çok hassas bir konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var...

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
merhaba arkadaşlar... evleneli 1 bucuk sene oldu ama türlü olumsuzluklar şanssızlıklar yaşadık. bazı evler bazı çiftlere iyi gelmezmiş evden taşınmayı bile düşünüyoruz. ama hepsinin altında yatan nedeni öğrendik benım tarafımdan biri bize kötülük yapmş ( b..ü) şimdi size sorum ben bu insana nasıl bir tutum takınmalıyım. aslında diyorum ki desem ki bize biri bi kötülük yapmış bulup onu ortaya çıkarıcaz desem korkutsam nasıl olur? korkuyorum kızlar daha kötüsünü yapmasından bu kadarı nın yetmemesinden... geceleri uykularım kaçıyor bebek düşünüyoruz ama korkudan onu bile kırk kere düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar... evleneli 1 bucuk sene oldu ama türlü olumsuzluklar şanssızlıklar yaşadık. bazı evler bazı çiftlere iyi gelmezmiş evden taşınmayı bile düşünüyoruz. ama hepsinin altında yatan nedeni öğrendik benım tarafımdan biri bize kötülük yapmş ( b..ü) şimdi size sorum ben bu insana nasıl bir tutum takınmalıyım. aslında diyorum ki desem ki bize biri bi kötülük yapmış bulup onu ortaya çıkarıcaz desem korkutsam nasıl olur? korkuyorum kızlar daha kötüsünü yapmasından bu kadarı nın yetmemesinden... geceleri uykularım kaçıyor bebek düşünüyoruz ama korkudan onu bile kırk kere düşünüyorum.
Nasıl öğrendiniz bunu?

konu yasaklı arkadaşım..
bikaç mesaj sonra hacıya hocaya bağlanır buralar..
uyarılırsın ve kapanır zaten..
farklı bir yere açtım astroloji bolumune ama kimse cevap vermedı bende buraya yazdım yasaklı oldugunu bılmıyordum

yasaklı konuysa yorum yazmamalıyım galıba arkadasşlar

kız yaz nasıl öğrendın merak ettık :63:

Hocadan ogrenmistir.

Benim halam da bu tip hocalara gitmis. Demis ki senin yakinlarindan kisa boylu esmer sisman bir kadin sana buyu yapmis. Simdi Turkiye de elini sallasan kisa boylu sisman esmer kadina carparsin. Ama en yakindaki kim? Annem... (altli ustlu oturuyorlar) Sonra kafayi yedi bu hastaneye kaldirildi da normale dondu.

Hocadan ogrenmistir.

Benim halam da bu tip hocalara gitmis. Demis ki senin yakinlarindan kisa boylu esmer sisman bir kadin sana buyu yapmis. Simdi Turkiye de elini sallasan kisa boylu sisman esmer kadina carparsin. Ama en yakindaki kim? Annem... (altli ustlu oturuyorlar) Sonra kafayi yedi bu hastaneye kaldirildi da normale dondu.
bana isim verildi arkadasım hiç tanımayan biri hemde

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X