Çok huzursuzum

Aslında güvenimi kiracak bir şey yapmadi. Birkac kucuk yalan oldugunu dusunuyorum mesela bir keresinde kavga ettigimiz gece bana uyucam demişti ama tesadufen uyumadigini ogrenmiştim kardeşinden. Ama bunlara çok takilmadim olabilir konuşmak istememiştir dedim... Asil korkum ben uzaktayken ve bu kadar kurarken onun yakindakilerle samimi olup benden soğumasi..İnanin belli etmek istemiyorum ama elimde değil sorguluyorum surekli
Kaybetme korkunuz fazla. Siz belli etmemeye çalışsanız bile davranışlarınızdan ve enerjinizden bunu çok iyi anlıyordur. Size tavsiyem youtube gibi yerlerde videolar izleyerek kendinizi ve ilişkinizi geliştirmeye çalışın. Mesela bu kadar baskı görmek erkke yada kadını bunaltir ve bir anda ilişkiniz bitebilir, yada evlenince gözü açılır ve korktuklarınız başınıza gelebilir. Olmaz demeyin biz insanogluyuz. Kendinizi ve ilişkinizi geliştirmeye uğraşırsaniz kazanan siz olursunuz.

Kaybetme korkunuz fazla. Siz belli etmemeye çalışsanız bile davranışlarınızdan ve enerjinizden bunu çok iyi anlıyordur. Size tavsiyem youtube gibi yerlerde videolar izleyerek kendinizi ve ilişkinizi geliştirmeye çalışın. Mesela bu kadar baskı görmek erkke yada kadını bunaltir ve bir anda ilişkiniz bitebilir, yada evlenince gözü açılır ve korktuklarınız başınıza gelebilir. Olmaz demeyin biz insanogluyuz. Kendinizi ve ilişkinizi geliştirmeye uğraşırsaniz kazanan siz olursunuz.
Teşekkur ederim değerli yoeumlariniz için. Evet bende birkaç video bulmuştum onlari izledim, iyi geliyor gerçekten. Ara ara sevgilime çok soru soruyorum istemeden ama artik içim içimi yese de rahat olacagim ona caktirmayacagim. Yoksa bu onu da biktiracak zaten bikmaya başladi bence :(

Sevgilinizin etrafında sadece bu kız mı var neden bu kızo takip ettiniz yoksa çevresindeki bütün kızlarımk takip ediyorsunuz. Eğer sadece bunda bişey hissedip gıcık oluyorsanız ben hisslerede çok inanırım. Kuzla ortak arkadaşınız falan varsa kendi hedabınızdan takip edin Merhaba! X sizden bahsediyordu bende ortak arkadaşlardab tanıyor olabileceğim çıkmış gelince tanışmak isterim gibi bişey yazsanız yada ortak hesabınızdan takip edin sonuçta sevgilinizin arkadaşı, sevgiliniz arkadaşlarıda yokmu o hesapta

Siz bayağı abartmışsınız yalnız.
Hiç öz eleştiri yaptınız mı?
Kadını sahte hesaptan takip ediyor, paylaşımlarına manalar arıyorsunuz, yok bardak yakınmış da bilmem neymiş.
Ben de çikolataya kalp koyuyorum özellikle milkaya, düz mantığı siz çıkarın😂
Milka ineğine aşık oluyorsunuz şu halde :dondurma:

Sevgilinizin etrafında sadece bu kız mı var neden bu kızo takip ettiniz yoksa çevresindeki bütün kızlarımk takip ediyorsunuz. Eğer sadece bunda bişey hissedip gıcık oluyorsanız ben hisslerede çok inanırım. Kuzla ortak arkadaşınız falan varsa kendi hedabınızdan takip edin Merhaba! X sizden bahsediyordu bende ortak arkadaşlardab tanıyor olabileceğim çıkmış gelince tanışmak isterim gibi bişey yazsanız yada ortak hesabınızdan takip edin sonuçta sevgilinizin arkadaşı, sevgiliniz arkadaşlarıda yokmu o hesapta
Sevgilimin yakininda sadece bu kiz yok aslinda diğer iş arkadaşlari da var ama bununla daha yakinlar hem iş anlaminda oyle olmasi gerekiyor hem de ev anlaminda yakinlar. O yuzden de donerken bile birlikteler bazi zamanlar

Sevgilimin arkadaşlari yok hesabimda. Akrabalarinin hepsi var. Zaten cok arkadasi da yok 2 tane en yakin dostu var onun disindakiler iş arkadaşi.

Sessiz kal bir süre kızı fake hesaptan takip etmeye devam et, sevgiline hiç birşey anlatma

Sessiz kal bir süre kızı fake hesaptan takip etmeye devam et, sevgiline hiç birşey anlatma
Teşekkürler sürekli takipteyim zaten ama sevgilime belli etmiyorum artık. Bir şey olsa iş yerinde benimle öyle samimi konuşmazdi telefonda değil mi? Veya wp profili benimle olmazdi.. Bunlarla avunuyorum kiz da bunlari gorerek cesaret etmemeli diye dusunuyorum

Back
X