Çok hastayim :(

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Iyi aksamlar bayanlar
önerisi olan varsa yardımcı olablirmi
Çok hastayım 2 gündür geceleri kivraniyorum Ağrıdan .
yere oturmustum çok felaket usutmusum. Midem 3 gündürhhiç durmadan agriyor . Kramlarda griyo gece 4 de acildeydim sabah 7 de çıktık . Serum verdiler kan aldilar ilaç verdiler geçmedi geçmiyor . Istahimda yok . Ishalde var . Çok halszim . Bütün gün yataktan çıkamadım her yerim ağrıyor . Sıcak su torbası aldık smdi onu koyuyorum mideme nane limon içtim geçmedi ayran içtim ggeçmedi maden suyu içtim geçmedi . Ilaclarima Bugün basladm acildeki doktor un yazdgi ilaçlara . Başka ne ypablrm ? Çok kotuyum

geçmiş olsun ayy çok kötü oluyor insan. bakabilecek kimseniz var mı yanınızda, yataktan çıkmyın kendinize gelene kadar. ishal için patates haşlayıp yiyebilirsiniz, sıcak su torbası iyi olmuş ama organlarınızın üzerine koymayın direkt, ayaklarınızın altına koyun yeter. acil şifalar diliyorum

Cok gecmis olsun bu arada sicak su torbasini sadece ayaginizda kullanin midenize direk temasta sikinti yaratabilir mideniz icinde utulenmis sicak havlu tavsiye edebilirim onu srabilirsiniz biraz rahatlatiyo

Iyi aksamlar bayanlar
önerisi olan varsa yardımcı olablirmi
Çok hastayım 2 gündür geceleri kivraniyorum Ağrıdan .
yere oturmustum çok felaket usutmusum. Midem 3 gündürhhiç durmadan agriyor . Kramlarda griyo gece 4 de acildeydim sabah 7 de çıktık . Serum verdiler kan aldilar ilaç verdiler geçmedi geçmiyor . Istahimda yok . Ishalde var . Çok halszim . Bütün gün yataktan çıkamadım her yerim ağrıyor . Sıcak su torbası aldık smdi onu koyuyorum mideme nane limon içtim geçmedi ayran içtim ggeçmedi maden suyu içtim geçmedi . Ilaclarima Bugün basladm acildeki doktor un yazdgi ilaçlara . Başka ne ypablrm ? Çok kotuyum
Oncelikle sıcak su torbası midenizden alın.
Ayaklarınıza falan koyun bir yere koymak istiyorsanız.

alerjik vs durumunuz yoksa, 1 kaşık buğday nişastası 4 tane(yada daha az) kesme şeker, 1 kupa suyu, cezvede pişirin, tarçın ekip yiyin. ishale faydali. vücudu da toplar. salep gibi kıvamı olunca pişmiş oluyor.

yok olmaz derseniz uzman doktor şart. geçmiş olsun.

kekik çayı yapıp içine karabiber atarım mide üşütmesine iyi gelir.ama ilaçlarla ve kişisel olarak size bi zararı olur mu bilmem.

Back
X