Çok hastayız

bookermoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
1.420
4.128
63
Sevgili KK kadınları, kendimi arsızlığa vurup burda hiçbirşey olmamış gibi takılıyorum sizde farkındasınızdır. Ama 4 gündür felaket hastayım. Boğaz ağrısı, öksürük ve grip. Hemde ne ağır bir grip, kolumu kaldıramıyorum. Oğlum daha kötü halde. Sadece antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdiler. Onları kullanıyoruz. Tüm gece uyumadı. Eşim bakıyor bakmasına ama çocuk bana gelmek istiyor. E benimde hiç gücüm yok. Perişan haldeyiz. Lütfen neye inanıyorsanız, dua olur, pozitif enerji yollamak olur, iyi dilekte bulunmak olur... Yollayın onları bana lütfen.

domuz gribi salgini var ona yakalanmissiniz sanirim cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsiniz
Teşekkür ederim. Normal bir grip aslında ama ben hep çok ağır atlatırım. Oğlumda ilk defa hasta oldu o yüzden böyle ağır sanırım.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de ama ben hiçbirşeyin farkında değildim

Geçmiş olsunda , biz burdan sizin hasta olduğunuzu nasıl anlayabilirdik acaba , anlayamadım ...
Bu arada bende kolumu yaktım 6. hissi kuvvetli olan , anlayan lütfen parmak kaldırsın , çok güceneceğim yoksa

Gecmis olsun.Tez zamanda toparlanirsiniz insallah cocuk olunca hastalik cok zor cok kotu.Ama bunuda hemen atlatirsiniz insallah.

Geçmiş olsunda , biz burdan sizin hasta olduğunuzu nasıl anlayabilirdik acaba , anlayamadım ...
Bu arada bende kolumu yaktım 6. hissi kuvvetli olan , anlayan lütfen parmak kaldırsın , çok güceneceğim yoksa
Yazılarımda bir sitem falan mı var da böyle dediniz?

Gecmis olsun.Tez zamanda toparlanirsiniz insallah cocuk olunca hastalik cok zor cok kotu.Ama bunuda hemen atlatirsiniz insallah.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çocuk olunca hasta olmak berbat birşey. Güzel düşünceleriniz size kat kat artarak dönsün inşallah

Yazılarımda bir sitem falan mı var da böyle dediniz?
Sevgili KK kadınları , kendimi arsızlığa vurup burda hiç birşey olmamış gibi takılıyorum , sizde farkındasınızdır ... diye yazmışsınız
Biz burdan bakınca sizin hasta olduğunuzu ve arsızca takıldığınızı nasıl anlayabilirdik , bunu anlamadım sadece .

Son düzenleme:
Ahahha hebelehübele

Normal takıldığımı ama aslında hasta olduğumu demek istedim. Anlamanız lazımdı, demedim.

Ihlamur kaynatıp için cocuga da içir kendınede ıkı Güne toplıcaksınız garanti veriyorum. Gunde dort bes bardak için ama cok ıyı geliyo kısın grıp oldum ılac ıcemedıgım ııcn ıhlamur ıctım ayaga kaldırdı sükür.

Geçen hafta biz de sırasıyla grip atlattık. Ben-kızım-eşim..o kadar ağır geçti ki, hayatımda ilk defa bu kadar fena oldum, kızımın halinden ödüm koptu
Allah şifa versin, dikkat edin kendinize. İyi beslenin en kısa sürede geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…