Vazgeç canım bu sevdadan üzülen sen olursunYa cocuktan hoslanıyorum fakat cocuk kız düşkünü, aynı sınıftayız arada bana yazıyor sakalasiyoruz falan ama tum kızlara yazıyordur , ayrica sınıfta hic konusmuslugumuz yok sadece ig den yazisiyoruz , ve onun hakkinda sasirmadigim seyler duydum cok kotu hissettim , ya eski sevgilisiyle arkadasiz , iste onu anlatti (hoslandigimi ve onla mesajlastigimi bilmiyor ayrica kizin sevgilisi olmasina ragmen eskisinden hoslaniyor gibi ) iste ona ragöen ne bielyim cocuktan hoslanmami cekemiyorum , tam uzecek bi tip , herkese yaziyordur kesin , asiri moralim bozuk ne yapicam? Bana yazmadıgı zamanlar asiri uzgun oluyorum yazdigi zaman sevincten cıldırıyorum ama onun yazdigi kacinci kizlardanimdir kesin , ne yapicam?
Su ekONOMiK krizde ne hOslanmasi yaYa cocuktan hoslanıyorum fakat cocuk kız düşkünü, aynı sınıftayız arada bana yazıyor sakalasiyoruz falan ama tum kızlara yazıyordur , ayrica sınıfta hic konusmuslugumuz yok sadece ig den yazisiyoruz , ve onun hakkinda sasirmadigim seyler duydum cok kotu hissettim , ya eski sevgilisiyle arkadasiz , iste onu anlatti (hoslandigimi ve onla mesajlastigimi bilmiyor ayrica kizin sevgilisi olmasina ragmen eskisinden hoslaniyor gibi ) iste ona ragöen ne bielyim cocuktan hoslanmami cekemiyorum , tam uzecek bi tip , herkese yaziyordur kesin , asiri moralim bozuk ne yapicam? Bana yazmadıgı zamanlar asiri uzgun oluyorum yazdigi zaman sevincten cıldırıyorum ama onun yazdigi kacinci kizlardanimdir kesin , ne yapicam?
kız düşkünü
Böyle birine kendini kaptırma sakın. Sadece flörtleşmek iyi vakit geçirmek istiyorsan devam et ama duygusal yönden bi beklentin varsa yol yakınken uzak dur sonra üzülebilirsin.kızlara yazıyordur
Boşver benceYa cocuktan hoslanıyorum fakat cocuk kız düşkünü, aynı sınıftayız arada bana yazıyor sakalasiyoruz falan ama tum kızlara yazıyordur , ayrica sınıfta hic konusmuslugumuz yok sadece ig den yazisiyoruz , ve onun hakkinda sasirmadigim seyler duydum cok kotu hissettim , ya eski sevgilisiyle arkadasiz , iste onu anlatti (hoslandigimi ve onla mesajlastigimi bilmiyor ayrica kizin sevgilisi olmasina ragmen eskisinden hoslaniyor gibi ) iste ona ragöen ne bielyim cocuktan hoslanmami cekemiyorum , tam uzecek bi tip , herkese yaziyordur kesin , asiri moralim bozuk ne yapicam? Bana yazmadıgı zamanlar asiri uzgun oluyorum yazdigi zaman sevincten cıldırıyorum ama onun yazdigi kacinci kizlardanimdir kesin , ne yapicam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?