershn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
245
349
53
33
merhaba 24 haftalık hamileyim hatunlar bu haftaya kadar halsizlik falan hiç şikayetim olmadı evim 7+1 teras kayınvalidem kayınbabam görümcem eşimin erkek kardeşi eşim ben bir tanede 17 aylık oğlumuz var. Temizliği yemekleri hiç ihmal etmedim diyebilirim bu güne kadar tek tük hariç ama bu haftadan itibaren kolumu kaldırıcak dermanın yok geceleri uyurken bel kısmımda Etlerim çürümüş gibi agrıyor ve yaklaşık 20 30 dk sürüyor acaba bı sorun olurmu Bebek için doktora sordum dinlen dedi şuan bebeğimi sallıyorum ona bile halim yok benim gibi olan varmı sorun yaşayan ?

iyise cnm hrrseyi sen mi yapiyorsun evdekiler yardim etmiyorsa 1 tanede bebekle yorulman cok cok normal sen yazinca ben yoruldum burda dusun artik

Mesajınızı okuyunca ben yoruldum birden. Evdekilerden de yardım isteyin tüm yükü üzerinize almayın. Birde vitamin ve demir ilacını ihmal etmeden kullanıyor musunuz?

nasıl yani bütün işleri siz mi yapıyorsunuz kendinizi bu kadar zorlamanız hiç doğru değil, hamile olmasaydınız bile... bebeğinizi düşünün biraz ara verin ufak tefek sizi yormayacak işler yapın. evdeki diğer kişilere de artık zorlandığınızı açıkça söyleyin bunda utanıp sıkılıcak bir şey yok üstelik bebeğiniz de var inanmıyorum arkadaşların dediği gibi insan okurken yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…