• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Heyecanlıyımm....

blackwhit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
42
0
13
Arkadaşlar daha yenıyım bir kusurum olursa affedın. Bayramdan sonra erkek arkadasımın ailesi tanısmaya gelıyor. Ne giysem diye düşünüp duruyorum sizce elbisemi daha uygun olur yoksa sıradan bır pantolon gömlek tarzımı? karar veremedım yardımlarınızı beklıyorum... :)

Arkadaşlar daha yenıyım bir kusurum olursa affedın. Bayramdan sonra erkek arkadasımın ailesi tanısmaya gelıyor. Ne giysem diye düşünüp duruyorum sizce elbisemi daha uygun olur yoksa sıradan bır pantolon gömlek tarzımı? karar veremedım yardımlarınızı beklıyorum... :)

aynisini ramazandan sonra bende yasicagim.. (: simdiden elbise bakmaya basladim.. ya elbise giyecem yada etekle gömlek ama bende cok kararsizim.. bence pantolon gömlek cok siradan olur canim.. elbise veya etekle gömlek bak.. :)

aynisini ramazandan sonra bende yasicagim.. (: simdiden elbise bakmaya basladim.. ya elbise giyecem yada etekle gömlek ama bende cok kararsizim.. bence pantolon gömlek cok siradan olur canim.. elbise veya etekle gömlek bak.. :)

hayırlısıyla atlatırız inşallah :) kalem etekle sifon bir gömlekte hos olur aslında bunu atlattıktan snra birde isteme var hepsinde ne gıycez telaşı :) çok guzel bir telaş ama :)

ben sade bir elbise giymiştim,

gerçi ben rahattım eşimin ailesi beni 2 yıldır tanıyordu zaten ilk defa görmüyeceklerdi

sende sade bi elbise giyebilirsin, saçın açıksa fön çektirrisin hafifte makyaj gayet hoş olur bence hem sade hem şık

hayırlııs olsun

Ben hep servis filan yapacağımdan ve tanışmada sadece çekirdek aile olduğumuz için kumaş pantolon ve gömlek giymiştim iki hafta sonra onlara gittiğimizde elbise giymiştim isteme ve sözde de tabi elbise giymiştim.

Son düzenleme:
Back
X