eski konularımdan bilenler hatırlar erkek arkadaşım kpssye girdi tercih yaptı ve bugün sonuçlar açıklanacak. bu saate kadar bende tık yokken açıklanacak siteyi açıp da duyurulardan bugün açıklanıyor yazısını okuyunca ağlamaya başladım heyecandan. çünkü bu bizim ilişkimize de yön verecek. üstelik 2-3 gün hiç konuşmama kararı almıştık dün gece. ortak verdiğimiz bir karardı birbirimizin üstüne fazla gidince haftasonu hiç konuşmayalım da durulalım dedik. o konuda sıkıntı yok yalnızlık iyi geliyor ama bugün sonuçlar açıklanacağı için konuşmak zorunda kalacağız çünkü ben iyi haber de olsa kötü de olsa onun yanında olacağım her zamanki gibi... kafam karmakarışık ve kalbim deli gibi çarpıyor heyecandan. öylesine paylaşmak istedim kızlar okuyan okumayan herkese teşekkürler..
evet o saate kadar bekleyeceğim keşke bugün erkenden kalkmasaydım... teşekkür ederim inşallah güzel haberleri veririm burdan sizlereSabah işe gelirken haberlerde duydum ben bile heyecanlandım 40 bin kişi adına..
Atama beklemiyorum bu arada söyleyeyim.
İnşallah müjdeli haberleri alırsınız.
Saat 16.00 da açıklanacaktı değil mi?
Geçmez şimdi dakikalar bile..
evet öğretmen ataması :) seneye de aynı yollardan ben geçeceğim ama o şuan daha önemli. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)Ogretmenlik icin mi tercih yapti?
Allah hayirlisini versin canim, umarim size mutluluk getirir haberler
İnşallah istedğiniz gibi olur her şey
hayırlısı olur inşallah :)
teşekkür ediyorum hepinize :)Hayırlısı olsun, inşallah güzel haberdir...
teşekkür ederim :)Hayirlisi olsun sizin icin
açıklanmış ama site açılmıyor daha öğrenemedikCanım sonuçlar açıklandı galiba, ne oldu merak ettim.
İyi de olsa kötü de olsa hayırlısı olsun...
inşallaahhhh...Hayırlı haberler gelir inşallah
Kıyamam ya, bi mutlu haber patlatsan şurda ben bile sevincem kendim atanmış gibiaçıklanmış ama site açılmıyor daha öğrenemedikzaten pek umudumuz yok ama yine şark bölgesini yazdı bir umut belki olur diye... hala ellerim titriyor buz gibi oldum birbuçuk saattir pc başında kalbim duracak
eksik olmayın desteğiniz için teşekkür ederimKıyamam ya, bi mutlu haber patlatsan şurda ben bile sevincem kendim atanmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?