Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Adamın şu "Dilek ablan uykularda..." cümlesinde çok anlam gizli aslında. Eminim biraz daha sohbet ilerleseydi konu onların ve sizin cinsel hayatınıza gelecekti, ben Şevketi Bostansam bu budur. Adam direk asılmış, eşiniz bunu nasıl normal karşılıyor ya, gidip kavga etmesin tabii ama muhataplığını kesmeli.

Bende siz evliliğinizde bir sorun varmış gibi konuşmadığınız halde adamın oturur zamanla merak etme gibi bişe yazmasına takıldım siz bu dilek ablanızla evliliğinizdeki sorunlarınızı (ufakda olsa )cinsel de olabilir konuşuyormusunuz yada eşiniz acaba adama dertleniyor olabilirmi sanki bi sorununuz varda adam biliyor gibi konuşmuş ..ve herkese katılıyorum gereksiz uzamış muhabbet ama insan beklemediği durumlarda bazen aptalca davranabiliyor

Cok gereksiz absurt bir diyolog ama siz surekli cevap vererek ona yazma hakki dogurmussunuz. Onemli degil iyi aksamlar deyip gececektiniz. Bu arada adam da ne itici bir insanmis ya.

Bukadar yazsimaniz bile bence hata. Benim anlamadigim yanlislikla oldu diyor. Yanlislikla olan ne cagri mi atti ne yapti? Bir de siz cok guzel bir evliligim var dediginiz halde "henuz gencsiniz oturur" diyor. Icine kurt mu dusurmeye calisiyor anlamadim ki.

"Evliliğiniz oturunca heyecan biter benim gibi ona buna sarkarsınız" demek istiyor herhalde abaza..

Şimdi sadece eşime söyleyeceğim. Arkadaşıma söylemeyeceğim ama bi daha yazarsa söyleyeceğim.

Ya belki biz abartıyoruzdur. Malum burada baya gazımızı alıyoruz :)

Belki adam sadece saçmalamış da olabilir. Nerede ne konuşacağını bilmeyen boşboğazlar olur ya hani..

O yüzden hemen arkadaşınıza intikal ettirmeyin. Sadece eşiniz bilsin. Onu da alelade bir şey gibi gösterin. Engelleyeyim mi diye sorun?
Eşiniz de bir şeye karar versin yani

Bende siz evliliğinizde bir sorun varmış gibi konuşmadığınız halde adamın oturur zamanla merak etme gibi bişe yazmasına takıldım siz bu dilek ablanızla evliliğinizdeki sorunlarınızı (ufakda olsa )cinsel de olabilir konuşuyormusunuz yada eşiniz acaba adama dertleniyor olabilirmi sanki bi sorununuz varda adam biliyor gibi konuşmuş ..ve herkese katılıyorum gereksiz uzamış muhabbet ama insan beklemediği durumlarda bazen aptalca davranabiliyor
Eşim kimseye birşey anlatmaz. Adm Ben dilek ablamla paylaşırm herşeyi. O anlatmış muhtemelen

Esinizin tepkisi gerçekten akıl alır gibi değil. Hiç şüphe bile duymuyor, hiç sorgulamiyor bile, hemen kapatiyor konuyu. Konunuzu eşime anlattigimda ve arkadasin bana böyle böyle yazsa ne yapardin dedigimde, cevabı, buna kimse cesaret edemez oldu. Hani birakin gelen mesaji okutmayi, ihtimal bile yok dedi adam.

Esinizin tepkisi gerçekten akıl alır gibi değil. Hiç şüphe bile duymuyor, hiç sorgulamiyor bile, hemen kapatiyor konuyu. Konunuzu eşime anlattigimda ve arkadasin bana böyle böyle yazsa ne yapardin dedigimde, cevabı, buna kimse cesaret edemez oldu. Hani birakin gelen mesaji okutmayi, ihtimal bile yok dedi adam.
Belki de artık beni umursamıyor yada benim asla hata yapmayacağımi biliyor. Bu kadar rahat olması beni kırdı açıkçası.

Belki de artık beni umursamıyor yada benim asla hata yapmayacağımi biliyor. Bu kadar rahat olması beni kırdı açıkçası.

Size olan guveniyle ilgisi yok ki. Ben erkek olsam, benim eşime arkadasim gece yanlışlıkla oldu gibi alakasız ve saçma bir zarf atsa, ben adamı arayıp sorarım, ne yanlisligi, neden bahsediyorsun diye. Deliye donerim ya. Esiniz adamin niyetini düpedüz anladi ama anlayamadigim bir nedenden dolayi irdelemedi, üstünde durmadi. Sizi umursamasa bile, sonuçta siz onun eşisiniz, size yapilan aslında ona yapilmistir. Kendinide mi umursamiyor bu adam.

Back
X