Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Ask ve isyan

💓💓💓
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
1.144
12.753
128
34
Merhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.

[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. Hoşçakal😉😊Aramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.

[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil

[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey

[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler

[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma

[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler

[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma, 😉😉

[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok

[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.

[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi

[Adam]Evet😊

[Adam] Kastım bu değildi

[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım

[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...

[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?

[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler

[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.

[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin

[Adam] Henüz gençsiniz oturur.

[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim

[Adam] Amin.

[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler

[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim

Evet haklısın bi garip ama eşin fevri biriyse çok agrasif sinirli bi yapısı varsa bence söyleme eğer tekrar ederse söylersin ne olur ne olmaz
Eşim çok sakin biridir ve bunu ona söylemem her ikimiz içinde iyi olur. Sizce cevap vermekle hata mi ettim.

Eşinizin adamdan öğrenme ihtimali varsa siz söyleyin. Adam kendince muhabbet kurmaya çalışmış. Ayrıca ilk mesaj çok saçma değil mi kusura bakma yanlışlık oldu demesi için ilk önce başka bir mesaj gelmesi gerekirdi.tam bi salak eline yüzüne bulaştırmış.

Ayrıca kestirip atmak yerine uzun uzun yazmışsınız ne gerek vardı??

Haklısında gereksiz uzamış konuşmanız. İyi akşamlar işim var diyip kestirip atsaydın başında. Neyse eşine göster bence. Hatta adam bi daha yazarsa adama eşimde gördü telefonumda bi şeye bakarken kazara açıldı kusura bakmayın dedim Diloş ablamın kocası öyle sapık, çapkın, arsız değil dedim sizin için. Belki bi gün tanışırsınız. Ama sizi şimdi engelliyorum dediğiniz gibi yanlış anlaşılır derim. İyi günler diyerekte şimşek hızıyla engellerim adamı.

Siz çok cevap yazmışsınız. İlk mesaj ne idi bu arada? Adamın ilk mesajı kusura bakma yanlışlıkla oldu mu? Ne yanlışlıkla oldu? Bu arada bu kadar rahatsız oldun her söylediğine ayrı ayrı mesaj niye. Tamamdır diyip bıraksaydın. Gerisine hiç yazmasaydın bile.
Bütün mesajlar bunlar. Eşimin arkadaşı üstelik sürekli eşiyle görüşüyoruz saygısızlık olmasın diye cevap verdim

Eşim çok sakin biridir ve bunu ona söylemem her ikimiz içinde iyi olur. Sizce cevap vermekle hata mi ettim.
Yo hayır sizde birşey yok ama bidaha msj atarsa eşinize söyleyin bence benimde başıma geldi böyle komşumun kocası aramıştı beni ben korkudan eşime bişe diyemedim müdürüm erkek ona sordum ne yapmalıyım anlatma dedi ne olur ne olmaz tahmin edemeyiz tepkisi gidip kapısına dayanabilir herşey kötü olur bırak burda kalsın konu kapansın demişti o yüzden söylemedim iki sene sonra konu o adama geldi söyledim eğer o dk söyleseydin yapışırdım yakasına ama konu kapanmış neyse dedi şimdi yüzüne bakmıyor adamın

Eşim tanıyor adamı sürekli görüşüyorlar. Bende eşiyle görüşüyorum ama kendisiyle ilk defa yüz yüze geldik. Ters davranmak istemedim defalarca iyi akşamlar yazdım ama adam yazdı da yazdı.

Bütün mesajlar bunlar. Eşimin arkadaşı üstelik sürekli eşiyle görüşüyoruz saygısızlık olmasın diye cevap verdim
saygısızlığı mı kalmış, herif terbiyesizin teki. Karısının samimi arkadaşı ve arkadaşının da karısısınız. Ben haddini bildirirdim, sizin basiretiniz bağlanmış sanırım. Herif resmen yoklamış sizi.

Irzı kırık yoklama çekmiş size. Işık alırsa askıntı olmak için. Çok fazla cevap vermişsiniz adamın niyeti bariz ortada keşke önemli değil iyi geceler deyip kesseydin fazla mı saf niyetli birisiniz
Hayır saf niyetli olduğumdan değil eşimle sürekli yüz yüze oldukları için saygısızlık yapmak istemedim. Sonuçta eşlerimz aynı yerde çalışıyorlar ve arkadaşlıkları iyi. Kadın sürekli evime gelen biri

Back
X