cok hizli kilo aliyorum kizlar yardim lutfn:(

tugbafzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
4
0
29
4 Bucuk aylik hamileyim 50 kiloyla hamile kaldim suan evdeki tarti yanlis deilse 58 kiloyum cumartesi doktora gidicem doktorum tepki gostericek eminim cok endiseleneyorum bu kadar hizli gidersem 9uncu ayda nolurum size danismak istedim normal dogum istiyorum cok kilo alirsam normal yapabilirmiyim :KK43:

Boyun kac canim zaten zayiflar genelde fazla kilo alir hamilelikte bende 90 kg ylahamile kaldim 5.5 kilo aldm su ana kadar

Ay bende 168 boyundayım 50 yle hamile kaldım şuan 65 im... Bende senin gibi hızlı kilo aldım :eek:

Canim kilonun normal.dogumla cok alakasi olmuyo benim ablam 76 kiloydu ve doguma kadar 90 i buldu boyu da 171 di ve normal dogurdu bende hep nasil olacak diye endise ediyodum ama hic sorun yasamamis dogum eanasinda bide ablamin kilolari bebege degil direkt ona etki etmisti simdi bende hamileyim 66-67 kiloyla hamile kaldim suam 5.ayim ve 69 bucuk belkide 70 olmusumdur endise etme hic Allah yardim ediyo o an

Ben kiloya cok takilmiyorum 1. Gebeligimde 24 kilo almistim cocuk 2.900 dogdu yedigim hersey bana yaradi dogumdan 1 sene sonra hepsini verdim hic unutmuyorum 84 kilo ile sezeryan oldum kilodan degil yanliz daha once miyom aml oldugumdan..allah bebeklerimize bize saglik versin

4 Bucuk aylik hamileyim 50 kiloyla hamile kaldim suan evdeki tarti yanlis deilse 58 kiloyum cumartesi doktora gidicem doktorum tepki gostericek eminim cok endiseleneyorum bu kadar hizli gidersem 9uncu ayda nolurum size danismak istedim normal dogum istiyorum cok kilo alirsam normal yapabilirmiyim :KK43:
bende senin gibi sanırım hızlı alıyorum :KK43: şimdiye kadar 5 kilo aldım

Ben de 50 kiloyla hamile kaldım 17. haftadayım 56 oldum. Bugüne kadar hiç bu kiloya yaklaşmamıştım bile doğuma kadar 75'i geçmesem iyi diyorum artık :kk77::kk77::kk77:

ben hiç kilo alamayan biriydim
50 kilo ile hamile kaldım
şimdi 62yim :KK43:( ve daha 30uncu haftamdayım
ilaçlar çok kilo yaptı ama bebek 1114 gram

Bende 14 haftalik hamileyim hamile kaldigimda 69-70 kiloydum simdi 75 olmusum ilk haftalarda herseyden cok asiri derecede igreniyordum ve tam üc ay eksimem vardi eksimeyi bastirmak icin hep birseyler atiyordum agzima :KK57: Doktora cok kilo almisim dedigimde cvp bile vermedi sanirim bu evet demek di :KK12: Simdi cok yürüyorum ve yüzmeye gidiyorum bir yandan kiloyu düsünmiyeyim diyorum ama kendimi birakirsamda alir basini gider kilolar:KK22: Allah hepinize saglikli evlatlar versin insallah :KK68: Bence dogumun Kiloyla alakasi yok Esimin kuzeni asiri derecede Kiloluydu normal dogum yapti.

X