Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım canım... hayırlısı olsun senin için... ama sana bi tavsiyem olcak...: kesinlikle ne istediğini çok iyi bilip onu çok güzel bi şekilde doktoruna aktar anlat, seni anlaması ve ne istediğini bilmesi ameliyatın başarısı için çok önemli canım...şimdiden bol şanslar sana...:80:
Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum çok heycanlıyım ve korkuyorumilk ameliyatım da diil
göğüsde olmuştum bir sene geçti aradan ama bu sanki başka daha önemli gibi
inşallah istediğim gibi olur sonuç ve fazla acı çekmem dua edin bana![]()
kuzuuuuu hiiiiiç korkma sen yaa bir de daha önce göğüs olmuşsun! ben ikisini aynı anda oldum. sana şunu söyleyim göğüslerimin bana yaşattığı sıkıntıdan dolayı burnumdan ameliyat olduğumu hiç anlamamıştım bile. yani burnumla ilgili herhangi bir eziyet yaşamadım. varsa yoksa göğüslerimin derdine düşmüştüm. yani göğüs ameliyatının yanında burun leblebi çerez gibi geliyor bunu bil kendini korkutma boşuna. bol bol dua et inşallah tam istediğin gibi fıstık gibi bir burnuşa kavuşursun... burun ameliyatı biraz şans işi canım... bence acı çekmekten değil de ameliyat sonrası görüntünden dolayı korkuların olabilir ama onu da güvendiğin doktorunun eline emanet edip mutlu sonu bekleyeceksin :) olumlu düşün tatlım olumlu sonuçlansın inşallahhhh.... bol şanslar... şimdiden çok geçmiş olsun....![]()
Arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum çok heycanlıyım ve korkuyorumilk ameliyatım da diil
göğüsde olmuştum bir sene geçti aradan ama bu sanki başka daha önemli gibi
inşallah istediğim gibi olur sonuç ve fazla acı çekmem dua edin bana![]()