Çok heyecanlı:)

nisan2005

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
298
35
şöyle ki; muhtemel adet tarihimden 11 gün önce pembe leke geldi henüz adet olamaz dedim , 5 gün sonra ise ( yani muhtemel adet tarihimden 6 gün evvel) zaman Zaman azar azar pembe lekeler gördüm adet bugün başlar herhalde diye bekledim 2 gün boyunca herzamanki adetimden farklı sulu kanamam oldu internette yerleşme kanaması diye okuyunca sürpriz bir hamileliğin çok güzel olabileceğini düşündük yıllaaar sonra hhaftasonu kontrolle başlicak bakalım süreç ancak bu ay yaşadığım sorunlardan dolayı korkuyorum ancak içim kıpır kıpır yine de :)

inşlh hamilesindir cnm hayırlısııı içini ferah tut

olabilir cnmmmm

İnşallah :)) folik asitin çokça çeşidi varmış doktor tavsiyesini mi beklemeliyim yoksa alıp hemen başlasam mı

İnşallah :)) folik asitin çokça çeşidi varmış doktor tavsiyesini mi beklemeliyim yoksa alıp hemen başlasam mı
bence doktora git sonra n derse ona göre hareket edersin cnm

Yok sanmıyorum yani hhaftasonu doktora gidicem ne yapmak lazım ne tahliller yapılcak diye anormal bi durum var gibi keşke hamile olsam ya da en azından sıkıntı olmasa ama bu yaşananlarda da bi gariplik var:((

Yok sanmıyorum yani hhaftasonu doktora gidicem ne yapmak lazım ne tahliller yapılcak diye anormal bi durum var gibi keşke hamile olsam ya da en azından sıkıntı olmasa ama bu yaşananlarda da bi gariplik var:KK43:(
Umarım yerleşme kanamasidir.hakkında hayırlısı olsun canım

şöyle ki; muhtemel adet tarihimden 11 gün önce pembe leke geldi henüz adet olamaz dedim , 5 gün sonra ise ( yani muhtemel adet tarihimden 6 gün evvel) zaman Zaman azar azar pembe lekeler gördüm adet bugün başlar herhalde diye bekledim 2 gün boyunca herzamanki adetimden farklı sulu kanamam oldu internette yerleşme kanaması diye okuyunca sürpriz bir hamileliğin çok güzel olabileceğini düşündük yıllaaar sonra hhaftasonu kontrolle başlicak bakalım süreç ancak bu ay yaşadığım sorunlardan dolayı korkuyorum ancak içim kıpır kıpır yine de :)
Merhaba konu devam etmemiş hamile misiniz acaba?

Back
X