Çok hastayım :(

Teacher01

KarmaşıkBeyin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.603
2.139
63
38
Kızlar meraba. Konuyu nereye açacağımı bilemedim en uygun yerin burası olduğunu düşündüm. 24 haftalık hamileyim. Ya soğuk aldım ya da birinden geçti emin değilim. Faranjitim azdı :( Vücudumun tamamı ağrıyor, ne yapacağımı bilemedim. Internetten araştırdım bütün yolları denedim geçmiyor :( sormak istediğim şu, acile gidersem müdehale ederler mi (serum falan takarlar mi) yoksa sen şunu yap bunu yap diyip geri mi gönderirler? Hamileyim diye birşey vermeyip göndereceklerse zaten ağrıyan vücudumu hastaneye kadar yormak istemiyorum :(

Geçmiş olsun canım ya gerçekten çok zor bide hamilelikte daha zor. Dr unu arayp söyle canım istersn o bilir serum da olsa ona göre ilacını verir içine. Bende grip çok kötüyüm canım 10günden fazla oldu geçmedi hala ilaçta alamıyorm nasıl geçicek bilmiyorum. Etlerim sızlıyo resmen kafamda bi uyuşukluk çok zor geçiyor :(

Canım çok geçmiş olsun çok zor biliyorum ben de hamileliğimin 8. ayında çok ağır bir grip geçirdim bir aya yakın sürdü acilde parolden başka bişi vermiyolar. Kadın doğuma gittim kbb ye yönlendirdi ilaçlar yazıldı tekrar kadın doğuma gidip ilaçları gösterdim onaylandı ve kullandım sonra geçti çok şükür. Allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım ya gerçekten çok zor bide hamilelikte daha zor. Dr unu arayp söyle canım istersn o bilir serum da olsa ona göre ilacını verir içine. Bende grip çok kötüyüm canım 10günden fazla oldu geçmedi hala ilaçta alamıyorm nasıl geçicek bilmiyorum. Etlerim sızlıyo resmen kafamda bi uyuşukluk çok zor geçiyor :KK43:
Cok sagol canim. Doktorumun numarasini her seferinde almayi unutuyorum o yuzden yok. Onun calistigi hastaneye gitsem bir sekilde ulasirlar heralde ordan ona. Daha once oksurugum vardi poliklinige gittim hic birsey vermedi oyle aci cekerek atlatmistim. Simdi tekrar aci cekeceksem vucudumu yormayayim daha fazla diyorum

Canım çok geçmiş olsun çok zor biliyorum ben de hamileliğimin 8. ayında çok ağır bir grip geçirdim bir aya yakın sürdü acilde parolden başka bişi vermiyolar. Kadın doğuma gittim kbb ye yönlendirdi ilaçlar yazıldı tekrar kadın doğuma gidip ilaçları gösterdim onaylandı ve kullandım sonra geçti çok şükür. Allah şifa versin.
Sagol canim. iste kbb bana ilac yazmayip doktoruma yonlendirmisti o da birsey vermedi. Su anda kolumu kaldiramadigim ve yalniz oldugum icin ordan oraya gondereceklerse hic gitmeyeyim dedim de o yuzden sorayim dedim.

Evet ya çok zor cidden bende böyle giderse bi Dr umu arıycam kontrole var daha bekleyemem sanırım yaşam kalitesi düşüyor insanın hem hamilelik halsizliği hem bu. Bebeğime geçmezz inş tek korkum o

Canim farenjit bogaz agrisina adacayi gargara iyi geliyor hamileligimde iyi gelmisti. Adacayi yasak hamilelikte demleyince 24 saat kaliyo. Banyoya ystu kapali koyuyordum. Yutkununca bogazim cok kotu agriyordu gece gunduz gargara yapiyirdum. İlik limonlu su iciyordum. Sirkeli su ile gargara bogazdaki enf yok ediyor. Dinleneceksin birde.

Sagol canim. iste kbb bana ilac yazmayip doktoruma yonlendirmisti o da birsey vermedi. Su anda kolumu kaldiramadigim ve yalniz oldugum icin ordan oraya gondereceklerse hic gitmeyeyim dedim de o yuzden sorayim dedim.

Ben çok bekledim ıhlamurlar bilmem neler içtim geçmedi mecburen gittim. İnşallah seninki geçer farenjitse sadece @Mismommy nin tavsiyeleri de işe yarayabilir tekrar geçmiş olsun.
Evet ya çok zor cidden bende böyle giderse bi Dr umu arıycam kontrole var daha bekleyemem sanırım yaşam kalitesi düşüyor insanın hem hamilelik halsizliği hem bu. Bebeğime geçmezz inş tek korkum o

İnşallah canım çok çok geçmiş olsun.

Kızlar meraba. Konuyu nereye açacağımı bilemedim en uygun yerin burası olduğunu düşündüm. 24 haftalık hamileyim. Ya soğuk aldım ya da birinden geçti emin değilim. Faranjitim azdı :KK43: Vücudumun tamamı ağrıyor, ne yapacağımı bilemedim. Internetten araştırdım bütün yolları denedim geçmiyor :KK43: sormak istediğim şu, acile gidersem müdehale ederler mi (serum falan takarlar mi) yoksa sen şunu yap bunu yap diyip geri mi gönderirler? Hamileyim diye birşey vermeyip göndereceklerse zaten ağrıyan vücudumu hastaneye kadar yormak istemiyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Kendi doktoruna git bence. Doktordan doktora değişiyor bu durum. Benimkisi asla serum taktjrmadı bana. Ama başka doktorların taktırdığınu duyuyorum.

Back
X