çok heyecanlıyım kızlar (atama sonuçları)

bg_bk

üvercinka*
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
387
235
53
eski konularımdan bilenler hatırlar erkek arkadaşım kpssye girdi tercih yaptı ve bugün sonuçlar açıklanacak. bu saate kadar bende tık yokken açıklanacak siteyi açıp da duyurulardan bugün açıklanıyor yazısını okuyunca ağlamaya başladım heyecandan. çünkü bu bizim ilişkimize de yön verecek. üstelik 2-3 gün hiç konuşmama kararı almıştık dün gece. ortak verdiğimiz bir karardı birbirimizin üstüne fazla gidince haftasonu hiç konuşmayalım da durulalım dedik. o konuda sıkıntı yok yalnızlık iyi geliyor ama bugün sonuçlar açıklanacağı için konuşmak zorunda kalacağız çünkü ben iyi haber de olsa kötü de olsa onun yanında olacağım her zamanki gibi... kafam karmakarışık ve kalbim deli gibi çarpıyor heyecandan. öylesine paylaşmak istedim kızlar okuyan okumayan herkese teşekkürler..

Sabah işe gelirken haberlerde duydum ben bile heyecanlandım 40 bin kişi adına..
Atama beklemiyorum bu arada söyleyeyim.
İnşallah müjdeli haberleri alırsınız.
Saat 16.00 da açıklanacaktı değil mi?
Geçmez şimdi dakikalar bile..

İnşallah istedğiniz gibi olur her şey

evet o saate kadar bekleyeceğim keşke bugün erkenden kalkmasaydım... teşekkür ederim inşallah güzel haberleri veririm burdan sizlere

Canım sonuçlar açıklandı galiba, ne oldu merak ettim.
İyi de olsa kötü de olsa hayırlısı olsun...

Canım sonuçlar açıklandı galiba, ne oldu merak ettim.
İyi de olsa kötü de olsa hayırlısı olsun...
açıklanmış ama site açılmıyor daha öğrenemedik zaten pek umudumuz yok ama yine şark bölgesini yazdı bir umut belki olur diye... hala ellerim titriyor buz gibi oldum birbuçuk saattir pc başında kalbim duracak

Kıyamam ya, bi mutlu haber patlatsan şurda ben bile sevincem kendim atanmış gibi

Kıyamam ya, bi mutlu haber patlatsan şurda ben bile sevincem kendim atanmış gibi
eksik olmayın desteğiniz için teşekkür ederim olsa da olmasa da sonuçta biz çalıştık bundan sonrası Allaha kalmış hayırlısını nasip etsin :)

bakabildim şimdi. olmadı.. dediğim gibi fazla ümitli değildik ama üzülmedim de değil.. bu yıl birlikte çalışacağız inşallah bunda da vardır bir hayır. en azından bu yıl yine birlikteyiz aynı hayalin peşinden beraber koşacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…