- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi bookermoon
-
Teşekkür ederim. Normal bir grip aslında ama ben hep çok ağır atlatırım. Oğlumda ilk defa hasta oldu o yüzden böyle ağır sanırım.domuz gribi salgini var ona yakalanmissiniz sanirim cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsiniz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de ama ben hiçbirşeyin farkında değildimSevgili KK kadınları, kendimi arsızlığa vurup burda hiçbirşey olmamış gibi takılıyorum sizde farkındasınızdır. Ama 4 gündür felaket hastayım. Boğaz ağrısı, öksürük ve grip. Hemde ne ağır bir grip, kolumu kaldıramıyorum. Oğlum daha kötü halde. Sadece antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdiler. Onları kullanıyoruz. Tüm gece uyumadı. Eşim bakıyor bakmasına ama çocuk bana gelmek istiyor. E benimde hiç gücüm yok. Perişan haldeyiz. Lütfen neye inanıyorsanız, dua olur, pozitif enerji yollamak olur, iyi dilekte bulunmak olur... Yollayın onları bana lütfen.
Kendi hastalığımı önemsemedim de sabah oğlumda hasta olunca çöktüm. Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de ama ben hiçbirşeyin farkında değildim
Yazılarımda bir sitem falan mı var da böyle dediniz?Geçmiş olsunda , biz burdan sizin hasta olduğunuzu nasıl anlayabilirdik acaba , anlayamadım ...
Bu arada bende kolumu yaktım 6. hissi kuvvetli olan , anlayan lütfen parmak kaldırsın , çok güceneceğim yoksa
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çocuk olunca hasta olmak berbat birşey. Güzel düşünceleriniz size kat kat artarak dönsün inşallahGecmis olsun.Tez zamanda toparlanirsiniz insallah cocuk olunca hastalik cok zor cok kotu.Ama bunuda hemen atlatirsiniz insallah.
Sevgili KK kadınları , kendimi arsızlığa vurup burda hiç birşey olmamış gibi takılıyorum , sizde farkındasınızdır ... diye yazmışsınızYazılarımda bir sitem falan mı var da böyle dediniz?
Ahahha hebelehübeleSevgili KK kadınları , kendimi arsızlığa vurup burda hiç birşey olmamış gibi takılıyorum , sizde farkındasınızdır ...
Biz burdan bakınca sizin hasta olduğunuzu ve arsızca takıldığınızı nasıl anlayabilirdik , bunu anlamadım sadece .
Normal takıldığımı ama aslında hasta olduğumu demek istedim. Anlamanız lazımdı, demedim.Sevgili KK kadınları , kendimi arsızlığa vurup burda hiç birşey olmamış gibi takılıyorum , sizde farkındasınızdır ...
Biz burdan bakınca sizin hasta olduğunuzu ve arsızca takıldığınızı nasıl anlayabilirdik , bunu anlamadım sadece .
Çok teşekkür ederim. Sizler dert görmeyin inşallahgeçmiş olsun. kuzunuza da, size de şifalar diliyorum ❤
yine mi domuz gribi salgını hortladı.ay skandaldomuz gribi salgini var ona yakalanmissiniz sanirim cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsiniz
Çok teşekkür ederim. İnşallah.İnşallah çabuk atlatirsin canım çok geçmiş olsun
yaklasik 20 gundur car evetyine mi domuz gribi salgını hortladı.ay skandal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?